Trump Öldü mü? Açıklama Geldi

ABD, Rusya ve Avrupa Birliği’nde eşzamanlı yaşanan olağandışı hareketlilik sosyal medyada merak konusu olurken Donald Trump'ın öldüğü iddiaları dünya gündemini karıştırdı.

02 Temmuz 2019 Salı 22:41

ABD, Rusya ve Avrupa Birliği’nde eşzamanlı yaşanan olağandışı hareketlilik sosyal medyada merak konusu olurken Donald Trump'ın öldüğü iddiaları hızla yayıldı.

Beyaz Saray'dan ABD basınında ve sosyal medyada yer alan ABD Başkanı Donald Trump'ın öldüğü iddiaları hakkında açıklama geldi.  ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Beyaz Saray'a acil olarak çağrılırken Pence'in sözcüsü Alyssa Farah tarafından yapılan açıklamada, "Başkan Yardımcısı'nın Washington'da kalmasını gerektiren bir şeyler oldu. Alarm vermek için bir neden yok. New Hampshire'a yapacağı ziyareti yeniden planlamak için sabırsızlanıyor" ifadelerini kullandı.

Reuters’ta yer alan habere göre, ABD’li bir yetkili, “Konu Başkan veya Başkan Yardımcısının sağlık durumuyla ilgili değil. Ulusal güvenlikle ilgili de değil” dedi. Beyaz Saray Sözcüsü Hogan Gidley ise ‘Endişelenecek bir şey yok herkes iyi’ açıklamasını yaptı. Trump'ın gün içerisinde Washington'da olacağı ve planlanmış hiçbir programının olmadığı ifade edildi. Twitter'ı kullanma sıklığıyla bilinen ABD Başkanı, son saatlerde yaklaşan 4 Temmuz kutlamalarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.07.2019 01:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol