Boğaziçi'nin Yeni Rektörü: Kopya Çekmek Farzdır...

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan AKP’li Melih Bulu’nun okul yıllığında, “Zararın neresinden dönülse kardır, iyi not almak için kopya çekmek farzdır” yazdığı ortaya çıktı.

09 Ocak 2021 Cumartesi 12:20
Boğaziçi'nin Yeni Rektörü: Kopya Çekmek Farzdır...

Son günlerin ana konularından biri olan Boğaziçi Üniversitesi'nin yeni rektörü Melih Bulu'ya dair çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan AKP’li Melh Bulu hakkında okul yıllığında, “Yıllar yılı dert yolunda/ Ne ilk ne sonuncusun/ Kahrediyor sınıf seni/ Sen acılar başkanısın” diyelim ve hikayemize başlayalım. Son zamanlarda modaya uyarak sakallarını uzatmış ve sınıfımızda Şeyh Melihi tarikatını kurmuştur. Müritleri gün geçtikçe artmaktadır. (Şimdilik bir tane bile müridi yoktur) Arkadaşımızın hayat felsefesi “Zararın neresinden dönülse kardır, iyi not almak için kopya çekmek farzdır” şeklinde özetlenebilir. Ayrıca tarikatının esası da “El kopya-tül hayr-ün minel ezber” dir. Bir sabah namaza kaldığı zaman ezanda küçük bir değişiklik yapar ve sonuna “El kopya-tül hayr-ün minel ezber” bölümünü ekleyerek yeni bir düşünce akımıyla okulun çalkalanmasına sebep olur. Onun için hayat “Bir varmış bir yokmuş elde ne varsa karmış” demektir. Melih, derslerde hocaların gözüne çok batar. Bunun için bol bol sözlüye kalkar.” yazdığı ortaya çıktı.

İŞTE GÜNLÜKTE MELİH BULU'YA AİT SAYFA...

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.01.2021 14:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol