Korkutan Dolar Açıklaması: Borcu Olan Hemen Ödesin

Dolar ve altında ilgili önemli açıklamalar yapan Şatıroğlu, 'Dolarla ilgili zirve beklentim var. 18 seviyelerin üzerine çıkabilir. Dolar borcu olanlar beklemesin, borcunu hemen ödesin' dedi.

20 Nisan 2022 Çarşamba 05:53
Korkutan Dolar Açıklaması: Borcu Olan Hemen Ödesin

Piyasa uzmanı Tunç Şatıroğlu, yeni yayınladığı videosunda dolara ilişkin korkutan bir değerlendirmede bulundu. Youtube kanalı üzerinden sürekli piyasalara ilişkin analizler yayınlayan Şatıroğlu, doların zirve yapacağını söyledi.

Yatırım aracı olarak önerilerde bulunan Şatıroğlu, gram altına ilişkin de çarpıcı bir yorum yaptı.

AMERİKAN 10 YILLIKLAR DÜŞERSE ALTIN ÇIKAR

Amerikan 10 yıllıklar üzerinde duran Şatıroğlu, Amerikan 10 yıllıklara altın arasında bir ilişki olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

"Amerikan 10 yıllıklar düşecekse, altının da yükselmesini bekleriz. Çünkü altın faiz getirmeyen bir varlık. Faizler düşüyorsa altın çıkar. Faizler yükseliyorsa altının çıkmasını bekleyemeyiz. Faizler yükseldiği halde altın çıkıyorsa demek ki altında ilgi var. Amerikan 10 yıllıklarda düşüş başlamasını bekliyorum. Düşüş olursa ons ve altının daha da kuvvetlenmesini bekliyorum."

ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK

Altında bu yılkı hedefini açıklayan Şatıroğlu, altına ilişkin çarpıcı değerlendirmede bulundu. Şatıroğlu, "Benim bu yılki altında hedefim Bu 2267. Altında yükselişin devamını bekliyorum. Gram altında da yükseliş olacaktır. Gram altın alın. Gümüş iki katı artacak. Gümüşte bu seneki hedefimiz 35'dir" dedi.


DOLAR ZİRVELERİ GÖRECEK

Şatıroğlu, dolara ilişkin önemli uyarılarda bulundu.

Özellikle dolar üzerinde borcu olanların bir an önce ödeme yapmalarını söyleyen Şatıroğlu, doların 18 seviyelerinin de üzerine çıkabileceğini belirterek, şöyle devam etti: 

"Piyasa doların yukarı gitmesini istiyor. İllaki çıkacak ama ne zaman çıkacağı belli değiş. Dolarla ilgili bir zirve beklentim var. 18 seviyelerin üzerine çıkabilir. Doların oraya kadar gitmesini bekliyorum. Artık ekonomi yönetimi ne yapar bilemem. Dolar borcu olanlar beklemesin. Hemen borçlarını ödesin. Euro ise almak bu dönemde riskli. TL varsa eğer dolar almak yerine Kur Korumalı Mevduatı tercih edebilirler. Dolarınız varsa şayet Kur Korumalı Mevduat'a geçmenizi önermiyorum."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.04.2022 06:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol