Araplar Yine Şaşırtmadı!

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaş devam ederken, Abu Dabi'de Ermenistan'ın bağımsızlık günü olan 21 Eylül'de binalara Ermenilerin bayrağının renkleri yansıtıldığı görüntüler tekrar gündeme geldi.

06 Ekim 2020 Salı 15:39
Araplar Yine Şaşırtmadı!

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaş devam ederken, Arapların Ermenilere desteği tekrar gündeme geldi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de, Ermenistan'ın bağımsızlık günü olan 21 Eylül'de binalara Ermenilerin bayrağının renkleri yansıtılmıştı.

Görüntüler sosyal medyada tepki topladı.

SUUDİ ARABİSTAN DA AMBARGO KARARI ALMIŞTI

Suudi Arabistan da 1 Ekim itibarıyla Türk bandrollü ürünlere ambargo uygulama kararı almıştı.Suudi Kralı için 3 gün yas ilan edilmişti! Suudi Arabistan'dan ülkemize ambargo kararıTürkiye'de daha önce, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle bir günlük milli yas ilan edilmişti. 

Öte yandan Suudi Arabistan'da, Türk malı ürünlere karşı uygulanan boykot kararında yeni perde ortaya çıktı. Suudi Arabistan'da Suudi Arabistan Ticaret Odaları Başkanı Al-Ajlan'ın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla resmiyet kazanan Türk mallarına boykot kararında detaylar belli olmaya başladı.Sözcü'den özlem Ermiş Beyhan'ın haberine göre, Türk malı ürünlerin barkod numarasının 869 ile başladığı bilgisi internetten paylaşılmaya başlandı.Paylaşımlarda, barkod numarası 869 ile başlayan hiçbir ürünün alınmaması çağrısı yapılıyor.

ejogy1gwaaa1r9z.jpg

ejogygyxkaeimko.jpg
 Suudi Arabistan'ın, Türk üreticilerin ülkeye ihracat için 3'üncü ülkeler üzerinden yeni bir rota belirlemesine karşı her ürünün menşeyini kontrol edecek bir kontrol sistemi üzerinde çalıştığı da belirtiliyor. 
Kaynak Yeniçağ: Suudi Arabistan'da Türk malı boykotunun numarası ortaya çıktı 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.10.2020 15:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol