Aylardır, sokak hareketleri devam edip durmaktadır. Hergün Türkiye'nin bir çok vilayetinde; özellikle gençlerin nasıl istismar edildiğini görerek üzülmekteyiz. Yaşım 70 oldu. 30 yıldır aktif politikanın, 49 yıldır devlet ve iş hayatının içindeyim. 10 yıl (1975-84) üniversitede hocalık yaptım. 12 Eylül öncesinde ve sonrasında binlerce gencimizin Türkiye düşmanı dış mihraklar tarafından nasıl kandırıldığını, sağ/sol kavgası içine sokulduğunu, birbirleriyle vuruşturulduklarını gördüm. 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat vb tüm darbelerin arka planını izledim. Hep aynı Türk / İslam düşmanı, ülkemizin gelişmesini önlemeyi amaçlayan, her türlü melaneti mubah sayan mihrakların (İsrail ve maşası ABD, Almanya, Fransa başta olmak üzere tüm AB, Rusya, siyonist karteller ve içerideki maşaları holdingler, onların medyaları ve STK'ları) olduğunu gördüm. Şimdi bu birikim ve tecrübelerime dayanarak gençlerimizi uyarıyorum.
1- Lütfen bu Türkiye düşmanı kalleş mihraklara alet olmayınız. Sokakları işgal ederek, her tarafa zarar vererek, bağırığ çağırarak hiçbir sonuç elde edilemeyeceğini idrak ediniz. Kendi geleceğinizi dinamitlemeyiniz. Ülkenize ihanet etmeyiniz. Flamalarını taşıdığınız marjinal partilerin ve örgütlerin hangi amaçlara hizmet ettiklerini iyi araştırınız.
2- Etkili olmanın yolu bilgili olmaktan, iyi eğitim almaktan geçer. Küflü sloganlarla bir yere varılmaz. Faşizmi söverken, uluslararası faşist mihrakların küçük birer kuklası haline düşersiniz. 
3- Bu hareketlerle AKP'yi yıpratamazsınız. Aksine oylarını arttırırsınız. Zira oy veren kitlenin büyük bölümü sırf size tepki olsun diye oyunu AKP'ye verecektir. Terör ve anarşiye karşı tavır alacaktır. Ama bu arada ülkemizin huzuruna, ekonomisine, itibarına büyük zararlar vermiş olacaksınız; gelişmeyi engelleyeceksiniz.
4- Dış mihrakların güttüğü heyecanlarınız değil; bilginiz ve mantığınız size yön vermelidir. Kendinizi yetiştirmeli, problemleri tahlil edebilecek ve çözümler üretebilecek düzeye gelmelisiniz. Boş sloganlarla değil, içi dolu önerilerle ortaya çıkmalısınız.
a) Türkiye ve dünya hakkında, ne kadar bilgiye sahipsiniz? Beynelmilel sömürücülerin yönettiği, büyük soygun senaryosu hakkında neler biliyorsunuz?
b) Türk ve dünya tarihi ve kültürleri hakkında bir bilginiz var mı?
c) Türkiye'de güç kimdedir? Ülkemiz nasıl soyulmaktadır? Montaj sanayiinin amacı nedir? Eğitim, vergi, maden, tarım, sağlık, ekonomi vb. politikalar hakkında ne düşünmektediniz? Gerçek bağımsızlığıa nasıl nasıl kavuşabiliriz? Milli ve manevi değerlerimiz hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Laiklik diye bağırırken bu kavramın gerçek anlamını biliyor musunuz?
d) Faiz lobisi nedir? Adil olmayan gelir dağılımı nasıl düzeltilebilir? İşsizlik nasıl önlenir? Bankalar kimlere aittir? Kimler ithalat zenginidir? Türkiye'de sanayiinin önünü kimler kesmektedir? Bugüne kadar kime, ne tutarda teşvik ve astronomik krediler verilmiştir? 27 Mayıs /12 Eylül ve en son 28 Şubat'ta kimler hangi vurgunları vurmuş, bankaları boşaltmış, milyar dolarları yurt dışına kaçırmıştır? Devalüasyonları yaptıranlar ve bu yolla büyük vurgunlar vuranlar kimlerdir? Son 50 yılda yurt dışından ne kadar silah ithal edilmiş, kimlere hangi komisyonlar ve rüşvetler ödenmiştir? (Ciddi bir gayret gösterir, gerçeklere ulaşırsanız, sizi sokaklara iten (Gezi olaylarını koordine eden) gücün de ne olduğunu görürsünüz). Türkiye'deki medyanın büyük bölümü, kimlerin emri altındadır? Niçin yanlı yayın yapmakta, tahrik ve tahrip kampanyaları yürütmektedir? (Bu arada medya baronlarını da tanımış olursunuz. Bunların bir bölümü 12 Eylül öncesinde gençlerimizi tahrik eden tiplerdi. O gençlerimizin ya hayatı gitti ya da istikbali. Ama bunlar, hala saltanat sürmekte ve sizleri kışkırtmaktadırlar.)
