'Şakkadanak' Ekonomist: Ekonomi Çok İyi Herkes Göbekli...

CNN Türk'te Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile yaptığı programla ünlenen ve 'şakkadanak dolar satarım' sözleri ile sık sık gündem olan yandaş Ekonomist Necmettin Batırel, Türkiye'de ekonomik kriz yaşanmadığını, bunun nedeninin de göbekli insanların varlığı ile anlaşılabildiğini söyledi.

27 Ekim 2022 Perşembe 07:57
'Şakkadanak' Ekonomist: Ekonomi Çok İyi Herkes Göbekli...

Özgür Demirtaş ile CNN'deki programda popülerleşen ve sosyal medyada 'şakkadanak' lakabı ile tanınan ekonomist Necmettin Batırel bir kez daha pes dedirtti.

Batırel ilginç bir değerlendirmede bulunarak, Türkiye'nin ekonomisinin iyi olduğunu şu sözlerle savundu:

"ETRAFINIZA BAKIN KADIN-ERKEK HERKES GÖBEKLİ"

"Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor. Peki bu nasıl oluşuyor, yemekle değil mi? O zaman sıkıntı var mı? Yok. Hem yerim hem yakınırım. Kimseyi kandırmayın."

ekran-goruntusu-2022-10-26-181106.png

BATIREL'İN DOLAR TAHMİNLERİ TUTMUYOR...

Necmettin Batırel, doların 5 lira olduğu günden bu yana “dolar çok sert düşecek” söylemleriyle tanınıyor. Dolar ile ilgili yaptığı tüm tahminlerde yanılan Necmettin Batırel önceki gün de Kur Korumalı Mevduat Hesabı ile ilgili bir tahminde bulunmuştu. Batırel’e göre, Kur Korumalı Mevduat Hesabı artık çözülecek. Buradan çıkan para borsaya yönelecek ve endeks 9 bin puana yükselecek.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.10.2022 08:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol