'Ahmet Hakan Krizi Fırsata Çevirdi'

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, Ahmet Hakan’ın AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik övgülerini bugünkü köşesine taşıdı. Muratoğlu, Hakan’ın “Ekonomide de herhangi bir olumsuz tablo yok hatta tam tersine… ” sözlerini “Bu kadarını parti gençlik kolları mensupları yapmaz” diyerek değerlendirdi.

07 Ocak 2020 Salı 13:12

Erdoğan’ın, CNN TÜRK – Kanal D ortak yayınında Ahmet Hakan, Buket Aydın ve Başak Şengül’ün sorularını yanıtladığı sırada Ahmet Hakan’ın tepki toplayan yandaşlığına bir yanıt da Murat Muraoğlu’ndan geldi. Muraoğlu, bugünkü köşesinde, “Yandaşın yönetmeni soru soruyorum ayağına ekonomiyi öyle bir övdü ki Erdoğan bile şaşırdı kaldı” dedi.
Muraoğlu’nun yazısının ilgili bölümü şöyle:
“Yandaşın yönetmeni soru soruyorum ayağına ekonomiyi öyle bir övdü ki Erdoğan bile şaşırdı kaldı! “Ne diyor bu?” diye gülerek baktı… Ekleyecek daha fazla şey bulamadı. Bırakın gazeteciyi, ekrana çıkarsan AKP milletvekilini; “Haklıymışsınız, ekonomiyi de harika yapmışsınız. Ne düşünüyorsunuz bu şahaneliğiniz hakkında?” diye sormaz. Bu kadarını parti gençlik kolları mensupları yapmaz!
★★★
Şahsın sorusu; “Hakikaten faiz indi enflasyon da iniyor… Ekonomimizde de herhangi bir olumsuz tablo yok… Hatta tam tersine olumlu bir durum söz konusu…” Çok şükür bugün de başkası adına utandık işin doğrusu… Attığı tweet’te; “Yiğit Bulut’un yalaklığı boşa gitti diyenler! Unutmayın: Hiçbir yalakalığın boşa gitmeyeceğini en iyi yalakalar bilir” demişti.
Vallahi yalaklığı en iyi kendisi bildi! Krizi fırsata çevirdi.
★★★
Kitaba baktım, tarifte; “Girdiği kabın şeklini alabilen özelliğe sahip şahsiyet” diyor. Halkın yüzde 70’i yoksullukla mücadele ediyor.
Görmemezlikten geliyor!”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.01.2020 13:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol