yuzdeyuzhaber

BUNLARIN ŞÜKRÜNE İNANILMAZ...

POLİTİKA

"Cumhuriyete sataşanlar şirk artıklarıdır. Bunu ben görüyorum."

Hocam ülkede yaşananlara, olup bitenlere nasıl yaklaşmak gerekir?
Ebu Cehil'i bile sollamışlardı. Babam derdi ki, 'bir yer gelir ki akıl zora düşer. O anda geriye çekilip Allah'ın ne yapacağına bakacaksın.' Şimdi şahsen ben böyle yapıyorum. Bugün Türkiye'de yaşanan vicdansızlığı, ihaneti, vefasızlığı, nankörlüğü, küfrü düşünün... Cumhuriyet'in tüm kazanımlarına yapılanlara bir bakın... Hazreti Muhammed diyor ki insanlara teşekkürü bilmeyenin Allah'a şükrü olmaz, Mustafa Kemal'e bu nankörlüğü yapanların Allah'a şükrü olabilir mi? Ben bunlara başka ne diyeyim? Allah, mutlak gücün tasarrufu olduğu halde kendisini sabreden bir kudrettir. Ben onu öncelikle çok sabırlı oluşuyla bildim. Biz ne yapacağız? Sabırla teselli bulurken zulümle mücadeleyi de bırakmayacağız. Bir yandan sabredeğiz, bir yandan da mücadele edip insanlık onurunu hak edeceğiz.
Cumhuriyetle sorunu olanlar neden genelde muhafazakar dini çevreler oluyor?

Türkiye'de artıklar var. Ben 64 yıllık hayatının 50 küsur yılını Kur'an'ı anlamaya ve anlatmaya adamış biri olarak şunu gördüm: Türkiye şirk ve müşrik artık ve atıklarının kümenlendiği bir coğrafya. Asıl bunu irdelemek lazım. Cumhuriyete sataşanlar da kendileri şirk artıklarıdır. Bunu ben görüyorum.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Latif Ahmedi 8 Yıl Önce

Kendisine hakimin senin giymek iste medigin sapka alti ustu bir bez parcasi giysen ne olur dediginde Iskilipli Atif Hoca Allah C.C ondan razi olsun Hakime arkasinda duvara cakili Turk bayragi ni kastederek su arkanda asili bayrak ta bir bez parcasindan ibaret onu yerin den sokup baska bir bez parcasi caksan duvara ne cikar sorusuna Hakim adeta altlarina pisleyip sonrada gozlerini kocamanan acip baka kalan kucuk co cuklar misali sasirmis oylece baka kal misti cunku o an o iman yosunu hakim Iskilipli Atifin sariga bir bayrak gibi inanip onu basta Allahin C.C emri sonrada sarigin Islami temsil eden adeta bir bayrak mesabesinde oldugunu bilmeyecek kadar baska lari Tarafindan kurma kafali orumceklesmis beyinli hakim lerle bizim isimiz derdimiz davamiz. O serefsiz Allah C.C dan korkmaz Yasar Nuri Kafiri de Bir programda Yanilmiyorsam Ceviz Kabugunda Mer hum Iskilipli Atif Hoca Hakkinda agza alinmadik asagilayici hakaretler etmisti Cenab- Allah tez gunde Ummeti Muhammedi boyle Munafik larin elinden halas eylesin ve boylesi bozuk itikatli Din adami bozuntulari nin serrinden kotuluklerinden muhafa za eylesin.Amin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.