AHMET HAKAN'I TEHDİT ETTİ...

Star yazarından Ahmet Hakan’a tehdit! İhanetin cezasız kalmayacak

01 Ağustos 2015 Cumartesi 12:19
AHMET HAKAN'I TEHDİT ETTİ...
Star yazarı Cem Küçük, daha önce de birçok kez polemiğe giriştiği Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ı Kandil’in avukatlığını yapmakla suçladı.

Güvenlik, emniyet, istihbarat birimlerinin üst düzey isimlerinin Hakan’a kızgın olduğunu öne süren Küçük, “Bu yaptıkları burnundan fitil fitil gelecek. Her şey belki affedilir ama bu ihanet cezasız kalmayacak” diyerek Hakan’ı tehdit etti.

Dünkü yazısında başta Şirin Payzın ve Ezgi Başaran olmak üzere Doğan Grubu bünyesinde çalışan birçok ismi, “Sizler bu akılsızlıkla zor kurtarırsınız. Hepiniz bir medeni ölü haline gelirsiniz” sözleriyle ‘uyaran’ Küçük, ‘Burnundan fitil fitil gelecek!’ başlıklı bugünkü yazısında ise Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ı hedef aldı.

“Bir başka Aydın Doğan yazar ve programcısı Ahmet Hakan da açıkça PKK’yı savundu. Hiç utanmadan 7 Haziran öncesi HDP ve PKK’yı savundu” diyen Küçük şöyle devam etti: “Bağlama çalan Demirtaş’ı temiz biri gibi göstermeye çalıştı. 10 Ağustos 2014’den beri aralıksız Demirtaş’ı, HDP’yi ve PKK’yı yazılarında, programlarında övdü. Tıpkı diğer meczup arkadaşları gibi beyaz Türklerin gözünde Kandil’i meşru göstermeye çalıştı. Başardılar da.”

Hakan’ın HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a “Erdoğan karşısında muhalefet yaparken sergilediğiniz kararlı tutumun bir benzerini “dağlar”a karşı sergilemediğiniz müddetçe inandırıcılığınız tükenecektir” diye seslendiği dünkü yazısına dikkat çeken Küçük, “Kurtaramazsın Ahmet Hakan. Şimdi araya mesafe koymaya çalışıyorsun ama yemezler” ifadesini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.08.2015 12:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol