1 Doları Olanı Bile Uyardı, 'Sakın Dolarınızı Satmayın'

Döviz kurlarına dair ömgörüleri ile bilinen Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili tahminlerine bir yenisini ekledi ve elinde 1 doları olanlara bile uyarıda bulunarak, " Dolarınızı satmayın, yıl sonunda 28 lira olması büyük ihtimal" dedi.

11 Kasım 2022 Cuma 08:46
1 Doları Olanı Bile Uyardı, 'Sakın Dolarınızı Satmayın'

Dolar kurunda yaşanan gelişmelere dair tahminleriyle ünlü olan ekonomist Selçuk Geçer, cebinde doları olan vatandaşlara seslendi. 

"Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı" değerlendirmesini yapan Selçuk Geçer dolar ile ilgili yeni bir tahminde bulunarak şöyle dedi:

"DOLAR KURUNUN SERT HAREKET EDECEĞİNİ HERKES GÖRECEK"

"Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kurunun sert hareket edeceğini herkes görecek"

"YIL SONUNDA DOLAR KURUNU 28 TL'DE GÖRÜRSÜNÜZ"

Dolar için kaçılmaz son uyarısında bulunan Selçuk Geçer, "Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz" yorumunda bulundu.

"DOLARINIZI SATMAYIN"

Dolar kurundaki artışın süreceğini öne süren Selçuk Geçer, dolar sahiplerine seslenerek, zarar etmemeleri için 'Dolarınızı satmayın' dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.11.2022 08:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol