SEVGİLİYE BAK...

Kıskançlık krizine giren 23 yaşındaki genç, kendisini aldatmasından korktuğu sevgilisinin üst dudağını ısırarak hastanelik etti.

04 Eylül 2014 Perşembe 13:46
SEVGİLİYE BAK...

İngiltere'de kıskançlık krizine giren 23 yaşındaki Rhys Culley isimli genç, kendisini aldatmasından korktuğu Chanttelle Ward adlı sevgilisinin üst dudağını ısırarak hastanelik etti.

Sıradışı olay 22 şubat 2014 tarihinde meydana geldi. Chanttelle Ward'ın annesinin doğum günü kutlmasından çıkıp genç kızın evine gelen çift, tartışmaya başladı. Tartışmaya, genç kızın Facebook hesabında başka bir erkekle olan resmi sebep oldu.

 
Sevgilisinin telefonunu alan kıskanç Culley akıllı telefondan Facebook profiline girip daha önce görmüş olduğu fotoğrafı aradı. Çılgın aşık resmi göremeyince sinirlenip, benden bir şeyler saklıyorsun diyerek bağırmaya başladı. Oda oda başlayan kovalamaca sonrası genç kızı saçından yakalayan gözü dönmüş Culley tekme ve yumrukların ardından Ward'ı fırlattı. Ardından Rhys Culley, sevgilsinin üst dudağını ısırarak parçaladı.  
 
Mahkeme suçlu buldu
 
İki yıldan fazla bir süredir Chanttelle Ward ile ilişki yaşayan çılgın sevgili Culley, her ne kadar suçlamaları kabul etmese de çıkarıldığı mahkeme tarafından suçlu bulundu. Mahkeme tarafından tutuklu yargılanan Culley gelecek ay hüküm giyecek. Duruşma hakimi sanık avukatının kefaletle serbest bırakılmasını ve tutuksuz yargılama talebini reddetti. 
 
Duruşmada ifade veren Chanttelle Ward; erkek arkadaşının ısırmadan önce kendisini sevip sevmediğini sorduğunu ardından öptüğünü söyledi. Öpüşme sırasında dudağının kopacak gibi olduğunu ancak kan görünce durumun vehametinin farkına vardığını anlattı.
 
Genç kızın yaşadığı korkunç gecenin sonunda dudağındaki yaradan hariç, kollarında ve vücudunda morluklar, sol göğsünde çizik, yüzünde ve kulağında morluklar ve ezikler tespit edildi.
 
Kıskanç sevgili Culley, güzel kız arkadaşına aslında zarar vermek istemediğini, öyle güzel bir kız arkadaşa sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirtse de ceza almaktan kurtulamadı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.09.2014 13:48
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol