'Ahlakımız Bozuldu Bunu Beklemiyorduk'

“O din zannettiğimiz birçok şey din değildi” diyerek İslamcı camia adına özeleştiri yapan Dilipak, "Gerçek şu ki, para, şöhret ve makam ahlakımızı bozdu. Bunu beklemiyorduk" dedi.

24 Ekim 2018 Çarşamba 13:18

Vakit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü “Zalimlere yardım etmeyin, ateş size de dokunur” başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı. Dilipak yazısında AKP’yi eleştirerek, “Aile dağılıyor, gençlerin hali felaket. Demek ki, sadece bakanlıklar kurarak, yasa çıkartarak, ‘din ve ahlak KÜLTÜRÜ’, ‘DEĞERLER eğitimi’ ile olmuyormuş bu iş!” ifadelerini kullandı.

“O din zannettiğimiz birçok şey din değildi” diyerek İslamcı camia adına özeleştiri yapan Dilipak, yazısının devamında şöyle dedi:

“Bizi destekleyen medyada ahlak yerlerde sürükleniyor. Sahi, o vakıflarımız ne yapıyor, iktidar da oldunuz, paranız da var, mazeretiniz de kalmadı, peki şimdi değişen ne! Gerçek şu ki, para, şöhret ve makam ahlakımızı bozdu. Bunu beklemiyorduk. Bizim paramız olunca başka şeyler yapacağımızı sanıyorduk. Ama paranın satın alacağı başka şeyler de olduğunu gördük. Dönüştürmeyi düşünürken dönüştürüldük. Ava giderken avlandık. Biz de ötekilere benzemeye başladık”

Abdurrahman Dilipak’ın yazısı şöyle:

“Bu dünyada kim ne yapmışsa, ister Müslüman olsun ister kâfir, her kim ne yapmışsa ya da yapması gerekirken yapmamışsa, bu zerre-i miktar iyilik ya da kötülük de olsa, bu dünyada ya da ahirette bir gün mutlaka karşılığını görecektir.

Haksızlıklar karşısında susanlar, bu anlayışa göre “dilsiz şeytanlar”dır.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol