Squid Game 2 sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon ne zaman?

Netflix'in son dönemde ses getiren yapımları arasında yer alan Squid Game dizisinin ilk sezonunun yayınlanmasının ardından izleyicilerden tam puan aldı. İlk sezonunu izlenmesinin ardından 2. sezonun ne zaman çıkacağı araştırılmakta. Peki, Squid Game 2 sezon ne zaman çıkacak? Squid Game 2 sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon ne zaman?

28 Eylül 2021 Salı 16:27
Squid Game 2 sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon ne zaman?

Son dönemde La casa de papel, Stranger Things, Peaky Blinders, Dark, Élite gibi çok izlenen Netflix dizileri arasına bir yenisi daha eklendi. Çıkışıyla birlikte büyük ses getiren Squid Game ilk sezonuyla birlikte internette en çok araştırılan ve merak edilen yapımlar arasında yer almakta. İzleyiciler konuyla alakalı olarak internette "Squid Game 2 sezon ne zaman çıkacak? Squid Game 2 sezon ne zaman? Squid Game yeni sezon ne zaman? Squid Game konusu ne?" gibi soruların cevaplarını aramakta. 

SQUİD GAME 2 SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Squid Game'in 2. sezonu ile ilgili Netflix'ten gelen resmi bir açıklama yok. Çıkacağı 2019 yılında duyurulan ve 2 yıl sonra çıkan yapımınyoğun ilgi görmesi sonrası 2. sezonunun yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yapımın yeni sezonunun çekim süreci göz önünde bulundurularak 2022 yılı ortalarında çıkması bekleniyor.

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul eder. İçeride onları cazip bir ödül ve ölüm riski beklemektedir.

SQUİD GAME HAKKINDA

Squid Game Hwang Dong-hyuk tarafından yazılan ve yönetilenbir Güney Koreli hayatta kalma draması televizyon dizisidir. Lee Jung-jae, Park Hae-soo ve Wi Ha-joon'un oynadığı dokuz bölümlük dizi, 45,6 milyar ? (38,7 milyon ABD Doları) değerinde gizemli bir hayatta kalma oyununda hayatlarını riske atan bir grup insanın hikâyesini anlatıyor. Dizi Netflix tarafından 17 Eylül 2021'de dünya çapında yayınlandı.

SQUİD GAME KAÇ BÖLÜM?

Netflix'in başarılı yapımı Squid Game'in ilk sezonu 9 bölümden oluşmaktadır.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.09.2021 16:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol