yuzdeyuzhaber

HOCAMIZDAN FLAŞ UYARI...

SAĞLIK

Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay hocamız, yine çok çarpıcı bir uyarıda bulundu.

 Gerek ülkemizde gerekse dünyada sağlıkla ilgili yapılan her araştırmaya itibar edilmesinin büyük bir hata olduğunu vurgulayan Karatay hocamız, " Kesinlikle her araştırmaya güvenmeyin. Önemli olan araştırmanın hangi üniversitede yapılmış olduğu değildir. Araştırma eğer bir firma tarafından finanse ediliyorsa, bir firma tarafından yaptırılıyorsa kesinlikle güvenmeyeceksiniz. Sadece bağımsız bilim insanlarının yaptığı araştırmalara güvenebilirsiniz. Ben hiç bir yere bağlı değilim, o yüzden çok rahat konuşuyorum. Mesela Oxford'ta bir araştırma laboratuvarı var ki, bizzat bir ilaç firması tarafından finanse ediliyor. Buna benzer laboratuvarlardan güvenilir, inanılır bilimsel bilgiler elde edilmesi ya da çıkması mümkün değildir. O yüzden net bir şekilde uyarıyorum; her araştırmaya güvenmeyin."
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (17)

Nurettin Gunay 8 Yıl Önce

Sayin hocam.Bu degerli samimi onerilerinize saygi duyuyorum.sizler gibi degerli hocalarimla iftihar ediyoruz.sevgiler saygilar.

eflatun gülseven 8 Yıl Önce

sevgili hocam uyarıların sonucu doğruda,bilimde ve doğallıkta kalmayı sayenizde öğrendik. bağımsızlığınız ve özgürlüğünüz var olsun.

Yılmaz onur 8 Yıl Önce

Allah size sağlıklı uzun ömür versin hocam sizi çok seviyoruz önerilerinizi de dikkatte alıyoruz sayğılar

Bülent alioğlu 8 Yıl Önce

Nobel'e laik ınsansınız

Nebil Gökçeli 8 Yıl Önce

maalesef bu kadin nobeli̇ alamaz. çünkü doğruları tüm çıplaklığıyla söylediği için ve de nobel de zenginlerin fikirilerini ve mallarını savunanlara gider.

Naciye Turkay 8 Yıl Önce

Tesekkurler hocam.ilgiyle takip ediyoruz..Birde kemik erimesi ile ilgili gercekleri soylerseniz sevinirim...Iyi ki varsiniz...

Gülay Elitaş 8 Yıl Önce

Hocam sizden Allah razı olsun rabbim size uzun ömür versin ınsllh nobel ödülü bir şey kazandırmaz bizlerden aldığınız Hayır dua sizi Yüceltir.

samiye bilgin 8 Yıl Önce

Sizin sayenizde vücudumu terbiye etmeyi,nasıl ve neler yersem zarar vermeyeceğini öğrendim.Daha bilinçli,daha güvenliyiz.Teşekkürler Canan hocam.Allah ömrüne ömür katsın...

Yücel Başak 8 Yıl Önce

Sevgili hocam,dediklerinize katılıyor ve uyguluyorum.Olumlu sonuçlarda alıyorum.Gerçekten nobel hakkınız.

hatice karahan 8 Yıl Önce

Sayin hocam demir eksikligi ve ankisiyete bozuklugu hakkinda bilgilerverirseniz seviniriz

Serhan nacak 8 Yıl Önce

Sizi tebrik edrim onca saglikcilar var devlet saglik bakanligi var hic biri halki aydinlatmiyor aciklama yapmiyor sizin kadar sizin gibi insanlara türkiyenin ihtiyaci var sevgiler saygilar

uğur çakmaklı 8 Yıl Önce

http://www.doktormurat.net/video/9/1235/yumurta-kanser-iliskisi internet adresinde yumurtanın son derece kanserojen olduğuna ait vldeo var. Sevgili hocam, bu video nın ciddiyeti ve doğruluğu hakkında sşzin fijştketimşz çok önemli.. Saygılarımla..

mehmet makineci 8 Yıl Önce

Canan hocam sizin gibi lafını dolandirmadan korkmadan söyleyen ve bu meyanda sadece halkının menfaatlerini gözeten bir bilim insanı şimdiye kadar çıkmamıştı. Allah sizden razı olsun.

Pervin Diler 8 Yıl Önce

Ben şahsen sn. Hocama inanıyorum. Eşimin kollestrolu var diye senelerce yumurta yemedik. Ayrca ilaç firmaları sponsor oluyorsa hiç inanmam. Yıllarca kollestrol ilaçları sayılsın diye kalp doktorlarının çoğu hala bu ilaçları hastalara yazıyorlar. Eşim asla icmiyor

Muska ozkan 8 Yıl Önce

Sagolun hocam hangi saglik kuruma hangi sahlik dr. İnanacagimi bilemez olduk bu konuyu acarsaniz cok sevinirim. Saglik ve uzun omurleriniz olmasini diliyorum saygilarimla

Birsel Gökerkek 8 Yıl Önce

Sayın hocam ,size her konuda güveni yor ve inanarak dogru yapiyorum.Hatta dengeli beslenme de cok basarilar elde ettim ,kitabinizi okuyarak ...Çok tesekkurler.

Tülay öz 8 Yıl Önce

Hocam benim şeker ve un tüketip 90 yaşına kadar sağlıklı yaşamış yanıdıklarım var hepten mi zararlı bunlar anlamadım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.