yuzdeyuzhaber

'KESİNLİKLE YAKLAŞMAYIN'

SAĞLIK

Prof. Dr. Canan Karatay hoca, vatandaşları marketlerin pahalı ürünleri arasında yer alan organik ve diyet ürünlerine yaklaşmamaları konusunda uyardı.

İşte o sözler:
" Diyet ürünlere, organiklere kesinlikle yaklaşmayın. Diyet peynir mesela alıyorsunuz ama içindeki en sağlıklı bölümler çıkarılmış oluyor. Bir de iki misli para ödüyorsunuz. Hem sağlığınıza faydası yok hem de cebinize zarar. Ben niçin doğal tereyağ ve doğal peynir yiyin diyorum istediğiniz kadar, çünkü o yağ ve peynir vücudunuza girdiği zaman, vücudunuza doğal a vitamini, e vitamini ve k vitamini giriyor. Bu vitaminler insan vücudunun, insan hormonlarının ve hücrelerinin iyi çalışması için gerekli vitaminlerdir ve doğal olarak da yağlarda bulunur. Zeytinyağı'nda da var bu vitaminler tereyağında da. Bunları yemezseniz istediğiniz kadar ağızdan ekstra vitamin alın faydası yok."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (2)

Ahmet Müdüroğlu 9 Yıl Önce

Hocam, ben kalbinde 6 tane stent olan bir kalp hastasıyım. Doktorumun tavsiyeleri ile sizin önerileriniz 180 derece farklı. Ben size inanıyor ve önerilerinize uyuyorum ancak doktorumdan gizlediğim için de kendimle çelişiyorum. Saygılar hocam, ellerinizden öperim.

Miyane axundova 9 Yıl Önce

Canım Canan Qaratay menim 62 yaşım var. Sumuklerim ele aqrıyır ki , ne edeceyimi bile bilmiyoram. Yalvarıram mene bir acıqlamada bulunun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.