Zehra Zulal Atalay Laçin'in Doçentlik Belgesi Sahte Çıktı!

Aksaray Üniversitesinde doçentlik belgesi sahte çıkan öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı. Laçin'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

27 Ekim 2021 Çarşamba 15:18
Zehra Zulal Atalay Laçin'in Doçentlik Belgesi Sahte Çıktı!

Aksaray Üniversitesinde (ASÜ), doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan ve hukuki süreç başlatılan öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin gözaltına alındı.

Gazete Duvar'ın haberine göre; ASÜ Rektörlüğü, 22 Ekim'de İktisadi ve İdari Birimler Fakültesine ataması iptal edilen öğretim üyesi Laçin hakkında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu. Şikayet üzerine polis merkezine ifadeye gelen Laçin, "dolandırıcılık" ve "evrakta sahtecilik" suçlarından gözaltına alındı. Laçin'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

Üniversitedeki skandalı Nevşin Mengü duyurdu: Ne ismi, ne diploması ne de tezi gerçek!Üniversitedeki skandalı Nevşin Mengü duyurdu: Ne ismi, ne diploması ne de tezi gerçek!

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Nevşin Mengü, Aksaray Üniversitesi'nde görevli Zulal Atalay isimli 'akademisyen'in doçentlik belgesinin sahte olduğunu iddia etmişti. Zehra Zulal Atalay Laçin, yaptığı açıklamayla medyada hakkında yer alan iddiaları yalanlamıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.10.2021 15:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol