ZAYIFLIK SIRRINI AÇIKLADI...

ABD'li şarkıcı Lady Gaga ünlü oyuncu Lindsay Lohan’ın sıra dışı diyetini Twitter’da paylaştı

13 Temmuz 2012 Cuma 11:03
ZAYIFLIK SIRRINI AÇIKLADI...

 Hollywood ünlülerinin uyguladığı diyetler özellikle yaz aylarında kilo vermek isteyen kadınların başvurduğu en önemli kaynaklardan. 

ABD’li oyuncu Lindsay Lohan’ın ‘bar diyeti’ ise belki son günlerin en ilginç olanı. Lady Gaga yakın arkadaşı ünlü oyuncu Lindsay Lohan’ın sıra dışı diyetini Twitter’da paylaştı.
 
Özellikle kilo vermek için farklı diyetler deneyenlerin ilgisini çeken diyette Lohan eğlenmek için dışarı çıktığı gecelerde içkiye, çereze ya da tatlıya prim vermiyor. Lohan barda sadece salatalık yiyor.
 
Lohan geçtiğimiz günlerde Guardian gazetesine verdiği röportajında sıkı bir diyetle kilo verdiğini söylemişti. Lohan bol bol taze meyve ve sebze tükettiğini belirterek şunları söylemişti:
"Rejimdeysem mutlaka salata yerim ama asla üzerine sos dökmem. Bunun yanında ananas mango gibi tropikal meyveler yerim. Fakat hayatta en sevdiğim şey patates kızartması. Rejimde olmadığım zaman gece dışarı çıktıysam içki içerim. Çok alkol tükettiğim bir gecenin sabahında ise reçel ve fıstık ezmesi yemeye bayılırım."

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol