FAZLA GELEN SÜTÜNÜ SATIŞA ÇIKARDI

Yaklaşık üç ay önce bir oğlu olan kadın, fazla gelen sütünün internetten satışa çıkardı

22 Mayıs 2011 Pazar 21:15
FAZLA GELEN SÜTÜNÜ SATIŞA ÇIKARDI

 Çin'in Cıciang eyaletinin Hangcou şehrinde bir anne, doğum yaptıktan iki ay sonra internette bir online satış sitesinde sütünü satışa çıkardı.
       

Çin'in en büyük online satış sitesi "taobao.com"da yazdığı notta, oğlunun 25 Şubatta doğduğunu kaydeden kadın, oğlunun ihtiyacından fazla olan sütünü alarak buzdolabında muhafaza ettiğini belirterek, ihtiyacı olan annelerin kendisiyle bağlantı kurmasını istedi.        

İnternet sitesinde yer alan notta, sütte "ek katkı maddesi olmadığı" ve "kalitenin garanti edildiği" vurgulanıyor.        

250 MİLİLİTRESİ 13 TL 
Sütünün 250 mililitresini 55 yüenden (yaklaşık 13 TL) satışa sunan kadın, Global Times gazetesine yaptığı açıklamada da, sütün bedelini kendi belirlediğini, sütün kargoda bozulabileceğini ve bu nedenle sadece Hangcou'da yaşayanlara satabileceğini söyledi.        

İnternet sitesinde herhangi bir satış hareketinin görülmediği belirtilen haberde, kadının, süt almak isteyenlerin evine gelerek taze olarak temin edebileceğini kaydettiği de belirtiliyor.   

SAĞLIK RAPORU VAR 
İnternet kullanıcılarının "Anne'de bulaşıcı bir hastalık olup olmadığı" yönündeki soruları üzerine kadın, isteyenlere tamamen sağlıklı olduğunu gösteren hastane raporunu sunabileceğini kaydetti.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol