yuzdeyuzhaber

Yılmaz Özdil'den Bomba Açıklamalar!

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

POLİTİKA

Gazetei Yazar Yılmaz Özdil, 24 Haziran seçimleri için çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Özdil, AKP'nin oyları resmen gaspettiğini öne sürerek şunları söyledi:

" YSK açıklamadan bir parti genel başkanının seçimin sonucunu açıklaması zaten aslında o seçimin seçim olmadığını gösteriyor. Anadolu Ajansı birkaç gün önceye medyaya da yansıdı seçimin sonuçlarını nasıl açıkladıysa bize ekranlardan gösterilen sonuç birebir aynı. Yani şu anda İstanbul'dan İzmir'e İzmir'den Bodrum'daki sandıklara kadar sayılmamış, açılmamış, YSK önünde çuvallarla bekleyen binlerce insan vardı. Yandaş medya bize bunları göstereceğine sokağa çıkmış insanları gösteriyor. Türkiye'de resmen anayasa suçu işleniyor. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı'nın açıklamasını beklemek ölüden öpücük beklemeye benzer. Zaten eğer o kişi YSK Başkanı olsaydı bin sekiz yüz kere istifa ederdi. Bu adamların mutlaka gözardı edilip başta Muharrem İnce olmak üzere Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nun topluma bir açıklama yapması lazım. Biz oyumuzu YSK Başkanı'na vermedik. Biz oyumuzu Muharrem İnce'ye verdik. Referandumda mühürsüz oylarla yağılan gasp bu defa bizzat sayılmamış oylarla yapılıyor fiilen. Dolayısıyla bizim oy verdiğimiz adayların açıklama yapması lazım. Ben oyumu anayasa suçu işleyen zerre kadar görevini yapmayan YSK Başkanı'na vermedim. Ben oyumu Erdoğan'a da vermedim. Benim oy verdiğim insanın açıklama yapması lazım. CHP'nin Erdoğan'ın açıklamasıyla ilgili konuşması lazım. Hepimizin oyları resmen gaspediliyor. Türkiye'de yapılan seçimde oylar gaspediliyor. Bence Barolar Başkanlarının resmi açıklamalar yapmaları gerekiyor acilen. Türkiye'nin hemen her şehrinde insanlar oy çuvalları ile kapılarda bekliyor. Tayyip Erdoğan ne demiş, yandaş medyanın ekranlarındaki yılışık, beşinci sınıf gazeteciler ne diyor bakmaksızın bu konuda konuşmak gerekiyor. Bu seçim diğer seçimlerden farklı bir seçim. Türkiye'nin rejiminin değişmesi sözkonusu. İlk kez seçmen farklı bir tavır gösterdi. İnsanlar her yerde gönüllü şekilde bir tavır ortaya koydu, rejim değişmesin parlamenter sistemi devam etsin dediler. Bugün şu anda acilen muhalefet adaylarının çıkıp kendilerini destekleyenlere açıklama yapmaları lazım. "

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (14)

Yapmaya yapacaklar ama neredeler... 6 Yıl Önce

Sevim soylu 6 Yıl Önce

Kesinlikle aynen oyle neden aciklama yapmiyorlar gercekler ortada

Sevim soylu 6 Yıl Önce

Kaybederek kazanildi gercekler konusulmuyor yazik ben ulkem ve insanlik adina cok uzuluyorum

Sedat Karaman 6 Yıl Önce

Tamamen katılıyorum. Verdiğimiz oyların AKP ye gitmesine göz yummayin.böyle devam ederse bir daha oy vermiyecem.

P a 6 Yıl Önce

Gercekten tehditmi var boyle bir soylenti dolasiyor benim oyum baska yere gitti ise haram ediyorum sahipsiziz demekki neden hakkimizi aramiyorlar

Kayım memleketin garim kızı... 6 Yıl Önce

Erol Karaman 6 Yıl Önce

Evet bir şeyler oluyor ve bizlerin olan bitenden haberimiz olmuyor.Benim kullandığım oy sayılamadıysa bir hırsızlık usulsüzluk olduysa bunları yapana,yaptıran,göz yunana,destek verene hakkım haram zehir zıkkım olsun.Ahitette iki elim yakalarında olacak cehennem ateşinde yanacaklar.

Hülya Erol 6 Yıl Önce

hani 600.000 bin kisi secimlerin dogru sekilde yürümesini saglayacakdi? bu insanlar hangi partilerden, nerede görevlendirdiler. ysk da kac kisi vardi? asil kontrol edilecek yer orasi. nasil olurda, madem hersey aldatmaca idi, rte erkenden konusmayi neden yapdi. böyle salakca bir hatayi neden yapdi. türkler kadar kaotik bir ülke var mi???

Idil inal 6 Yıl Önce

Onun için bunlar herzamanki gibi bile yapa aklar zaten başa geçtiklerinde beri yaptıkları her seçim.hileli 28 haziranı boykot edelim seçimlere girmeyelim dedik.ama anlatamadık şimdi kına yakın .. .

çapulcu zafer dincr5 6 Yıl Önce

Saray saltanat hükümdarligi Sülale Devri .Adaletin hukukun yasalarin bağımsız yargının katledildiği ülke saray saltanat hükümdarligi ülkesi Türkiye.

çapulcu zafer dincr5 6 Yıl Önce

Saray saltanat hükümdarligi Sülale Devri .Adaletin hukukun yasalarin bağımsız yargının katledildiği ülke saray saltanat hükümdarligi ülkesi Türkiye.

Ali Eryıldız 6 Yıl Önce

Muharrem İnce ve Meral Akşener 25 milyon seçmeni satmıştır. Meğerse CİĞERİLERİ BEŞ PARA etmezmiş.....

Güner Ayca. 6 Yıl Önce

Seçim iptal edilmeli. Hiçbirimiz rejimimizi değişmesini istemedik. Parlamenter sistem devam etmelidir. Bizim rejim laik demokratik bir rejim dur. Hiç kimse esaret istiyorum deyip rejimimizi değişmesini istemez. Atatürkümüzün kurduğu rejimimizi devam etmesini istiyoruz

Güner Ayca 6 Yıl Önce

İnce bizi sattın mı. Kaça sattın. Açıkla.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.