MEV KOLEJİ 8. SINIFLARINI UĞURLADI

MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlköğretim Okulu 2011-2012 eğitim öğretim yılı 8. sınıf mezunları, mezuniyet sevincini geleneksel kep giyme töreninde yaşadı.

08 Haziran 2012 Cuma 11:03
MEV KOLEJİ 8. SINIFLARINI UĞURLADI

 Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazlı Karatürk, MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar’ın ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen kep giyme töreninde 181 öğrenci mezun olmanın sevincini aileleri ve öğretmenleri ile paylaştı. Törenin ilk konuşmasını öğrenciler adına yapan Orçun Can Deniz, sekiz yıl boyunca kendilerini eğiten tüm öğretmenlerine ve desteklerini her zaman hissettikleri ailelerine teşekkür etti.



Törende konuşma yapan MEV Denetim Kurulu Başkanı Aydın Özyar, “Atatürkçü, çağdaş yeni nesiller yetiştirme misyonuna sonuna kadar bağlı kalan MEV Koleji mezunları olarak sizlere çok güveniyoruz. Yetişmenizde emeği geçen öğretmenlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum.” dedi. 
Kızı Sinem İnce’nin de mezun olduğu kep töreninde Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de veliler adına bir konuşma yaptı. “MEV Koleji, Güzelbahçe’yi güzelleştiren bir okul. Bir veli olarak da çocuklarımıza emek veren yönetici ve tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Kızına anı diploması ve plaketini verdi.





Törende okulunu dereceyle bitiren öğrenciler açıklandı. Cem Sevinç birinci, Esra Özcan ikinci, Burak Erermiş ise üçüncü oldu. Okul birincisi olan Cem Sevinç anı kütüğüne adını ailesi ve okul müdürü Murat Zorluer ve MEV Denetim Kurulu Aydın Özyar ile birlikte çaktı.
2011 - 2012 eğitim öğretim yılında 11. dönem öğrencilerini mezun etmenin gururunu yaşayan MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlköğretim Okulu Müdürü Murat Zorluer,  konuşmasında anne ve babalara seslendi. “Sizler 8 yıl önce en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de Milli Eğitim Vakfı ailesi olarak güveninize layık olmaya çalışıp onları kendi çocuklarımız gibi sevdik, koruduk ve Atatürk ilke ve inkılâplarından hiç sapmadan yarınlara hazırladık. Sizlere, çocuklarınıza ve bizlere verdiğiniz benzersiz destek için minnettarız.” dedi. 
Bütün öğrencilerin okul merdivenlerinde son kez bir araya gelerek ayrılık şarkıları söylemeleri ile sona eren törende davetliler duygulu anlar yaşadılar.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol