Yeni Bakan Mahmut Özer de Çift Maaşlı Çıktı

Ziya Selçuk'un yerine Milli Eğitim Bakanlığına atanan Mahmut Özer çift maaşlı çıktı.

06 Ağustos 2021 Cuma 11:02
Yeni Bakan Mahmut Özer de Çift Maaşlı Çıktı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan gece yarısı kararnamesiyle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un "görevden af talebinin" kabul edildiği bildirildi. Yerine Mahmut Özer atandı.

Milli Gazete'nin haberine göre; yeni göreve gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer'in de AKP'nin başlattığı çift maaş alma modasına uyan partililerden biri olduğu ortaya çıktı.

Maarif Vakfı'nın Mütevelli Heyeti'nde bulunan 11 isimden biri olan Mahmut Özer, vakıftan aylık 7 bin 500 lira huzur hakkı alıyor. Mahmut Özer Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevini sürdürdüğü sırada da huzur hakkını almaktaydı.

MAHMUT ÖZER FETÖ'YE GİDECEKKEN...

Öte yandan Mahmut Özer’le ilgili dikkat çeken bir iddia daha ortaya atıldı.

Pusula Gazetesi’nden Atilla Öksüz’ün 22 Temmuz 2016 tarihli "Zonguldak’taki FETÖ’cüler  " başlıklı yazısında 2012 yılında gerçekleşen bir olay anlatıldı.

Zonguldak Nüzhet İşadamları Derneği’nin organizasyonuyla Zonguldak’tan bir grubun Fethullah Gülen ile görüşmek üzere ABD’ye gittiği yazan haberde, giden kafiledekilerin isimleri de yer alıyor.

Listede dönemin Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer de var. Ancak haberde, Özer’in son dakikada programa katılmadığı bilgisi yer alıyor. Neden katılmadığı konusunda ise bir açıklama yok.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.08.2021 11:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol