BU DEFA DA BAKICI KATLEDİLDİ

Hep bakıcı dehşetinden bahsedilirdi bu kez tersi oldu. Çift, evlerinde çalışan bebek bakıcısına uyuşturucu verip grup seks yaptı sonra da...

11 Nisan 2012 Çarşamba 11:16
BU DEFA DA BAKICI KATLEDİLDİ

 ABD’li çift, evlerinde çalışan bebek bakıcısına uyuşturucu verip grup seks yaptı. Aşırı dozdan kalbi duran kızın cesedini şehir dışına gömen çift, mahkemede “O istedi” diye savunma yaptı.



ABD’nin Utah eyaletinde yaşanan 16 yaşındaki Alexis Rasmussen’in korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Harçlığını bebek bakıcılığı yaparak kazanan Alexis, bir süre önce kaybolmuştu. Şehrin dışındaki ormanlık bir alanda gömülü olarak bulunan Alexis’in işverenleri tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Alexis’in tecavüz edildiği ve genç kıza uyuşturucu verildiği ortaya çıktı. Eric ve Dea Millerberg dün mahkemeye çıktı.



Umurlarında olmamış

Mahkemede boşanmak istediğini belirten Dea, “Alexis arkadaşımızdı. Bizden uyuşturucu istedi. Daha sonra da seks yapmak istedi. Seksten sonra bayıldı ve biz sigara içmek için çıktık. Eve döndüğümüzde Alexis ölmüştü” dedi. Dea, cinayete yardım etmekten yargılanırken kocası Eric, reşit olmayan biriyle ilişkiye girmekten, Alexis’e uyuşturucu temin etmekten ve adam öldürmekten ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor. (VATAN)





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol