ABD'Yİ HİNDİ SOĞUKLARI VURDU!

ABD'nin güneybatı eyaletlerinde etkili olan ve Şükran Günü döneminde meydana geldiği için "hindi soğukları" olarak adlanSeyahdırılan soğuk hava dalgasına bağlı meydana gelen 100'ü aşkın trafik kazasında en az 12 kişi hayatını kaybetti.

27 Kasım 2013 Çarşamba 14:59
ABD'Yİ HİNDİ SOĞUKLARI VURDU!

 Ülkenin özellikle Oklahoma, Colaroda, Arizona, Teksas ile New Mexico eyaletlerinde etkili olan fırtına milyonlarca Amerikalının Şükran Günü seyehat planlarını altüst etti. Fırtına Arizona'da sel, Colaroda'da kar ve New Mexico'da şiddetli rüzgarlar getirdi. Yetkililer vatandaşlara mümkünse seyahatlerini ertelemeleri tavsiyesinde bulundu.

Snow and ice storm threatens East Coast holiday travel
Otoyollarda aşırı buzlanmaya yol açan "devasa" fırtına sistemi ülkenin doğusuna yöneldi. Fırtına sebebiyle yüzlerce uçak seferi iptal edilirken, yüzlercesinin de rotası değiştirildi. Bölgede güçlükle gerçekleştirilebilen uçuşlardaki ortalama gecikme süresi ise 5 saate ulaştı.

Öte yandan, New York'ta da rüzgarın saatteki hızının 37 kilometreye ulaşması durumunda ülkenin en büyük etkinliklerinden Şükran Günü yürüyüşünde sembolik devasa balonların kullanılamayacağı belirtiliyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.11.2013 15:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol