SUPERMAN BU KEZ YUVA YIKTI!

Süpermen sevgisi uğruna 65 bin sterlin (180 bin TL) para harcayan Christopher Dennis, bu uğurda karısından da ayrıldı.

25 Nisan 2013 Perşembe 17:44
SUPERMAN BU KEZ YUVA YIKTI!

 Yatak örtüleri, oyuncaklar gibi Süpermen’le alakalı birçok şey biriktiren 45 yaşındaki Christopher Dennis, evinde 15 bin parça eşya bulunduruyor.

Eşinden bu akıl almaz hobisi sonucu ayrıldığını ifade eden Bonnie Finkenthal, “Eğer Chris ile evleniyorsanız onun koleksiyonuyla evleniyorsunuzdur. Onun için hiçbir şey koleksiyonu kadar önemli değildir” dedi.

Eski eşinin söylediklerini inkar etmeyen Dennis ise açıklamasında, “Koleksiyonumu karıma tercih ettim. Aramızda başka sorunlar da vardı fakat ben çoğu zaman daha fazla öğe satın almak için faturalarımı dahi ödeyemedim” diye konuştu.

Koleksiyonunda 3 bin 600 sterlin değerinde kalemler, havlular ve tabaklar bulunan Dennis'in uzun bir aradan sonra edindiği ev arkadaşı Jack de Dennis'in Süpermen sevgisi konusunda oldukça zorlandığını ifade ederek, “Bazen anahtarlarımı arıyorum ve evdeki bir sürü Süpermen’den dolayı bulamıyorum” diyor.

Hollywood Bulvarı’nda turistlerle fotoğraf çektirerek para kazandığını ifade eden Christopher Dennis, Süpermen sevgisinin bir saplantı haline geldiğini de kabul ederek, “Toplama bağımlısı olduğum için koleksiyon bütün evimi sardı” ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.04.2013 18:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol