yuzdeyuzhaber

YOK BÖYLE YANIT!

POLİTİKA

Kemal Kılıçdaroğlu, 'Altın Klozet' polemiğinde Erdoğan’a öyle bir gol attı ki… Sosyal medyada rekor kırıyor...

 Şirin Payzın’ın CNN Türk ekranlarında konuğu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi için söylediği sözlere cevap verdi. Kılıçdaroğlu “altın kaplama klozet” polemiği hakkında sert ifadeler kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda altın kaplama klozet iddialarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Bana şunu dedirtecekler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ne zaman gezdin, ne zaman temizledin de altın kaplama klozeti gördün?” demesiyle ilgili konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Tuvalet temizleyerek evini geçindiren tüm emekçileri gözlerinden öpüyorum, bu ona yeter” dedi.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (6)

Akorkmaz 9 Yıl Önce

Evet tualet temizleyennerin. Lerin ellerinden operim niye diyemedi cunki aklinin arkasinda bok var kilicdaroglunun. Kimse kendisi gibi kic yikayicisi olamaz

Ankgiresun 9 Yıl Önce

akorkmaz arkadaş seni gibi düşünenler varken daha çok sene sayın Recep tayyıp Erdağan bir tarafına elini sürmez ...ama sen bu cevabı anlayamazsın şimdi :))))

AMKkorkmaz 9 Yıl Önce

kıç yalamaktan iyidir

kartal devrim 9 Yıl Önce

Ahlaksizlarin kılıçdaroğlunu anlaması beklenemez çünkü Kılıçdaroğlu bir dünya insanı ...lüks içinde yüzenleri savunan nefesi açlıktan kokan yüzsüzler zaten eşekliğini ortaya koyarlar.

yılmaz Kazım 9 Yıl Önce

Bence golü Kılıçdaroğlu yemiştir. Acayip şekilde tuşa gelmiştir ki minderin dışına kaçma çabaları beyhude. Keşke tam emin olmadan bu klozet konusunu hiç açmadaydı.

M.tığlı 9 Yıl Önce

İnanamıyorum ha la Akp nin yalakalığını yapan,vatan hainliğini görmeyen beyinsizler var yaa!!!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.