Sınırımıza Hac Dikip, Alenen Küfür Ettiler!

Atina yönetimi, Yunanistan ile Türkiye arasında sınır bölgesi köylerinden biri olan Yeni Bosna’ya (Nea Vissa) dev haç dikerek, yeni bir provakasyona imza attı.

19 Eylül 2020 Cumartesi 12:29
Sınırımıza Hac Dikip, Alenen Küfür Ettiler!

Yunanistan dün Meriç Nehri sınır bölgesinde bir provokasyona daha imza attı. Doğu Akdeniz’de gerilimi tırmandıran Atina yönetimi, Yunanistan ile Türkiye arasında sınır bölgesi köylerinden biri olan Yeni Bosna’ya (nea vissa) dev haç dikildi.

Haçın açılışı ise papazların duaları eşliğinde törenle yapıldı. Haç, Türkiye’den görülecek şekilde yerleştirilerek ışıklandırıldı. Askeri ve bölgedeki yetkililerin de katıldığı törende papazlar eşliğinde haça dualar okundu.

Batı Trakya bölgesindeki Yunan medyası olaya geniş yer verirken, törende kısa konuşma yapan papazlar “Türkler bunu her gördüklerinde bizi hatırlayacak” dedi.

KÜFÜRBAZ SÖZDE GAZETE

Yunanistan medyası da Türkiye karşıtlığında sınır tanımıyor. Ankara-Atina hattında gerilim tırmanırken Yunanistan’da yayın yapan Dimokratia isimli gazete ahlaksız sözleri bugün manşetine taşıdı. 

Küstah ve küfürbaz sözde gazete Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ağır bir küfürle hedef aldı.

Gazete haberin detayında ise, "Sultanın" şizofrenik taleplerine Yunanistan nasıl cevap vermesi gerekirdi" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.09.2020 13:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol