yuzdeyuzhaber

'ÇALDIĞI PARALARI NERELERDE SAKLADIĞINI BİLİYORUZ'

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

POLİTİKA

ABD'li yazar Rubin, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında paylaşımlar yaptı. İktidar yanlısı Cem Küçük ise, Rubin'e, 'Bu alçağı ne yazık ki ciddiye almak lazım' diyerek cevap verdi.

ABD'li neo-con yazar Michael Rubin sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında Türkçe paylaşımlarına devam etti.

Önce "Recep Tayyip Erdoğan, artık yolun sonuna geldi. Erdoğan yolsuzluklar yapmasa ve cehalet içinde olmasaydi, insanlar kendisine hakaret etmezlerdi" diyen Rubin sonra da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolsuzlukla suçladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yolsuzlukla suçlayan Rubin, onun Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen ile 2013 yılına kadar müttefik olduğunu da vurguladı: "Ben Gülen'i destekliyor muyum? Hayır, o da 2013'e kadar Erdoğan'ı destekledi. Erdoğan herkesi kandırdı. Acaba Erdoğan, Katar parasıyla ödeme yapamadığı zaman gerçekte kaç kişi kendisini izleyecek? Acaba Erdoğan, çaldığı paralarını nerelerde sakladığını bilmediğimizi mi zannediyor?"

İktidar yanlısı Gazeteci Cem Küçük ise Michael Rubin'in paylaşımlarından sonra sosyal medya hesabından, 'Bu alçağı ne yazık ki ciddiye almak lazım' tweet'ini attı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (3)

hakan giritli 7 Yıl Önce

http://www.ioshaber.com

Haberiniz Olsun 7 Yıl Önce

sondakika

Lutheran Hospital 6 Yıl Önce

Merhaba, böbreğini satmak istiyor musun? Eğer evet ise, iowalutheranhospital@gmail.com aracılığıyla bize ulaşın, ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.