14 Aralık Korona Tablosu

14 Aralık korona tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı!

14 Aralık 2020 Pazartesi 20:39
14 Aralık Korona Tablosu

14 Aralık korona tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı!

Sağlık Bakanlığı Corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı.

Tabloya göre, son 24 saatte 204 bin 289 Kovid-19 testi yapıldı, 29 bin 617 kişinin testi pozitif çıktı, 229 kişi hayatını kaybetti.
Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada hastane yükünün çok ağır olduğunu belirterek, "Bugün tespit edilen 5.064 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısı 6.000’e yaklaştı. Hastane yükümüz halen çok yüksek. Kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durarak sevdiklerimizi koruyalım. Kısıtlamaların etkisini yakında daha belirgin göreceğiz" dedi.

KORONAVİRÜSTE SON DURUM

 Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, rakamlardaki düşüşe dikkat çekerken, "Bugün tespit edilen 5.103 hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış hızı azalmaya devam ediyor. Hasta sayımızdaki artış hızı da azalıyor. Aşıdan etkin olarak fayda sağlayıncaya kadar kapalı ve kalabalık ortamlardan sevdiklerimiz için uzak duralım" dedi.

Koca, ağır hasta sayısındaki artış hızının durağan olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Bugün tespit edilen 5.203 hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış hızının durağan olması sevindirici. Kısıtlamalara tam uyum ve tedbirlere riayetle mücadelemizi sürdürelim. Aşının yaygın uygulaması ve etkisinin görülmesine kadar sevdiklerimizi koruyalım" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.12.2020 20:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol