The Last of Us dizisi başlıyor, Game Of Thrones'tan İki İsim

Naughty Dog'un Sony PlayStation'a özel serisi The Last of Us, dizi uyarlamasının ilk görseliyle sevenlerinin karşısına çıktı.

27 Eylül 2021 Pazartesi 14:41
The Last of Us dizisi başlıyor, Game Of Thrones'tan İki İsim

The Last of Us serisinin yaratıcısı ve senaristi, aynı zamanda dizinin de yönetmenliği üstlenen Neil Druckmann, resmi sosyal medya aracılığı ile serinin hayranlarına seslendi. Druckmann, hayranların merakla beklediği HBO uyarlaması diziden ilk görseli takipçileriyle paylaştı.

HBO tarafından uzun süredir çekimlerine başlaması beklenen dizi, COVID-19 ve karantina süreci nedeniyle bir türlü prodüksiyon aşamasına geçememişti. Son gelen haberlere göre dizinin çekimlerine en sonunda başlandı.

The Last of Us kadrosunda Game of Thrones’dan iki isim

Yukarıda da gördüğünüz üzere, paylaşılan ilk görsel tıpkı oyundan alışık olduğumuz gibi omuz arkası kamera ile çekilmiş. Bu da yapımın oyunun ruhuna uygun olarak çekileceğini gösterir nitelikte. Görseli paylaşan Druckmann, “Onları ilk kez kostümle gördüğümde, ‘Aman Tanrım! Bunlar Joel & Ellie!‘ dedim. Naughty Dog’un HBO uyarlaması The Last of Us çok yakında geliyor! Sizlere daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyorum!” şeklinde konuştu.


Geçtiğimiz günlerde HBO cephesinden gelen haberlerde, The Last of Us’ın prodüksiyon aşamasına geçmek üzere olduğu açıklanmıştı

Daha önce belirlenen dört kişilik yönetmen kadrosuna Neil Druckmann‘ı da ekleyen HBO, böylece Craig Mzin, Jasmila Zbanic, Peter Hoar, Kantemir Balagov ve Druckmann’dan oluşan bir ekiple dizinin ilk sezonunun çekimlerine başladı. Yönetmenlerin beraber mi çalışacağı yoksa her birinin farklı bir bölümü mü yöneteceği şimdilik belirsiz.

Bella Ramsey ve Pedro Pascal
Dizide Joel karakterini, daha önce Game of Thrones’da Oberyn Martell olarak izlediğimiz Pedro Pascal canlandıracak. Bununla birlikte, yine Game of Thrones’daki Lyanna Mormont rolüyle hatırladığımız Bella Ramsey ise Ellie rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin çıkış tarihi henüz açıklanmamış olasa da 2022 yılında HBO izleyicilerle buluşması bekleniyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.09.2021 15:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol