HÜSEYİNOĞULLARI'NDAN BİR DESTEK DAHA...

Yenişehir'de halk eğitim merkezlerinin bilgisayar ve el sanatları kursları açmasını destekleyen Sedat Bozkurt, amatör kulüplere de malzeme yardımı yaptı

07 Mart 2011 Pazartesi 17:29
HÜSEYİNOĞULLARI'NDAN BİR DESTEK DAHA...

Hüseyinoğulları Şirketler Grubu'nun, her yıl bir tema belirleyerek bu çerçevede ihtiyaç sahibi vatandaşlara destekte bulunmak amacıyla düzenlediği geleneksel kahvaltı Yenişehir Hüseyinoğulları Düğün Salonu'nda yapıldı.  Bu yılki kafhvaltının amacı, halk eğitim merkezlerince Yenişehir'de vatandaşlara bilgisayar ve el işleri kursları açılmasını desteklemekti.

Önceki gün yapılan geleneksel kahvaltıya, Halk Eğitim Merkezlerinden Sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Adnan Atakal, Konak Halk Eğitim Müdürü Seçkin Aktaş, Konak Halk Eğitim Müdür Yrd. Nafiz Ceylan, çevre muhtarları, okul yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
Yenişehir'de açılacak halk kurslarının konuşulduğu kahvaltı sonrasında ise sinevizyon gösterisi yapıldı. Sunumu yapan İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Adnan Atakal, 2009-2010 yılı halk eğitim kursları hakkında bilgi verirken, Yenişehir semtinde oturan çevre sakinlerine meslek kursları verilmesinin önemini anlattı.

GENÇLERE FIRSAT

Sedat Bozkurt'un, gençlerin eğitimi konusundaki desteklerinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Adnan Atakal, "Yenişehir'de halk eğitim merkezi kurslarına bilgisayar ve el sanatları ile başlayacağız. Amacımız bu kurslarda gençlerimize meslek edindirmek" diye konuştu. Toplantının ardından, Hüseyinoğulları Şirketler Grubu Başkanı Sedat Bozkurt, bölgede bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımında da bulundu.
Hüseyinoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bozkurt, "Her yıl düzenlediğimiz geleneksel kahvaltılarda halk için önemli bir konuyu ele alıyoruz. Bu yıl yapılan toplantımızın amacı da halk eğitim merkezlerinin bir bölümünün Yenişehir bölgesinde açılması. Yenişehir'de yaşayan gençlerimize bilgisiyar ve el sanatları eğitimleri kazandırmak için halk eğitim merkezlerimize destek veriyoruz. Bu konudaki girişimimize destek veren Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Rağip Üye'ye de çok teşekkür ederiz" dedi. Bozkurt, kendilerinin de kurslara en yüksek katılımı sağlayarak, Üye'nin desteğini karşılıksız bırakmayacaklarını açıkladı.

YEMEĞE DAVET
Yapılan toplantının ardından işadamı Sedat Bozkurt, Yenişehir'deki spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. Bozkurt, "Her şeyi devletten, belediyelerden beklemek olmaz. İşadamı olan her arkadaşımız bölgesinde bulunan amatör spor kulüplerine yardımda bulunmalı. Her işadamı bir takımı giydirse sorun ortadan kalkar. Gençlere spor yapmaları için yardım etmek önemli bir görevdir. Çünkü sporla uğraşan gençler, suça neden olacak olaylardan da uzak durur" dedi.
Bozkurt, ayrıca her cuma günü geleneksel olarak düzenledikleri, kuru fasülye ile bulgur pilavından oluşan hayır yemeğine de tüm İzmirlileri davet ettiğini belirtti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
sedat bozkurt 2011-03-08 18:47:37

saygı değer baasın ve medya gurubuna hüseyinoğulları ailesi adına sedat bozkurt olarak teşekkür ederim

Avatar
Salih 2011-03-08 22:42:57

Çok teşekkür ederiz Hüseyinoğullarına. Kötü gün dostu böyle olur