e) Dünyayı kimler yönetmektedir? İlluminati, Bildenberg, IMF, Dünya Bankası, NATO, Birleşmiş Milletler, AB, Dünya Sağlık Örgütü, vb. şer odakları ve sömürü araçları hakkında ne kadar bilginiz vardır? 
f) CIA -MOSSAD - M16 vb. örgütler hakkında ne biliyorsunuz? Dünyadaki ve Türkiye'deki kaçakçılıkları (başta silah, uyuşturucu, akaryakıt ve sigara olmak üzere) kimler yönetmektedir?
ABD, İsrail ve İran arasındaki gizli ilişkiler nelerdir? BOP, Arap Baharı, Şii Hilali, Arz-ı Mevud vb. kavramlar ne anlama gelmektedir? El Kaide, Hizbullah vb. örgütlerin gerçek patronları kimlerdir?
g) Alevi-Sünni, Türk-Kürt, Sağ-Sol, Muhafazakar-Liberal vb. ayrılıkları kim tahrik etmektedir? Terör örgütleri, hangi dış mihrakların taşeronudurlar? Gazi, Kahramanmaraş, Çorum, Sivas vb. olayları tertipleyenler kimlerdir? Bu ülkeyi yönetenler, hangi akla hizmet ederek, içimize “Barış gönüllülerini” sokmuşlardır?
h) Nasıl oluyor da, dünyadaki 2 bin süper zengin, (her birinin serveti 30 milyar doların üzerindedir) 6,5 trilyon dolarlık bir servete sahip olabilmektedir? Bu arada, milyarlarca zavallı açlık ve sefalet çekmektedir? Suçlu kimdir, çözüm nedir?
i) Roschild ve Rockefeller imparatorlukları hakkında, ne bilmektesiniz?
j) Niçin, dünyanın her tarafında, terör, harp, iç kavga, zulüm hakimdir? Bunda silah tüccarı (hepsi de Güvenlik Konseyi üyesi) ülkelerin vebali nedir? Kimyasalları kimler üretmekte, diktatörlere satmaktadır? Niçin, zalim Esad korunmakta; Birleşmiş Milletler, Güvenlik Konseyi, NATO, ABD, Rusya, Almanya, İngiltere, Fransa vb. dansözlük politikası uygulayarak, kıvırtmaktadırlar?
GENÇ KARDEŞİM: Aklını başına al. Sömürücü mihrakların maşası olma. Ülkene zarar verme. Sloganlarla, ölüleri istismarla, bir yere varılamayacağını idrak et. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunamayacağını kabul et. 
ANNE ve BABALAR: Canınızdan kıymetli evlatlarınıza sahip çıkın. İhanet mihraklarınca istismar edilmelerine izin vermeyin. 
Nasıl oluyor da bazıları hala, Gezi olaylarının Türkiye düşmanı, Siyonist, kartellerin ve dahildeki işbirlikçilerinin  (bazı holdingler, kartel medyası, terör grupları, marjinal partiler) uygulamaya koyduğu alçakça bir senaryo olduğunu; Türkiye’yi bölmenin, kardeş kavgası çıkarmanın hedeflendiğini anlamıyorlar? Çevrecilik palavralarının arkasına sığınabiliyorlar?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
HAYREDDİN GÖKALEMİN 2013-12-07 23:47:41

burhan abi, ben ve bütün mardin'li̇ hemşehrileri̇m sizin emrinizdeyiz.lütfen politikaya geri dönün. bu milletin size sizin gibi̇ yurtseverlere ihtiyaci var.lütfen geri̇dönün. hayreddin gökalemin.

Avatar
MUSTAFA TOPCU 2013-12-08 00:32:22

30 yildir siyasetin içindeyim diyorsunuz yeni kurulmuş birdevletin parsi dolardan daha kıymetli iken 6 sifir silinmesine rağmen 1 dolari 2 liraya alamiyoruz işte eseriniz demekki 30 yil yemiş çalişmamişsiniz efendi.

Avatar
sultan demir 2013-12-16 22:28:21

başbakan bob eşbaşkanıyım diyor, ırak, suriye,mısır,libya, afganistan tarumar oldu, müslümanımsılar hala abd askerlerine duacı. özfatura, bu durumda mossad cia kimin arkasında, hedef mi şaşırtıyorsunuz. söyleyeceğinizi akplilere söylemeliydiniz ki bir faydası olsun.