ZEKİ-METİN FİLMİ GERÇEK OLDU!

Köyde musluklarını açan köylüler büyük bir sürprizle karşılaştı...

02 Eylül 2016 Cuma 23:49
ZEKİ-METİN FİLMİ GERÇEK OLDU!

Rusya'nın doğusundaki bir köyde musluklarını açan köylüler, büyük bir sürprizle karşılaştı: Musluklardan akan sıcak petrolle.

Yerel medyada yer alan haberlere göre, merkezi ısıtma sisteminde meydana gelen arıza sonucu üç ton petrol, su şebekesine sızdı.
Petrol ayrıca yakınlardaki bir nehri ve toprağı da kirletti.
Sıcak su musluklarından akan petrolün videosu, Rus haber sitesi Life'ta yer aldı.
Çerski sakinlerinden, adı yalnızca Ivan olarak verilen bir kişi de durumlarını "İnsanlar yıkanamıyor, musluklardan akan petrol-su karışımı sağlığımızı tehdit ediyor" diye anlattı.
Şimdi su şebekesindeki petrolü temizlemeye çalışan yetkililer, soğuk su musluklarından akan suda sorun olmadığını ancak bu suyun da içmeden önce kaynatılması gerektiğini söylüyor.
Yerel savcılık da konuyla ilgili soruşturma açtı.
Bu olaydan hemen önce Çerski'de 24 saatliğine elektrik kesilmiş, yetkililer yerel kliniğin çalışmaya devam etmesi ve diğer temel hizmetler için bölgeye jeneratörler göndermişti.
Bunun bu yıl köydeki 23. elektrik kesintisi olduğu belirtiliyor.

FİLMİN KONUSU:
Zeki ile Metin iki yakın arkadaştır. İkisinin de birer sevgilisi vardır. İkisi de evlenmek ister ama evlenmek için para gereklidir. İkilide iyiniyet vardır, yardımlaşma duygusu vardır ama para yoktur. Derken sevgililerden birinin babası ölür. Zor durumda kalan kız (Suna Yıldızoğlu) baba evini satılığa çıkarır. Tam o sırada, evin bahçesinden "petrol" çıkar. Bundan sonra her şey değişir. İkili bahçeden çıkan bol petrolü satarak paraya kavuşurlar. Öte yandan, bahçesinden petrol çıkan evin fiyatı da birden yükselir.

Köylülerin cep telefonuyla çektiği görüntülerde evdeki musluklardan yoğun, koyu renkli bir sıvı aktığı görülüyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol