'KOCANIZIN AYAKLARINI ÖPÜN...'

Kadın uzman skandal açıklamalarda bulundu. İranlı kadın uzman, "Eğer kocanız uyuşturucu bağımlısıysa ve size şiddet uyguluyorsa, kocanızın ayaklarını öpün ve hayatınızda bir mucizeye tanık olun" dedi.

03 Şubat 2018 Cumartesi 02:04

İran devlet televizyonunda önceki gün yayınlanan bir programa çıkan İranlı bir uzmanın açıklamaları büyük tepki çekti. Aile içi şiddete maruz kalınması durumunda kadınların eşlerinin ayaklarına masaj yaparak ayaklarını öpmesini isteyen yetkili skandal sözler kullandı.

Yezd bölgesindeki bir devlet televizyonunda yayınlanan görüntülerde uzman, “Eğer kocanız uyuşturucu bağımlısıysa veya sizi dövüyorsa sadece ayaklarını öpün ve bir mucizenin olacağını görün” dedi. Kadınların eşlerinin ayaklarını yıkaması gerektiğini ve masaj yaptıktan sonra öpmesi gerektiğini söyleyen kadın, “Böyle yaparsanız kocanız daha az stresli olur ve olası inme ve kalp krizlerinin de önüne geçersiniz” dedi.

Sosyal medyada uzman kadının sözleri büyük tepki çekerken bazı sosyal medya kullanıcıları, “Saçmalık, “Korkutucu bir öneri” ve “Dünya ilerlerken biz geriye gidiyoruz” yorumlarında bulundu. Tartışmanın büyümesi üzerine kanal bugün bir açıklama yaparak izleyicilerden özür diledi.

kadin

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol