YOK BÖYLE KARŞILIK...

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf’a "Hadi sarışın cevap versene" diye çıkışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ikinci yanıt geldi.

12 Mayıs 2015 Salı 14:41
YOK BÖYLE KARŞILIK...

 ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, NATO toplantısı için Ankara’ya gelecek. Harf “olası görüşmeye” tartışmaya yol açacak bir sözle yanıt verdi. ABD’nin Ferguson eyaletindeki “ayaklanma”nın ardından Gezi olaylarına atıfta bulunarak Twitter’dan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf’a "Hadi sarışın cevap versene" diye çıkışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ikinci yanıt geldi. NATO toplantısı için önümüzdeki günlerde Ankara'ya gelecek olan Harf "Ankara'da Gökçek ile görüşecek misiniz?" sorusuna "O toplantılar onun seviyesi değil" karşılığını verdi.

Marie Harf Nisan ayında yaptığı bir açıklamada Melih Gökçek için "O sözlere yanıt verip, onurlandırmayı düşünmüyorum" demişti.

‘O toplantı onun seviyesinde değil’

Gazeteci İlhan Tanır’ın Twitter’da paylaştığına göre Harf, Ankara’ya NATO toplantısı için gelecek. Harf; Gökçek’in sözlerinin ardından Ankara’ya gelmesine ilişkin ise “O toplantılar onun seviyesi değil” dedi. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.05.2015 15:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol