GÜRCİSTAN'A KAÇMIŞ...

Olay Mursi döneminde yaşanmış...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 12:35
GÜRCİSTAN'A KAÇMIŞ...
Mısır basını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın Mısır vatandaşı olduğunu iddia etti.

 
Ayrıca Bilal Erdoğan’ın Mısır pasaportuyla 17 Aralık döneminde Gürcistan’a kaçtığı iddia edildi.
 
Mısır’ın önde gelen gazetelerinden El Masri el-Youm’un iddiasına göre, Bilal Erdoğan’a Mısır’ın devrik lideri Mursi tarafından Mısır vatandaşlığı verildi. Şimdi ise verilen vatandaşlığın iptali gündemde.
 
Bu iddia ile ilgili Türk yetkili makamlarından henüz bir açıklama gelmedi.
 
Mısır İkinci İdare Mahkemesi’nde görülen Bilal Erdoğan’ın vatandaşlığına ilişkin dava, 11 Ekim’e ertelendi. Davada, devrik cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin Bilal Erdoğan’a vatandaşlık verdiği belirtildi. Mahkemenin kararı için ayrıca müfettiş raporlarının da beklendiği öğrenildi.
 
Gazetenin haberinde Bilal Erdoğan’ın adresi ise El Ahram caddesi No:1 Heliopolis Kahire olarak gösterildi. Bilal Erdoğan’ın vatandaşlığının iptali için mahkemeye başvuran Mısırlı avukat, Mursi’nin aynı zamanda aralarında Hamas yöneticileri ve bazı Türklerin bulunduğu çok sayıda kişiye hak etmedikleri halde vatandaşlık dağıttığını da iddia etti.
 
“GÜRCİSTAN’A KAÇTI”
Haberde Bilal Erdoğan ile ilgili şok bir iddia daha yer alıyor. El Masri el-Youm’da yer alan haberde, Bilal Erdoğan 17 Aralık operasyonları başlayınca elindeki Mısır pasaportunu kullanarak Gürcistan’a kaçtığı iddia edildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.05.2015 12:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol