YOK ARTIK! STRİPTİZDE SON NOKTA!

Playboy uzaya striptiz kulübü açıyor...

27 Şubat 2012 Pazartesi 13:59
YOK ARTIK! STRİPTİZDE SON NOKTA!

 Playboy, çok yakında uzaya turist seferleri başlatmaya hazırlanan Richard Branson’un Virgin Galactic şirketiyle ortak olarak uzaya striptiz kulübü açacak.

Live Science dergisinin haberine göre, ayrıntıları Playboy’un Mart sayısında yayınlanacak olan projeye göre, sıfır yer çekimli olması planlanan kulüpte bir striptiz, bir dans kulübü, bir restoran ve bir de “insan ruletinin” oynandığı casino bulunacak.
Playboy’un editörü Jimmy Jellinek, dünyanın ilk ticari uzay uçuşlarına hazırlanan Virgin Galactic’le beraber ilk “dünya dışı” striptiz kulübü için ön projelerin şimdiden hazırlandığını duyurdu.
Buna göre uzaydaki Playboy kulübü, dünya yörüngesine yerleştirilecek ve tıpkı denizlerdeki cruise gemileri gibi lüks imkanlarla donatılacak.
Müşteriler, bir yandan dışarı bakıp dünyayı ve uzayı seyrederken, diğer yandan da yer çekimsiz ortamda süzülen Playboy kızlarının ellerinden içkilerini içebilecek.
Proje için Nasa uzmanları ile birlikte çalışıldığını duyuran dergiye göre müşterilerin, restoran bölümünde yemek yerken yiyeceklerin sağa sola uçuşmasından endişe etmesi gerekmeyecek. Çünkü özel “spin” tekniğiyle restoranda yerçekimli ortam yaratılacak.

DHA





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol