yuzdeyuzhaber

İşte Sedat Peker'in Saat 18.00 İfşası

SON DAKİKA HABERLERİ

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, öğle saatlerinde attığı mesajla Süleyman Soylu'ya 'sana hediyem var' demişti. Peker, beklenen mesajını yayımladı.

Sedat Peker, öğle saatlerinde Twitter'dan yaptığı açıklamada, “süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda).“ demişti. Peker beklenen mesajını yayımladı. İşte Peker'in o açıklaması:

Reşat Hacıfazlıoğlu, "Burada çok sıkıştırdılar onu burada." diyor. Sedat Peker, "pislik diyor abi, oldu mu?" diyor, bunun üzerine Hacıfazlıoğlu, "Ağzında kaçırdı" dedi.

Hacıfazlıoğlu, ifşa konuşmasında, "Ahmet abi ile oturduk konuştuk, onun yardımcısı. Onun yapması mümkün de değil, ağzından kaçırdı" derken, Peker, "Biz bütün onun düşmanlarını diskafiliye ettik" ifadelerini kullandı.

Peker, Hacıfazlıoğlu'na, "babası ile konuşsana Hasan abi ile" ricada bulunurken, Hacıfazlıoğlu, "Hasan abi yürüyemiyor. Amcası komada babası da rahatsız" dedi.

"Bizim Berat beye olan şeyimiz bunun için biliyorsun da abi" diyen Peker'e, "biliyorum, biliyorum" diye cevap verdi. Peker, "Eniştesi vardı ya, onunla konuşacaktım. O çucuğu şarkıcı olan var ya... Ona yardımcı olmuştum. Git konuş diyecektim, neden böyle yapıyor diye. Bu adamın gençliğinden beri emeğimiz var bunda" sözlerine, Hacıfazlıoğlu, "Sen bunu Ağar'a karşı şey yaptın... 6 ay nöbet tuttuk" ifadelerini kullandı.

Peker, Berat Albayrak ile aralarını Süleyman Soylu'nun bozduğunu iddia etti. Peker, Hacıfazlıoğlu'na, "Biz bu adama güvendik, hani Nisan ayında dönecektik? Bir mücadeleye girdik şeref meselesi bu. Çocuğumuza silah doğrulttular, karımızın özel eşyalarının odasına girmeye kalktılar. Evimi narkotik köpeği ile aradılar. Böyle namussuzluk olur mu abi ya? Gençliğinin ilk yıllarından beri bu kadar emek verdik. O bizim dönüş biletimizdi. Berat bey ile ilgili "durdur" dedi durdurduk. Yayınla dedi yayınladık böyle birşey olabilir mi ya?" dedi.

Hacıfazlıoğlu ise Peker'e, "Ben ona gerekli cevabı vereceğim" diyor, Peker daha sonra Hacıfazlıoğlu'na Süleyman Soylu'ya söylemesi gereken şeyleri aktarıyor: 30 senedir sana iyilik yapıyorz, babanla başladık iyilik yapmaya de... Bu olmadı de...

"Var mı orada bir sıkıntı Reis?" diyen Hacıfazlıoğlu'na, Peker şu cevabı veriyor:

Abi bana sıkıntı önemli değil. Bize ne fark eder, ömrümüz cezaevinde geçti. Bize işkence mi yapacaklar? Biz çocukluğumuzda beri işkence... Bana abi sorun ama kız çocuğum konusunda hassasiyetimi biliyorsun. Kız çocuğumuz için dünyayı ateşe verdik, herif bize pislik diyor ya... Namuslu adam böyle birşey yapar mı? Vallahi namussuz bu adam ya... 

Hacıfazlıoğlu, Mehmet Ağar'ın dayısının Gaziosmanpaşa'da savaş yapacağını söyleyerek, "6 ay kapıda durdurk, senden yardım istedik o zaman. Geri çektirdik onları" dedi. Süleyman Soylu'da dün gece katıldığı canlı yayında Ağar'ın dayısı ile yaşanılanları anlatmış, silahlı çatışmaların olduğunu, ofisinin basıldığını, aylarca belinde silehla gezdiğini söylemişti.

REŞAT FAZLIOĞLU KİMDİR?

Sedat Peker’in “akrabam” dediği, Gaziosmanpaşa’da Gopark adlı AVM’nin de sahibi olan Reşat Fazlıoğlu’nun yeğenlerinin Soylu ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Tele 1’in gündeme getirdiği fotoğrafta, AKP’nin Tekirdağ 5. Olağan İl Kongresi’nde, Soylu'nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptığı dönemde Sedat Fazlıoğlu ile görülüyordu. Sedat Fazlıoğlu'nun Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeni olduğu belirtilmişti. Süleyman Soylu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu 3 Nisan 2016 tarihinde Reşat Fazlıoğlu’nun yeğeni Hakan Fazlıoğlu’nun Gaziosmanpaşa’da kıyılan nikahının şahitliğini yaptığı ve yerel medyada buna ilişkin fotoğrafın yayınlandığı ortaya çıkmıştı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.