GÜZELLER BÜYÜK FİNALE HAZIRLAR

İsviçre güzellik yarışması ‘Miss Schwitzerland 2011’ yarışması 24 Eylül cumartesi akşamı Lugano kentindeki ‘Centro Esposizioni’ salonunda yapılacak.

20 Eylül 2011 Salı 19:07
GÜZELLER BÜYÜK FİNALE HAZIRLAR

 İsviçre’nin en güzel 12 kızı büyük finale hazırlanıyor. Jüri heyeti içinde Miss Schwitzerland 1997 kraliçesi Tanja Gutmann, Miss Schwitzerland 2008 kraliçesi Whitney Toyloy’la beraber çok sayıda İsviçre ve İtalya’nın tanınmış simaları bulunuyor. 

Akşam saat 20.05’de başlayacak büyük finalde birbirinden güzel 12 aday jürinin puanlarını lehine kazanmak için podyumda kıyasıya yarışacak. Miss Schwitzerland 2010 kraliçesi Kerstin Cooks(22) cumartesi gecesi saat 22,15’de tacını 2011 kraliçesine devredecek. En son Brezilya’nın Sao Paulo kentinde Kainat güzellik yarışmasında İsviçreyi temsil eden Kerstin Cooks ilk 16’ya girememişti. Sao Paulo’da yapılan yarışmayı sert dille eleştiren İsviçre güzeli Cooks Kainat güzellik yarışmasında kendisi ve diğer elenen güzellere haksızlık yapıldığını savundu. Brezilyada ilk 16’ya giremediği için üzülmediğini belirten İsviçreli güzel “şimdi kendimi cumartesi akşamına hazırlıyorum” diye konuştu. Güzeller podyuma abiye ve mayo defilesiyle çıkıp kendilerini en iyi şekilde jüriye tanıtmak için yarışacak. İsviçrede yapılacak büyük finali yakın komşuları İtalya, Almanya, Fransız basınıda yakından takip ediyor. Yarışmadan sonra İsviçrenin 12 güzeli sabah saat 3.00’e kadar davetlilerle beraber After Şov partisiyle doyasıya eğlenecek.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol