İDAMDAN KURTULMAK İÇİN HAMİLE KALDI

42 yaşındaki kadın bir mahkûmun cezadan kurtulabilmek için erkek bir mahkûmdan sperm satın alarak şırıngayla kendini hamile bıraktığı ortaya çıktı.

18 Şubat 2016 Perşembe 00:42
İDAMDAN KURTULMAK İÇİN HAMİLE KALDI

 Vietnam’nın Quang Ninh eyaletindeki bir hapishanede uyuşturucu kaçakçılığı suçlaması ile idam edilmeyi bekleyen 42 yaşındaki kadın bir mahkûmun cezadan kurtulabilmek için erkek bir mahkûmdan sperm satın alarak şırıngayla kendini hamile bıraktığı ortaya çıktı.

Nguyen Thi Hue isimli kadının 27 yaşındaki erkek mahkûma spermi için toplamda 2 bin 300 dolar ödediği ve sadece iki denemeden sonra, geçen yıl ağustos ayında hamile kalmayı başardığı belirtildi.

Vietnam yasaları gereği 3 yaşından küçük bir çocuğu olan ya da hamile kadınlar idam cezasına çarptırılamıyor ve hali hazırda idam cezasına çarptırılmış bir kadının hamile olduğunun anlaşılması durumunda da ona verilen ceza otomatik olarak ömür boyu hapse çevriliyor.

Vietnamlı yetkililer, nisan ayında doğum yapması beklenen Nguyen Thi Hue’nin hapishanede hamile kalmayı başarması ile ilgili olarak soruşturma başlattıklarını ve şimdiye dek 4 gardiyanı görevden uzaklaştırdıklarını açıkladı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.02.2016 00:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol