LADY GAGA, KATY PERRY İLE KAPIŞACAK

MTV Avrupa Müzik Ödülleri adayları açıklandı. Ödüllerde en büyük çekişmenin Lady Gaga ve Katy Perry arasında yaşanması bekleniyor.

20 Eylül 2011 Salı 19:13
LADY GAGA, KATY PERRY İLE KAPIŞACAK

 Lady Gaga, 6 kategoriyle en çok dalda aday gösterilen sanatçı olurken, Katy Perry ve Bruno Mars, 4’er adaylıkla Lady Gaga’yı takip eden isimler oldu. MTV Avrupa Müzik Ödülleri, 6 Kasım akşamı sahiplerini bulacak.

2011 MTV Avrupa Müzik Ödülleri adayları belli oldu. Lady Gaga, Katy Perry ve Bruno Mars’ın yanı sıra İngiltere’de yılın en çok satan sanatçısı olan Adele, Justin Bieber ve 30 Seconds to Mars 3’er adaylıkla öne çıkan diğer sanatçılar oldu.

Pop müziğin iki iddialı ismi Lady Gaga ve Katy Perry bu yıl aynı 4 kategoride zorlu bir yarışa girişecek. En İyi Canlı Performans, En İyi Pop Müzik ve En İyi Kadın Sanatçı kategorilerinin yanı sıra Lady Gaga’nın “Born This Way“ Katy Perry’nin ise “Firework“ ile yer aldığı En İyi Şarkı dalında yarışacaklar. Lady Gaga “Born This Way“ ile aynı zamanda En İyi Video Klip ve bu yıl ilk kez verilecek olan En Çok Hayrana Sahip Sanatçı kategorisinde aday.

Yetenekli besteci ve şarkıcı Bruno Mars’ın adaylıkları arasında En İyi Yeni Sanatçı, En İyi Erkek Şarkıcı, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ve "Grenade“ ile En İyi Şarkı kategorileri bulunuyor. Adele ise En İyi Kadın Şarkıcı’nın yanı sıra “Rolling In The Deep“ ile En İyi Şarkı ve En İyi Video Klip kategorilerinde yarışacak. Üç dalda aday olan genç şarkıcı Justin Bieber En İyi Pop Sanatçısı, En İyi Erkek Sanatçı ve En Çok Hayrana Sahip Sanatçı kategorilerinde ödül almaya çalışacak. Los Angeles çıkışlı rock grubu 30 Seconds To Mars ise En İyi Alternatif Müzik, En İyi Sahne Performansı ve En Çok Hayrana Sahip Sanaçı ketegorilerinde yarışacak.

Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa ve Kings of Leon ikişer dalda aday gösterilen sanatçı yada gruplar oldu.

YENİ KATEGORİLER 
MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde bu yıl ilk kez En Çok Hayrana Sahip Sanatçı kategorisi de yer alacak. Bu kategoride aday gösterilen sanatçının hayranları, Avrupa Müzik Ödülleri’nin internet sayfası üzerinden oy kullanıp, favori sanatçılarının kazanmasını sağlamaya çalışacak.

Bu yıl ilk kez hayata geçirilecek olan bir diğer kategori de Dünya Çapında Hareket olacak. Bu kategoride MTV, dünyanın her köşesinden gelen etkileyici sanatçıları aday göstererek, müziğin çeşitliliğini ve çok yönlülüğünü kutlayacak.

6 KASIM’DA BELFAST’TA 
MTV Avrupa Müzik Ödülleri bu yıl da dünyaca ünlü yıldızları ve en popüler isimleri ağırlacak.

18'incisi düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri, 6 Kasım 2011 Pazar akşamı sahiplerini bulacak. Ödül töreni Belfast kentindeki Odyssey Arena’da gerçekleştirilecek.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol