yuzdeyuzhaber

'ALTINDA KALACAK İLK İSİM SEN OLACAKSIN'

POLİTİKA

mekli Tümgeneral Ahmet Yavuz Tayyip Erdoğan’a açık bir mektup yazdı.

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz Tayyip Erdoğan’a açık bir mektup yazarak, “FETÖ” ile mücadelede Bülent Arınç, Sadullah Ergin, Hüseyin Çelik’e dokunulmamasına şaşırdığını söyledi…Yavuz, mektubunda darbe sonrası alınan kararları da sert ama saygılı bir üslupla eleştirdi.
İşte Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz’un Odatv’de yer alan o mektubu:

“Sayın Cumhurbaşkanım,

Ülkemiz yakın tarihin en sıkıntılı dönemini yaşıyor. Çevremiz ve hatta içimiz adeta yangın yeri. Bu yangının acil olarak söndürülmesi gerekiyor.

Bunun için hepimize ağır sorumluluklar düşüyor. Ama en çok da size…

Hayatı, bir anlamda, araba kullanmaya benzetirim. Hep önüme bakarım. Ama ara sıra dikiz aynasına da göz atmak kaydıyla…”

“ABD’nin ‘FETÖ’yü darbeye ittiğini görüyorum”

“Yine öyle yapmak istiyorum. Önüme bakıyorum. ABD’nin FETÖ’yü darbeye ittiğini ve Türkiye’yi istediği gibi yönetmek istediğini görüyor ve kendimi doğal olarak sizin yanınızda konumlandırmak istiyorum.”

“Dikiz aynasına baktığımda BOP eş başkanlığınızı görüyorum”

“Ama dikiz aynasına göz attığımda, bir yandan BOP eş başkanlığınızı; diğer yandan jeopolitikderinlikten yoksun, öngörüsüz, ABD’ye koridor inşa etme olanağı sunan, 3 milyon vatandaşını beslemek zorunda kaldığımız harap edilmiş Suriye’yi görüyorum. Bulantı yaşıyorum…”

“Bu caninin sizin sunduğunuz imkanlarla devleti ele geçirdiğini görüyorum”

“Önüme dönüyor ve FETÖ’yle mücadelenin eksiksiz yapılması gerektiğine ve bunun için sizinle birlikte olmanın zorunluluğuna odaklanıyorum. Dikiz aynasına baktığımda, bu caninin sizden önce de bir geçmişi olmasına rağmen sizin sunduğunuz çok geniş imkânlar yüzünden devleti ele geçirdiğini görüyorum. Onunla yaptığınız yakın işbirliği sonucu, yargının, devlet kurumlarının ve özellikle TSK’nın genetiğiyle oynandığını ve 15 Temmuz darbesine giden yolun taşlarının katkılarınızla döşendiğini anımsıyorum. Sis bulutu içinde kalıyorum.”

“FETÖ ile mücadele edilirken bu üç zatı muhtereme dokunulamıyor olmasına şaşıyorum(!)”

“Bu bağlamda, Özel Yetkili Mahkemeleri kaldırırken elindeki Ergenekon ve Balyoz davalarını tamamlama hakkını bu haysiyet cellatlarına bıraktığınızı unutamıyorum.

Balyoz sanıkları TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonuna üç defa “bizi de inceleyin” diye dilekçeyle başvurduğunda kaale bile alınmadıklarını hatırlıyorum.

“Türkiye bağırsaklarını temizliyor” diyen Bülent Arınç’ın, 16 Temmuz sabahı uyandığında, “çeteyi yeni anladım” demesine hayıflanıyor; Türkiye’nin akciğerlerini söken bu cinayet örgütünün kim olduğunun yeni farkına varmasına/rol yapmasına acıyorum.

“Cemaat devleti ele geçirdi” iddialarına, Hüseyin Çelik’in “buna kargalar bile güler” dediğini; Balyoz Darbe Planı sahte, 2007 yılında piyasaya sürülmüş bir fontla yazılmış denildiğinde Sadullah Ergin’in Adalet Bakanı sıfatıyla “bunlar PR çalışması” nitelemesi yaptığını unutamıyorum.

Ancak FETÖ ile mücadele edilirken bu üç zatı muhtereme dokunulamıyor olmasına şaşıyorum(!)”

“Devlet aklını silerek giriştiğiniz açılım politikanızı hatırlayıp donakalıyorum”

“Üst akılın” FETÖ’den sonra son çare olarak devreye soktuğu PKK ile kararlı mücadeleniz cesaret veriyor ama devlet aklını silerek giriştiğiniz Açılım politikaları esnasında kamu güvenliği ve düzenini hiçe sayan anlayışınızı hatırlayıp donakalıyorum.

Arabayı çarpmamak için yeniden önüme dönüyorum. Sizin ve özellikle Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmalarından umutlanıyor, çok benimsemediğiniz ortak akıl üretme gayretine dönüş diye seviniyor; ancak aceleyle verilmiş TSK düzenlemelerini dikiz aynasında görünce, bu politikalarla mı sıkıntılı dönemi atlatacağız diye kendimi sorgulamaktan alıkoyamıyorum. Zamanlaması baştan aşağı yanlış bir uygulama görüyor, ister istemez bir arka plan sorgulamasına yöneliyorum. Kışlaların bu denli acele edilerek boşaltılmasını da, şehir içinde muharip birlik barındıran kışla olmamasını savunan bir kişi olarak benimsemiyorum.”

“Darbeyi engelleyen 1 . Ordu Komutanı askeri lise mezunuydu”

“Önüme dönüyor ve yanınızda olmak istiyorum. Ama dikiz aynasında askeri liseler ile ilgili kocaman yanlışınız orta yerde duruyor. Önceki ve mevcut Genelkurmay Başkanlarının sivil lise mezunu oldukları için darbeci olmadıklarını ileri sürüyorsunuz. Bu açıklamanız hem bu iki komutanın 15 Temmuz kalkışmasına giden yolda üslendikleri olumsuz rolleri görünmez kılıyor hem de darbenin önlenmesinde önemli bir payı olduğunu düşündüğüm 1. Ordu Komutanı’nın Kuleli Askeri Lisesi 1972 mezunu olduğu gerçeğini göz ardı ediyor.

Askeri lise, sivil lise tartışmasına hiç girmek istemiyor ve çok gereksiz buluyorum. Ama 15/16 Temmuz gecesinin İstanbul’da, Kara Kuvvetleri bazında bilebildiğim beş kahraman albayından dördünün askeri lise mezunu, birinin sivil lise mezunu olduğunu hatırlatmak istiyorum. Eğer o gece İstanbul’da daha çok kan dökülmediyse… Maltepe’deki 2. Zırhlı Tugay Komutanını derdest Hançeri Sayat ve Erkan Olgay albaylar (ikisi de tuğgeneral olmuştur) ve onların emirlerine uyanlar sayesindeydi. Her iki arkadaşımızın da askeri lise mezunu olduğunu hatırlayalım diyorum.

Aynı şekilde Topkule’deki 66. Mknz. Tugay’dan da daha çok tankın dışarı çıkmasını engelleyen Albay Sait Ertürk’ün askeri lise, Albay Davut Ala’nın sivil lise mezunu olduğunu bilelim istiyorum. Birincisi şehit, diğeri gazi olan bu iki muhterem arkadaşımızı neden bu tartışmanın tarafları yaptığınızı anlamıyorum. Oysa biri canını, diğeri bedeninden parçalar verdi alçaklara karşı direnerek…

Kuleli Askeri Lisesi mezunu olmakla övünen şehit Albay Sait Ertürk’ün ruhunu incitmeye hakkımız var mı, diye soruyorum.

Ömrünün üç yılını bu devletin Balyoz aptallığı yüzünden hapishanede geçirmek zorunda kalan, o gece ve gündüzü uyumadan geçiren ve bu arkadaşlarıyla iletişim halinde, alçak çete mensuplarına karşı mücadelesini uzaktan ama etkili olarak sürdüren Albay Nedim Ulusan’ın da askeri lise mezunu olmaktan övünç duyduğunu biliyorum.”

“İmam Hatipli darbecileri nereye koyacağız?”

“Askeri liseleri kapatırken, ortaokul seviyesine kadar indirilen İmam Hatip Liselerinin darbeci mensuplarını nereye koyacağız? Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan uzaklaştırılan 3 bin civarında kurum mensubunun sanırım en az yüzde sekseni İmam Hatip Lisesi mezunu değil midir? Ya o haysiyet celladı hâkim ve savcıların, birisi açıklasa da hangi okul kökenli olduğunu öğrensek! Her İmam Hatipliyi masum ya da bunlara bakarak darbeci görmek ne kadar yanlışsa, askeri liselerin darbeci ürettiği tezi de o kadar yanlıştır.”

“Gelinen nokta iflas noktasıdır”


“Sayın Cumhurbaşkanım,

Gelinen nokta iflas noktasıdır. Ama orada takılıp kalmak istemiyorum, kimse de istemiyor. Çünkü bu badireye seyirci kalma lüksümüz olmadığı gibi, çıkış yolu bulmak gibi bir sorumluluk omuzlarımıza çökmüştür. Bunun için aklı başında olan herkese görev düşüyor. Bu yolu açmak da size… Bunun için sade, basit ama zor bir yöntem var… Liyakati merkeze koymak ve sorun çözme becerisini devreye sokmak.

Bunun nasıl yapılacağı önemli ölçüde sizin göstereceğiniz ferasete bağlıdır. Bunun için sadece size oy verenleri değil, herkesi kucaklamanızı sizden bekliyoruz.

Cumhuriyet ve kurucularıyla kavga etmek bir yana onun herkesi hukuk karşısında eşitleyen felsefesine sahip çıkmanızı bekliyoruz.

Herkesin inancını kendisiyle Allah arasındaki bir ilişkiye indirgemesinin gerekliliği ortadadır. Bunun siyasal bir örgütlenme için yapı taşı olarak ele alınamayacağını ilke olarak benimsemenizi ve taraftarlarınıza benimsetmenizi bekliyoruz.

Her dediğinize “evet” diyen ve size ve ülkenin geleceğine zerrece katkısı olmadığı açığa çıkmış bazı danışmanlarınızı da etrafınızdan uzaklaştırmanızı, gerçeğin sadık bekçilerine çevrenizde yer vermenizi bekliyoruz.

TBMM’yi gerçek hüviyetine kavuşturma iradesini sergilemenizi bekliyoruz.

Bunları yapmadığınız takdirde, benim gibi düşünen milyonları ikna edemeyeceksiniz. Ve ülkenin çökme tehlikesini giderek büyütecek ve muhtemelen ilk altında kalan da siz olacaksınız! Çünkü deniz bitti…

Saygılarımla.”
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (292)

gülten gürtürk 8 Yıl Önce

komutanı tebrik ediyorum bilnçli ve sağ dyulu ................olan neyse anlatmış yurdum insanının endişelerine de tercüman olmuş .......disiplin seviyeli geniş kültür yuvası askeri liselerimizin kapanması büyük yara .................umudumuz sn cumhurbaşkanımızın da dikkate alması ortaya serilen vatanın miletimizin zordurumu

Güven İnce 8 Yıl Önce

Durumlar bundan daha iyi yorumlanamaz...Tek kelime ile harika

bahadır 8 Yıl Önce

dyglarımıza tercüman olmş vAllahi,,ne gzel söylemiş

rahim ilter ATATÜRK VE CUMHURIYET... 8 Yıl Önce

helal olsuna bu köpekler bu lşaflardan anlamazlar vede halada şerefsızlıklerınden dıplomasının buıle sahtelıgını gızleyıp açıklama bıle yapmazken oda çok ıyı bılıyorkı sahte dıplomaıle tüm anayasaya karsı geldıgını vede ıdasmla yargılama yoluna gıdılecegını enıyı kendısı bılıyor ve böyle bır sahte tıyatro yaratıp ya oyalamaya gıdılecek veya ulkede kaos a gıdılınce götlerını kurtaracaklarını zannedıyorlar vatan haınlerı oç. ları

kemal kamaşak 8 Yıl Önce

muhteşem, mektubu yazan ellerine sağlık tşk ederim komutanım....

Ömer 8 Yıl Önce

Teşekkürler böyle düşüncelerin olduğunu bilmek huzur verdi lütfen herkes böyle ortada düşünsün

serefkaraman 8 Yıl Önce

sayın erdoganın baş danışiman yapması gereken kabul ederse .sayın generalolmalıdır

Nabi 8 Yıl Önce

AKP Meclis darbe araştırma komisyonuna üye vermiyormuş!!!!

CANAN 8 Yıl Önce

öyle de böylede altında kalacak o da biliyor

Sezai OZEL 8 Yıl Önce

Degerlendirmenin vigulune, noktasina kadar katiliyorum. Dogru, deniz bitti, karada yurt savunmasi var. 15 Temmuz darbe girisimiden ote, emperyalistlerin Anadolu'yu isgal harekatiydi.Puskurtuldu;ancak asil mucadele simdi baslamali ve kuvva-i milliye ruhuyla Anadolu isgalin isbirlikcilerinden temizlenmeli. Bunu ancak cumhuriyet degerlerine bagli kadrolarla yapilabilecegine inaniyorum.

namık ergör 8 Yıl Önce

helal olsun komutanım duygularımıza tercüman oldunuz tebrikler.

Serdar 8 Yıl Önce

Güzel de Cumhurbaşkanının siyasal islamcı bir politikacı olduğunu ve her fırsatta kutlu davası için yürüyüşte olduğunu vurguladığını unutuyorsunuz galiba. Bu gibi uyarılar umurunda değil. Sizleri düşman olarak görüyor.

GÜRHAN ATAN 8 Yıl Önce

ÇOK DOĞRU , ARTIK SALLA BAŞI AL MAAŞI ANLAYIŞINDAKİ DANIŞMA , MÜSTEŞAR , BAKAN VE AKADEMİSYENLERİN YERİNİ , AKILLI , İLERİ GÖRÜŞLÜ, PRATİK ZEKA SAHİBİ KİMSELER SİYASİ KİMLİĞİNE BAKMADAN TERCİH EDİLMELİ.MESELA ; MİT'E ENGİN ALAN , İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINA MERAL AKŞENER ,CUMHUR BŞKANI BAŞ DANIŞMANLIĞINA ÜMİT ÖZDAĞ , DIŞİŞLERİ NE ONUR ÖYMEN , SAVUNMA BAKANLIĞINA HÜSEYİN KIVRIKOĞLU , YÖK'ÜN BAŞINA İLBER ORTAYLI GİBİ ZATLARIN GETİRİLMESİ DEVLET'E YAPILACAK EN BÜYÜK HİZMET OLACAKTIR , 2023 TÜRKİYESİ ANCAK BÖYLE SAMİMİ BİR ELELE LİK İLE OLUŞABİLİR.

mustafa 8 Yıl Önce

aynen doğru bir analiz sayın paşamda gözel açıklamış ama unutmuş emir büyük yerden geldiği için askeri okulları kapatmak zorunda kapatmazsa bob eş başkanlığı gider başka neler gider bilemiyorum genede eleştiriler ahlak çercevesinde olsun biz ülkemizi seviyoruz

mustafa koşun 8 Yıl Önce

sayın paşam herşey doğru ama emir büyük yerden geldiği için askeri okullar kapanacak çünkü türkiyeyi türkler yönetmiyor bunu herkez biliyor köy kavesinde muhtara bile sorsan bilir işine gelmez menfaat için doğruları kabul etmezler onun içindirki zaten başımıza ne geldiyse inançlı insan dindar insan ve laik insan ayrıştırmasından geldi onlarda biliyorlar kimlere hizmet ettiklerini söyleyemiyorlar söylerlerse neler olacak kendileride çok iyi biliyorlar çünkü onların görevleride cumhuriyetin kazanımlarını yok etmek

Mustafa Dinç 8 Yıl Önce

1) Türk halkı kendi öz iradesini yitirmiştir.2) Demokrasi adına yapılan şaklabanlıktır.3)Parti liderleri dizayn edilmiş olup aynı merkezin kontrolündedir.4)Tarihimizde kandırılmış lider kavramı sokularak asıl kandırılanın bizler olduğunu unutmayın.

uzeyir solmaz 8 Yıl Önce

paşamın dediklerine aynen aktılıyorum insanları inancına göre degerlendirmeyin lütfen önemeli olan niyetiiiiiiidir niyeti oldugu takdirde bu admadan kötülük gelemez asla diyelim ki adam alın secdeye gidiyor ama ahlakı kötü herşeyi yapıyor diyelm ozamn niye yarar alının secdeye gitmesi diyelim ki adam namaz kılmıyor ama atatürk deyince bayrak deyince vatanı icin herşeyi yapıoyrsa bu adamın önünde saygı duymak gerekir öyle degilmi

mevlüt küçük 8 Yıl Önce

gelde %50 ANLAT.

Ramazan ARAS 8 Yıl Önce

Yazıyı dikkatlice okudum. Samimi, uyarıcı. Bu iktidarın bu konulara eğilceğini, göz önünde bulunduracağına inanmak istiyorum. Ama sanmam. Deniz biter, Türkiye biter. Allah sonumuzu hayır etsin

Cemal Turan 8 Yıl Önce

Her zaman söyledikleri ve yazdıkları ile takdir toplayan Sayın Yavuz'u tebrik etmek isterim.

mehmet 8 Yıl Önce

Darbeyi 1. ordu komutan değil Halk engelledi, 1. ordu komutanı askeri lise mezunuda 1960'dan beri askeri darbeleri yapanlar nerenin mezunları? Adnan Menderes'i ve 2 bakanını idama yollayanlar nerenin mezunlarıydı? 1980 darbesini yapıp Yunanistan'ın NATO'nun askeri kanadına dönüşünü onaylayan Evren nerenin mezunuydu?

mehmet 8 Yıl Önce

Erdoğan siyaseten değilde gerçekten BOP başkanı olsa 2013'ten beri geziyle başlayan ve 15 temmuz'da FETÖ darbesiyle şimdilik sona eren kefere köpeklerinin saldırılarına maruz kalır mıydı?

mehmet 8 Yıl Önce

FETÖ darbe yapmasaydı Kemalistler darbe yapmayacak mıydı? 2007'de e muhtırayı ben mi yayınladım internetten?

melek yurt 8 Yıl Önce

bu yazıya tüm kalbimle katılıyorum..aklını başına al cumhurbaşkanı

mehmet 8 Yıl Önce

İhraç edilen 150 tane general 13,5 yıllık AK Parti döneminde mi askeriyeye girip general olmuşlar? Ecevit'e şefaatçi olacağını söyleyen FETÖ değil miydi? FETÖ2yü yere göğe sığdıramayan Ecevit değil miydi?

mehmet 8 Yıl Önce

Bugüne kadar kim darbe yaptıysa ALLAH hepsinin belasını versin diyebiliyor musunuz? Deyinde samimiyetinize inanalım. Ha eğer diyorsanız o zaman yapılan darbeleri hangi zihniyetten insanlar yapmış birlikte analiz edelim. Sizin zorunuz darbe karşıtlığı değil, darbenin sizin tarafınızdan yapılmamış olmasıdır , yoksa hepiniz buz gibide bu milletin manevi değerlerine düşman olan ve kökü dışarda gruplarsınız.

mehmet 8 Yıl Önce

Bugüne kadar yapılan bütün darbeler ABD emriyle yapılmıştır, 1'ini FETÖ diğerlerini ise bu tümgeneral gibiler yapmıştır

Hasan 8 Yıl Önce

Sadece RTE olmayacak inşAllah. Varank, Fidan, .. CIA MOSSAD.... İnşlAllah Lahey'e. Fakat halkın önemli bir kısmı cahil kalacak. 1500 yıllık evrimleşmiş gericiliğin temizlenmesi kolay değil...

salih erdogan 8 Yıl Önce

kişileri degil vatanını gercekten seven böyle komutanlara ihtiyacımız var

Arslan Kalay 8 Yıl Önce

Sayın Ahmet Yavuz paşanın önerilerine tespitlerine aynen katılıyorum. Bunun yazıda iv yeri aramak, ülkeyi bu noktaya getiren zihniyetteki ısrarı göstermektedir.

Zafer biricik 8 Yıl Önce

BOP projesi orta dogu es baskani oldugu surece degil Turkiye dunya umrunda degil. Butun milliyetciligi ayaklar altina almis jahudi ziyonistlerin usagi osmanli bozuntusunami laf anlatiyorsunuz.

Mehmet Özcan 8 Yıl Önce

Sayın Cumhurbaşkanımıza fazlaca yapılmış bir eleştiri vatandaş olarak belki eleştirebiliriz ama devlet adamlığı gözüyle empati yapmalıyız.

Mehmet 8 Yıl Önce

Değerli devre arkadaşımın görüşlerine tüm kalbim ve aklımla katılıyorum ve ilgil kişi tarafından dikkate alınmasını diliyorum.

mehmet 8 Yıl Önce

daha iyi yorumlanamaz ama kim okuyacak ve anlayacak

ayşe hakyemez 8 Yıl Önce

Aynı şeyleri düşünüyoruz olmaktan hem sizinle hem kendimle gurur duydum. Ancak bu darbenin amaç ve SONUÇLARINA baktıkça ilk bir saatteki fikrimi şu andada koruyorum. kime yaradığı ortada

taşkın kızılyel 8 Yıl Önce

keşke yazdığınız mektupta 15 temmuz darbesini önleyen, bu uğurda şehit olan assubaylardnda bahsedebilseydiniz. ama o gururunuz, yetiştirildiğiniz sistem buna müsade etmez değil mi? yazıklar olsun size ve zihniyetinize. siz bu onurlu assubaylardan o kibrinizden dolayı bahsedemeseniz de tarih ve Türk milleti bu insanları rahmet ve saygıyla anacaktır. ülkenin bu hale gelmesindeki en büyük neden halen vazgeçemediğiniz kibriniz ve gerçekleri göremeyişinizdir.

BİRGÜL CODOĞLU 8 Yıl Önce

MUHTEŞEM BİR ANLATIM YAZINIZI HER GÜN BİR DEFA DAHA OKUYACAĞİM SON GÜNLERDE KARMA KARIŞOLAN AKLIM SAYENİZDE DÜZELDİ ELLERİNİZE SAĞLIK KOMUTANIM TEŞEKKÜRLER

cenhiz 8 Yıl Önce

Emekli olmuş hala yorum yapıyor. Altı ustu asker ne haddine başkomutanı eleştirmek.

Karaca 8 Yıl Önce

Harkika,çoğunlıuğun duygularına tercüman olmuş.

selçuk 8 Yıl Önce

Zafer biricik adlı geri zekalı,biraz aklın olsaydı bu ahmakca yazıyı yazmazdın,italyan yazar umberto eco kadar bile Erdogan'ı tanmıyorsun embesil herif

selçuk 8 Yıl Önce

Zafer biricik adlı geri zekalı,biraz aklın olsaydı bu ahmakca yazıyı yazmazdın,italyan yazar umberto eco kadar bile Erdogan'ı tanmıyorsun embesil herif

X 8 Yıl Önce

Emekli olmussun...5 bin lira emekli maasin bir o kadar tazminatin oyakta 870 milyarin var..lan götoş 15 temmuzda nerdeydin?

Bekir 8 Yıl Önce

Bu şöförü dinlemek lazımda kim dinler Yorum yapan yalakalara bunu anlatamazsın

Gazanfer Türk 8 Yıl Önce

Bazı insanımsılar, vay,sen başkomutanı nasıl eleştirisini diyorlar. Niye? Muktedir, peygamber oldu da biz mi duymadık? Komutan baştan aşağı doğru söylemiş.

MERİÇ TUMLUER T.İ.E 8 Yıl Önce

Mahmutoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Atatürk’ün Vasiyetinin Açıklanması İçin Çağrı http://www.olay53.com/haber/mahmutoglundan-cumhurbaskani-erdogana-ataturkun-vasiyetinin-aciklanmasi-icin-ca-496591.htm

Bekir'in tanıdığı 8 Yıl Önce

Hangi çoğunluk Bekir denilen zihniyet anan baban yerinde uyuyamıyor vatan haini

Selim sırrı Göktürk 8 Yıl Önce

Cart curt konuşuyor lar .ehkam kesiyorlar. Devletin güçlenmesi için bildiğin bir yol yordam varmı onu göster. Geçmişte hata yaptın şimdi askeri liseyi kapama yanlış yapıyorsun diyorsun. Doğru olabilir. Bunun icin gelişmiş ülkelerden örnekler veripde yanlışı Anlat.

abdullahkara 8 Yıl Önce

Yoruma gerek yok çünki yorumları çoğu seviyesiz bi henüz daha tartışmayı bilmiyoruz

Yusuf 8 Yıl Önce

ülkemize bir şey olmasın, kimse ne ölsün nede bir şeylerin altında kalsın. 40 - 50 yıl öncesini özlüyorum. ne fetö, ne pkk vardı. 1975 yılında kürt - türk ayrımı yoktu, birlikte tüfek çatıyorduk. cemaat dedikleri sadece camide vardı, cuma günleri bende cemaatten biri olurdum ara sıra. yazık, nasıl olduda bu hale getirdiler ülkeyi.

Egeli 8 Yıl Önce

Muhtesem bir anlatim eline,koluna yuregine saglik.

H Sal 8 Yıl Önce

15 temmuzda sokağa ınen salaklar ,Türkıye cumhuriyetinın 1 başkumandanı oldu o da M K ATATÜRK DÜR.sizi çağıran ne. Kendi ne ailesi oradaydı.em.askerımız çok güzel. Yazdı sadece bir şey eksık bu mektubu yazdığı şahıs en suçlu olanları ,bunu eksık bıraktı.unutulmasın kı Feto ıle beraber yürüdü ler bu yollarda

aziz soy 8 Yıl Önce

Dogru soyluyor ama itiraz edenler var ve olmamasi mumkun degil.Zulfuyare dokununca once yalakalar itiraz eder.Onumuzdeki 3 ayda dunyayi yonetenlerin baska hleleri olacagindan eminim.Bu nedenle akilli ve birlestirici kararlar alinmali.Askeri liseleri kapatip binlerce insani gorevden almak dis gucleri sevindirir.Birlestirici olmak zorundayiz.

güler ipek 8 Yıl Önce

okadar güzel özetlemişsinizki duygularıma tercüman olmuşsunuz

Ercan Derekoy 8 Yıl Önce

--Iste basarisiz bir muhalefet ornegi daha -- AKP, oylarinin buyuk bir bolumunu halkin egitim duzeyi dusuk olan kesiminden aliyor. Cunku, bu kesime hitab eden/edebilen hic bir alternatif yok. Yaziyi bir de su acidan inceleyelim: 1. Bir paragraf uzunlugunda cumleler. 2. Cumleler icinde bir suru cumlecikler. 3. Dolayli anlatim (gecmiste bunu soylediniz demek yerine, dikiz aynama baktigimda bunu dediginizi goruyorum). 4. Siyasi ve cografi terimlerle dolu anlatimlar. 5. Cok uzun bir yazi. Ancak gercekten hirsli, zaman ayiracak kisi okuyabilir. Muhaliflerin bu uslubu, kendileri ile yukarida bahsettigim kesim arasinda bir iletisim olusmasini zorlastiriyor. Dogru olan, Bilal'e anlatir gibi bir uslub ile anlatmaktir. Bunu, simdiye kadar herhangibir muhalif siyasetcinin gormemis olmasi, cok sasirtici bir durumdur ve kanimca bu durumlara gelmemizin bence yegane sebebidir.

Ayhan Aslan 8 Yıl Önce

Cenabı Allah cumhurbaşkanımızin yanında olsun iyi niyetli vatan sever İnsanlarla her şey güzel olacak bizi kimse yıkama.

Safet KIZMAZ 8 Yıl Önce

28 şubatın şakşakcıları bugün demokrat olup, yol gösterici olmuşlar.

Safet KIZMAZ 8 Yıl Önce

28 şubatın şakşakcıları bugün demokrat olup, yol gösterici olmuşlar.

Ali 8 Yıl Önce

Bu yazıda anlatılmak isteneni anlamyanlar ve gözü kapalı yaşayanlar küfürlü yorum yazarlar. Tek bildikleri bu

Oktay AKALIN 8 Yıl Önce

Elinize saglik kezinlikle6detaylandiril.is iyi bir anlatım

Recep Turak 8 Yıl Önce

Yukarıda söğlediklerin doğru olabilir. Yarıda sonra zırvalamış. Biz 28 şubatta ne çektik. Sizin gibi Allah düşmanlarından.

tarum1325 8 Yıl Önce

doğrular bu kadar güzel anlatılır PAŞAMIZA TEBRİK EDİYORUM SİZİN SAYENİZDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ AYAKTA ATATÜRKKÜN KURDUĞU ÜLKE SİZLERİN SAYESİNDE HUZURLU OLACAK YOBAZLARIN DEĞİL.

Amoryon 8 Yıl Önce

Çok önemli tespitler var ama herkesin Devlerini milletini Tamamlayıcı olması gereken bir zaman dilimindeyiz.

Recai sinder 8 Yıl Önce

Ülkeyi Dört albay kurtardı demek içinmi bukadar süslü laf koskoce ülkeyi sizlerin beğenmediği astsubaylar kurtardı istersen birde ondan bahsetseydin.

Bülent YALÇIN 8 Yıl Önce

28 Şubat'ın sürekli BATI'yı eleştiren ve onlara karşı olan Erbakan'ı tasfiye etmek için EMPERYALİSTLER tarafından devreye alındığını tüm bu yaşadıklarımızdan sonra görememek beni üzüyor.

Ayse doan 8 Yıl Önce

Cok dogru hepside

Astsubay07 8 Yıl Önce

Astsubaylardan neden bahsetmiyorsunuz? Bu ülkede sadece subaylarmı var darbe engellemeuğruna şehit olan Astsubaylardan neden bahsetmiyorsunuz bence askeri liselerin kalkması en uygun hiç olmasa subay bencilliği ortadan kalkar önce siz makam ve rütbe hırrsından vazgeçin

zambak 8 Yıl Önce

Komutanin ,yazdiklarina katiliyorum,insAllah cumhurbaskanimizda.dikkate alarak gerekeni yapar,ulkemizi bu zalimlerin elinden kurtarir,ilk once zamaninda yaninda yer almis o iki yuzlu kisileri temizlemesi lazim, onlara kesinlikle inanmasin , bunu kendisi daha iyi bilir,onun icin ulkemizin selameti cumhurbaskanimiza dusuyor

Nezaket 8 Yıl Önce

Bu askere sonuna kadar kadar katiliyorum.Once tum halk destek verdi devlete ama herkesi dinle herkesin kafasi karisik cunku askeriyeyi kapatmalari cok dusundurucu oldu gucluleri tutuklamamalari.Sanki goz boyama gibi bazilarini tutuklayip sonra saliverilecekmis gibi dusunuluyor diyanet buna ornek.Ve imamhatiplerin cogunu neden kapatmiyorlar devlet kandirilirmi?Gucluleri tutuklamazssaniz kim inanir size?Siz kandirildiysaniz bu genclerde kandirildik deyince onlara af yok sizemi olur adalet bunun neresinde olur.Bu dindar gecinenler menfaat nerde onlar orda unutma galiyana gelip kosan yine aydin insanlardi birde erdogani sevenler ve halk suan elele devlete hizmete var ama bu saibeleri yok etmesi gerek islami kullandikca bitiyoruz buna dur deyin artik lutfen.Bu askeri tebrik ediyorum hakikaten.Dogrulari paylasmali her insan.Bu ulke hepimizin askere adalete sahip cikmaliyiz.

Cancan 8 Yıl Önce

Recep beyin Başkanlık hayalleri için Feto kendini feda etti. Allah onu durdursun. Derdi başkanlık sistemi ile padişahlığı ı ilan etmek be Kuruştanım kurulmasına vesile olmaktır. Recebin umrunda mi bu vatanın masum şerefli halkı. I.runda mi kıyamet! Zaten Allaha ve Allahın Adaletine inansa bin a çirkin işin içinde hatta başında yer alır miydi? Gözünü padişahlık yani başkanlık biri.us.

adem kılıç 8 Yıl Önce

Askeri okulların % 95 i çalınan sorularla kazananlar. Kapatmazsan yine lades yine günün birinde darbe...

Sierra 8 Yıl Önce

Albaylar albaylar yetti bee kibiriniz ve kofluğunuzdan gına geldi.Zannedersin koca ordu üsteğmenlerden ve al-bay lardan oluşuyor.Meşhur bi söz vardır "mahalle yanarken bekçi saçını tararmış" haliniz resmen budur.

sahender akıncı 8 Yıl Önce

aslında cumhur başkanı önce yıllardır beraber yürüdüğü fetöcü arkadaşlarını temizlese daha iyi olacak

serdar saran 8 Yıl Önce

kurumları kapatmak yerine oraya alınan kişileri denetlesek sorun bitecek ama gözler görmüyor,kalpler dinlemiyor..yahu doktor hatalı diye hastaneyidemi kapatacağız?bu ne saçmalık..

Melis benin 8 Yıl Önce

İnşAllah sayın Cumhurbaşkanı bu ve bunun gibi uyarıları görmezden gelmez.

Hasan 8 Yıl Önce

Ya Allah Aşkına bu yazı tamamen Subay Milliyetçiliğinin bir yansıması har okullarında askerî liselerde o sabi sübyanları sen Cumhurbaşkanı olacaksın sen Başbakan olacaksın diye akıllarını bulandırdınız Astsubayları ve uzman Çavuşları dikkat edin ezin diye orduda kast sistemini kurdunuz Astlarınız için zerre kadar hak mücadelesine girmediniz amama Balyoz ve Ergenekon davalarında her zaman ordunun Atatürk çü subay ve astsubaylarının haklı olduğuna inandım ama generallerin astlarınızın hak mücadelesinde zerre kılınız kıpırdamadı ama mevzu bahis subayların hakkı olduğu zaman hemen dediniz Benim Teğmenin Başçavuştan az maaş alamaz dediniz başçavuş un iki evladını üniversite nasıl okutuyorlar diye düşünmüyorgun Astsubayların ve uzmanların hakkını gasb eden ne kadar subay general var sa hakkım zehir zukkum olsun

pelin 8 Yıl Önce

Bukadar dogru ve net ifade edilebirdi ancak...her kelimesine katiliyorum.

laz oğlu 8 Yıl Önce

ağzına diline eline sağlık komutanım yanlız sayın cumhur başkanımız ne yapsın düşmüş ateş çemberinin içine ne yapsın Allah yar ve yardımcısı olsun inşAllah kolay deyıl bir ülkeyi yoneltmek buna sizler ve bizlerde yardımcı olup bu cani fetolardan hep birlikte bu güzel ülkemizi kurtarmak teşekkürler sayın komutanım.......

Mehmet Tatar 8 Yıl Önce

Ne darbe ne dikta, ne arsızlık ne hırsızlık yaşasın demokrasi ve Cumhuriyet diye bakınca Aklın yolu birdir amma... İşte iş bu amma da düğümleniyor.Demokrasi amaca ulaşana kadar binilecek bir trendir diyenlerden samimiyet beklemek. 15 temmuz bir danışıklı döğüş ve şikedir. O kadar net belli oluyorki.. Ölen 100 lerce masum insana yazık oldu. Birde istismar kapısı açıldı..

ZAFER GÜLEZ 8 Yıl Önce

Zafer Gülez Bana göre işin özü ''devletin taraf tutmamasıdır.'' Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesi esas alınmalı,Atatürk ilke ve devrimlerinden ödün vermeden,özel alanda hiç kimsenin yaşam tarzına karışmadan demokratik,laik,sosyal hukuk devleti olma yolunda, öncelikle devlet sonra da toplumun tüm bireyleri üzerine düşen sorumluluğu harfiyen yerine getirmelidir.Başka bir reçete havanda su dövmekten öteye gidemez.

Seyfullah Aksu 8 Yıl Önce

En başta atılan başlık yazıdan alınmış en son satırlarından. Ancak orada "Ve ülkenin çökme tehlikesini giderek büyütecek ve muhtemelen ilk altında kalan da siz olacaksınız! Çünkü deniz bitti" denildiği halde başlık "ALTINDA KALACAK İLK İSİM SEN OLACAKSIN' değiştirilmiş. Bence çok manidar.

türkk 8 Yıl Önce

siz öyle istiyorsunuz diye öle olmyacak azınlık çoğunluğa hükmedemeyecek

NAMIK KEMAL DİNÇER 8 Yıl Önce

EVET, ÇOK DOĞRU VE ARD NİYET TAŞIMAYAN BİR HATIRLATMA NİTELİĞİ TAŞIYAN YAZI.

türk 8 Yıl Önce

haa siz anlayan kesimsinizzz

türk 8 Yıl Önce

çogunluk sizseniz diğer çoğunluk ne , az kesim olarak kendinizi kandırıyorsunuz bu kafayla devamm

mehmet çiftçi 8 Yıl Önce

Ağzınıza kaleminize sağlık komutanım

türk 8 Yıl Önce

hadi yaa almazsa ne olacakk ???

gürsel akbıyıkoğlu 8 Yıl Önce

.insani en üst değerlere sahip, Atatürkçü kişilerin duygu ve düşüncelerini anlatan güzel bir yazı. Anonüm.

Dürdane teke 8 Yıl Önce

Katılıyorum generalimize hükümetle halk birbirine kenetlenmeli vatan hayini olan ülkemizdeki düşmanlardan önce kurtulmalıyız idam yasası gelmeli

selma 8 Yıl Önce

bir türlü cumhurbaskanina icten samimi oldunun güveni olmuyor icimde,sanki durumu idare görüntüsü,acikcasi bi kac ay sonra tüm yollarin baskanliga cikacaginin hazirlinin yapildigi kanisindayim,dilerim yanilirim,ancak fetönün yerine yine sadece akp ye yakin kisilerin yerlestirildini basindanda okumaktayiz,nerde laiklik

yakup 8 Yıl Önce

Sn cumhurbaşkanı komutanın duşunceleri sizleri eleştiren sizlere oy vermeyen fakat sozkonusu vatan olunca sizlerinde devlet şefkati ile tum ulkeyi kucaklama gayretinizi gören (kuşkular olsada)muhaliflerin feryadıdır lutfen artık bu ülkeye yazık etmeyin ikdidari ile muhalefeti ile bu yanliz ülkemizi kurtarmak için seferberlik ilan edin bu bizim son şansımız.

vesile 8 Yıl Önce

sayın generalın söylediklerinin noktasına kadar katılıyorum. hala kayırmaca olduğunu görüyorum. vatan için şehit olanların kemikleri sızlıyor.

türk 8 Yıl Önce

Ağzı olan konuşuyor icraate gelince rabbin kim ses yok ,hep karalama ,eleştiri çamur at izi kalsın, hiç iyi bir şey yok sanki, yapılan doğrulara kör olmuşsunuz şuan batının tutunduğu tavırdan bir farkınız yok .

Recep ÖZDURAN 8 Yıl Önce

Hala gizli kapaklı KİN kusuyorsun emekli komutan,hala gizli kapaklı zehir kusuyorsun emekli komutan aba altından sopa gösteriyorsun emekli komutan,nasıl bir kan var sizde emekli komutan, daha ne istiyorsunuz kansa kan verdik cansa can verdik emekli komutan 15 TEMMUZ gecesi.15 Temmuz gecesi Bu Büyük Milleti Görmedinse sen bir alçaksın emekli komutan benim emeğimle,paramla ekmeğini yediğin bu VATAN'a ve vatandaşa saygı göster emekli komutan...

cafer koçyiğit 8 Yıl Önce

Çook doğru komutanım, aynen katılıyorum.

müslüm avcı 8 Yıl Önce

Bu yazıyı çerçeveletip sarayın Tbmm nin duvarına asmalı ve onlara ezberletmeli.

Huseyin yildiz 8 Yıl Önce

DOĞRU YÖNLERİ VAR.DIKKATE ALMAK LAZIM

Erdoğan Aykut ersoy 8 Yıl Önce

Ben'de Sayın Emekli.Tümgeneral ile aynı düşüncedeyim.

Efe dayı 8 Yıl Önce

TBMM ne iş yapar. Tayyip de Tayyip.

cemal kutlu 8 Yıl Önce

AĞAÇDAN MAŞA, APTALDAN PAŞA OLMAZ” http://tokatarayisgazetesi.com/yazar.asp?yaziID=2876 Şu ÇILGIN TÜRKLER-1 http://tokatarayisgazetesi.com/yazar.asp?yaziID=972 Ey " İMANLI ÇILGIN TÜRKLER!", Belki DÜNYAYI durduramazsınız Ama Ne olur? TERÖRÜ bari durdurun artık... Çünkü: Mevzubahis olan vatan ise gerisi teferruattır.” Gazi M.K. Atatürk

Çetin 8 Yıl Önce

Komutan doğruyu söylemiş tıpkı 10 yıldır doğruyu söyleyip 9 köyden kovalanlar gibi. Muhalefet susturulduğu için tehlikeyi görmedik. Büyük acılar yaşadık. Askeriye de darbecilere muhalefet edenler ülkeyi kurtardı. Artık iktidar muhalefeti dinlesin muhalefet iktidara saygı göstersin gerçek demokrasi kazansın

Enise 8 Yıl Önce

Amerika'nın planı tıkır tıkır işliyor bu temizlik harekatını güya Erdoğan yapıyor hayır ... O yapıyor gibi gösteriliyor.. Yoksa ucu eninde sonunda kendine dayanacak bir girişimi başlatmazdı bile adeta peşinden f 16 larla ite kaka yaptırıyorlar o kadar insan öldü bu da inandırıcı olması için şarttı... Ucu usa ya dokunabilecek bütün dökümanları bağlantıları zaten uzaktan kontrollü olmak temizlemişlerdir salya sümük fetöye kadar ..onu da iyot gibi aciga yerleştirdiler... Hani izleri yok etmek için ayakkabıyı ters giyip eski izlerden geriye yürümek gibi.. Bu da benim inandigim gerçek..

Inanc 8 Yıl Önce

Katiliyorum herkez hata yapar hata insanlar icindir onemli olan ise hatadan cikmak emekli komutanim turkiye gercegini soylemis ve hinlik hainlik yok bir okudun anlamadin gozluk tak yada varsa degistir yalanisiz ve yalin anlatim bu hesapli kitapli

hülya 8 Yıl Önce

Tebrik ederim benim düşüncelerimi yazmışsınız. Fakat 40 yıldır neden PKK yı bitirmediniz sayın askerlerimiz. 40 yıllık görevde olan hem politikacılarımıza hemde askeri komutanlarımıza dargınım. Bi Atatürk gibi topraklarımızı ve milletimizi neden düşünüp de hareket etmediniz. Bu kadar zormuydu, ihanet edeni hapislerde beslemek yerine alnından vursaydınız bu günleri görmezdik. Hepinize yazıklar olsun.

Nazif incirci 8 Yıl Önce

Sn. Cumhurbaşkanımızın bütün vatandaşları kucaklayacağına ve ATATÜRK devrim ve inkilaplarına sahip çıkacağına sonsuz güveniyoy rum..

Ali Murat 8 Yıl Önce

Darbeyi FETÖ yapmasa ordudaki kemalist cuntacı kafa yapacak tı. Ordumuz muz peygamber ocağıdır ve toplumun her kesiminden vatansever evlatlar temsil etmelidir. Ne fetö ne de kemalist kafa hiçbirini istemiyoruz.

ALİ KOÇAK 8 Yıl Önce

BAZI DÜŞÜNCELERİNİZ DOĞRU KOMUTAN AMA CUVAL DIZI İĞNESİNİ KARŞI TARAFA BATIRMIŞSINIZ HEP BİRAZDA KENDİNİZE BATIRSANIZ İYİ OLACAKTI SİZ DEĞİLMİSİNİZ ASKERİ OKULLARATÜRBAN GİREMEZ SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ASKERİ HASTANELERE TÜRBAN GİREMEZ DİYE BAĞIRAN BU MİLLETİ BİRAZ DESİZ İTTİNİZ CEMAATİN KUCAĞINA İNSANLARIN İNANCINA SAYGI DUYMAYARAK SAYGILARIMLA ALİ KOÇAK

ÖMÜR ERTOPUZ 8 Yıl Önce

OKUYAN ANLIYOR DA,OKUMAYANLAR NASIL ANLARLAR BAKIN İŞTE SORUN BURADA,OKUMAMAK,KOMUTAN ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞ DE SONUÇ NE OLUR,YOL BİTTİ KOMUTANIM MI

ZAMANIN RUHU 8 Yıl Önce

Eminim ki başkomutanımuz ordumuzu gerçek manada yapılandırmak dünyanın en güçlü ve caydırıcı ordularının biri haline getirecektir. Sayın Erdoğan sayesinde bu ülke kendi tankını topunu silahını iha sını üretir hale gelebilmiştir.

Kanuni 8 Yıl Önce

Sayın komutan tarafından kuyruk acısı nedeniyle yazılmış siyasi bir yazı. Unutma komutan vatanını en çok seven işini en iyi yapandır. Sen vatansever misin?

ayna 8 Yıl Önce

Bilal Saher Aynaya baktığında 27 Nisan muhtırası ile R.T.Erdoğanı fetöye doğru nasil ittigine gördün mü? Aynaya baktığında 28 Şubatı nasil yaptik midem bulandı dedi mi? O yağmur altında annesi ve eşi ile nikah kıyan askeri görüp sirf annesi başörtülü diye bu kadıncağızı almayarak şu vatan evladının kalbini incittiğini ve kusmak istiyorum dedin mi? Ya evladıni şehit veren anaların coğunluğunun başörtulü oldugunu gördukçe çok zulmettik vicdanım kaldırmıyor dedin mi? ....daha çok uzarda aynan yamuk

Bülent Kocabaş 8 Yıl Önce

Süper bir Mektup ..Okumanızı paylaşmanızi tavsiye ederim. .Bu yapıcı candan eleştirilere ihtiyaç var. . Ben de mektuba İmza atıyorum. .

osman sönmez 8 Yıl Önce

tek kelimeyle mükemmel.

kemal vural 8 Yıl Önce

tespitler çok yerinde ben inanıyorum cumhurbaşkanımızda en doğur olanı yapacaktır

kinova0034 8 Yıl Önce

Kanuni....sen bu kafayla önce kullanıcı adını değiştir.kuyruk acısı ne adi ne nefret kusan kelime sn komutan gerçekleri yazmış bu darbe kumpas deyip içeri attırdıgınız askerler ve o duşuncedeki kişiler olmasaydı senin gibi evde saklanıp iş bitince eline sevnediği bayrağı alıp demokrasi kazandı askere biz engelledik diyenler mi engelleyecekti Allaha şükür TSK.içinde ALLAH VATAN MİLLET BAYRAK sevgisi olan lardan polisten ve halkımızdan

Sezo 8 Yıl Önce

Ali Murat Kemalistlere kurban ol sen eski fetöcü

Yarısı gerizekalı 8 Yıl Önce

Bu ülkenin yarısı gerizekalı amk..olan bitenlerin tek sorumlusu akp ama millete bi gaz verdi yok demokrasi nöbeti yok bilmemne millette salak amk galeyana geldi amk salakları..suçluyu savunur hale geldi millet

Dönekler 8 Yıl Önce

Bi kaç yık önce feto feto diye kıçını yırtan akpli cahiller..smdi fetö diye küfür ediyor ya ölüyorum gülmekten..hepsi dönek bunların kıvırın lan ibinalar sizii ahaha..tayyoşçular :)

alican artikel 8 Yıl Önce

herşeyi biliyoruz teşekkürler bu yazınız için inşAllah yerine ulaşır Allah yardımız olsun cumhuriyetimizin kurucusunu rahmetle anıyorum.

FgnGkcy 8 Yıl Önce

Bizim dile getirmeye çalıştığımız ama duyuramadığımız ciddi konulara değinmesi gerçekten çok doğru. Halkın sesi olmuş ve ben bu sesi kutluyorum.

VEDAT AKDAŞ 8 Yıl Önce

Sayın paşanın yazdıklarına katılmamak mümkün değildir. Şu anda ülkemizde adı konmayan bir savaş yaşanmaktadır. Suriye meselesinde olduğu gibi önce yanlış yapacaksın sonra 5 sene geçecek doğruları yeniden bulmaya çalışacaksın. Bu öngörüsüzlüğün bitmesi lazım. Sayın devlet büyüklerimizin bu işlere uzman kadrolarla hazırlanması gerekir. Sevgili devlet büyüklerimiz bizleri aptal zannediyorlar yıllarca politikada olacaksın devleti yöneteceksin ondan sonrada mazeret olarak aldatıldık, bana ahmak diyebilirsiniz gibi sözlerle mazeretler uyduracaksın. Demokrasilerde mazeret yoktur yapamıyorsan istifa edeceksin. Muhakkak ki bu işleri yapabilen birileri gelecektir.

Selma Ozler 8 Yıl Önce

Çok güzel , saygılı bir şekilde dikitlerini ifade etmiş.Bu çesareti için tebrik ediyorum.

Zeynel bar 8 Yıl Önce

Komutan doğru yazmışsınız bu memleket daşıyınan toprağıyla bizim bizim kalacaktır. Bundan hiç bir şüpem yok ancak böyle giderde bu memlekette sen Alevi,Sen kürt Sen laz,çerkez her netse ırk ve mesep ayrılığına giderse, bu güzelim memlekete bu insanlara yazk olur kardeş kavgası çıkar orta doğudan beter oluruz. Ben bir emniyet mensubu olarak türkiyemi en az 75.vilayetini dolaştım. Her tarafı cennet gibi insanlarıda ılımlı fedakar. Yalnız şu siyaset ciler çıkarı menfaatları gereği bu memleketi bölüyorlar. Yapılacak iş başta. Layıklık ilkesine dokunulmadan herkes inancında ibadetinde serbest olacak bu görüşü kesinlikle siyasete alet olmayacak(din devlet işine karışmayacak). Yargı bağımsız olacak.

İsmail ocak 8 Yıl Önce

Sevgili yorum yapan ark.lar.BOP 'un son halkası hangi ülke.Türkiye..Oyun kurucu kim A.B.D figüranlar başta PKK PYD ya sonra İŞİD en sonra FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ..aralarında bir fark var mı? YOK..amaçları bir..Ülkemizi bölmek ve parçalamak..güçlü bir devlet olmasını önlemek.IRAK ne oldu tuz buz..SURİYE kaldı mı? Sıra kime geldi ÜLKEMİZE..uyan eyyy halkım uyan..Devletine ve milletine sahip çık..yoksa bu güçler AB ülkeleri ve başta ABD bizi yutacaklar..parçalayıp bölecekler IRAK ve SURIYE'den beter edecekler.zira BOP'un en son durağı TÜRKİYE..

Halis BAYIZITLIOGLU 8 Yıl Önce

Generalimiz güzel bir üslup ile anlatmış . Buna inanıyorumki olayı iç taraftan tarif etmiş. Samimi olarak. Sn. Başbuğ'unun da söylediği gibi bir komisyon kurup bu işi Profesionelce çözmek hdm memleket icin Hemde halk icin hayırlı olur. Umarım bu üç kişiyi haftaya alırlar. Duydugum kadarıyla büyük dalga haftaya.

İHSAN UÇAR 8 Yıl Önce

TEŞEKKÜRLER AHMET YAVUZ BEY HARİKA Bİ ANALİZ YAPMIŞSINIZ..KEYİFLE OKUDUM..DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN DE ARTIK BUNLARI ANLAMALARINI BEKLİYORUZ VATANDAŞ OLARAK..

seniha 8 Yıl Önce

kalbimizden gönlümüzden geçen ne varsa, dile getirmiş, BİZ ÜLKEMİZİ KİMSENİN ESARETİ ALTINDA KURMADIK, ATALARIMIZIN KANLARIYLA SULANDI KOLAY TESLİM OLMAK YOK, ASIRLARDIR OYNAN OYUNLARI ARTIK GÖRMEK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM, HEPİMİZ İNSANIZ,

Sakaryalı 8 Yıl Önce

Seni saygıya davet ediyorum. Bu sekilde elestiri dogru degil.

Vatansever 8 Yıl Önce

Komutanımı ğönülden kutluyorum bilinçli bakış beni ümitlendirdi,hepar,vatan'da ayını paralelde olursa CHP duyarsız kalamaz dilerim başarılı çıkışlar yakındır

cahide yormaz öz 8 Yıl Önce

Teşekkürler Sn Ahmet Yavuz gerçek bir vatanseverin önerileri aynısın düşünüyor ve böyle hareket edilmesini bekliyoruz. Ancak yen baş danışman ile yine bir hayal kırıklığı yaşıyoruz.

Cengiz ozdil 8 Yıl Önce

Iyi niyet guzelde daha dun basdanismani yaptigi emekli general bu iyi niyeti toptan ortadan kaldiriyor bunlarin mayasi bu degismezzzz

TC Yücel Gür 8 Yıl Önce

BU MEKTUBUN ALTINA İMZAMI ATIYORUM...BENİM DE DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUĞU İÇİN EMEKLİ TÜMGENERAL AHMET YAVUZ KOMUTANIMI DA KUTLUYORUM

Zafer petek 8 Yıl Önce

Sayın komtanım bu kadar güzel bir tespit sadece vatansever bir kişi tarafından yapılabilir bu sebeple sizi kutluyorum, ayrıca bu güzel vatanımızın laik düşünce çerçevesinde kimseye satılmadan yönetilebileceyini sizin düşüncenizde insanları okudukça daha çok inanıyorum

fahriye avcı 8 Yıl Önce

çok doğru az bile söylemiş

Ahmet Gül 8 Yıl Önce

Sayın komutanım size nekadar teşekkür etsem azdır sanırım sizi canı gönülden kutluyorum

Hanife 8 Yıl Önce

çok güzel anlattınız komutanım ,sağ olun

keriman Akyalçın 8 Yıl Önce

Teşekkürler çok güzel yazmışsınız umarım dikkate alınır

Hacı Murat KAYAOGLU 8 Yıl Önce

Yerinde bir tespit

Serhat 8 Yıl Önce

İnşAllah yanındaki kuklaları biran önce temizler ve bu föto illetinin alt yapısını bildikleri halde cumhurbaşkanımızı uyarmayan tüm siyasetçilerin adalete hesap vermesi gerekmektedir ve Cumhurbaşkanımızı tehlikeye sokucak kişiler temizlenmelidir.

fatih emre 8 Yıl Önce

merak etmesin o komutan reis den önce biz barız önce sizin gibi hain ler bizi enkaz altında bırakacak ki bizden bir kişi bile kalmazsa anca reisimize ulaşırsınız vAllahi bu ülkeyi sizin gibi hainlere avrupacı lara medeniyet adı altında medeniyetsizlere bırakmayız gerekirse hepimiz ölürüz ama yine size bırakmayız. ülkemizi de cumhurbaşkanımızı da seviyoruz Allah Cumhurbaşkanımıza ve doğru yolda yürüyen tüm ekip arkadaşlarına uzun ömürler versin biz sizin yanınızdayız yiğitlerim. Bunlar üç beş tane çakal dirayetli olacağız Allahın izni ile türkiyeyi de müslümanlığıda hak ettiği yere getirecegiz

oktay ilhan 8 Yıl Önce

Olaganustu

humen aga 8 Yıl Önce

Adını kim koydu fatih yalayicisi o kadar erkek sen guneydoguya git sene burdan yavdak yavsak konuscagina

Cem çalışkan 8 Yıl Önce

Doğru tespitler,umarım dedikleriniz tam idrak edilir ve uygulanır...

kenarımın türkü 8 Yıl Önce

ozonluk çoğolloğo hokmodomoycok lan dürzü "türk" kelimesi var diye andımızı kaldıran kim? kurumlardan t.c. ibaresini kuleli mi kaldırdı? Bi de rumuzunu türk yapmış kanıbozuk

Abdullah Delice 8 Yıl Önce

Nezaket ve saygı içinde milyonların duygularını anlatmış aynı duyguları taşıdıgımı belirtirken yazılanları begenmiyen yurttaşlarımıza ne olur artık sizde DİKİZ aynasından bakın diyor saygılarımı iletiyorum Komutanım.

erol 8 Yıl Önce

evet deniz bitti senin gibi bu ülkeye zarar vermiş kişiler altında kalacak sizsiniz merak etmeyin

halil küçük 8 Yıl Önce

Yerinde tesbitler bunlar. Oturup sağlam bir kafayla düşünülmesi tedbir alınması gerekir. Dokunulmazlara dokunulmali. Bu memleket bizim bu memleket hepimizin.Hepimiz aynı gemideyiz.Liyakat öncelikli olmalı devlet kadrolarında. Milletini devletini seven torpilsiz adamlara ihtiyaç vardır.

Baki 8 Yıl Önce

Asla inatlarından vazgeçmeyip ülkeye hayal edilemez belalar açmaya, daha beter bir tarikatın devlet içinde güçlenerek yuvalanacağına, bunlarla mücadelenin yine vatansever, Cumhuriyet aşığı, Atatürkçülerin yapacağını bilmenizi isterim. 80'e yakın tarikat, cemaatin tamamı jiletle kazınmadığı müddetçe bu işler bitmez.

Hasan öztürk 8 Yıl Önce

Dikiz aynssına baktıgım zaman kemalizmin ve laikligin arkasına sıgınarak yapılanları başkomutanım gibi görüyom.askeriyenin yeniden peygamber ocagı olacagını umuyorum.bu milleti öz evlatlarının vatanı gerçek sahiplerinin garip kalmayacagına inanıyorum.bizim inancımız kuru cibangirlik davası degil.liyakat dogruluk vatanperverlik inançla beslenirse mükemmel olur.çünkü bunların ruhu kuranda ve imamdadır

süleyman uz 8 Yıl Önce

sayın komutanım yanılmıyorsam 1972 yılında samsunda sizin askerinizdim yanılabilirim ama öyle zandediyorum yanılıyorsam bağışlayın beni.sayın cumhurbaşkanımıza yazdığınız bu açık mektubunuzdaki görüşlere aynen katılıyorum.bu ülkeyi şeyhler şıhlar tarikatlar değil cumuriyetin çocukları kurtaracaktır.herkesin dini inancı kendini bağlar.devleti şeyhe şıha tarikatlara bırakırsak daha çok 15 temmuzlar yaşarız bu ülkede.ne mutlu türküm diyene.

Metin 8 Yıl Önce

Erol isimli kişiye cevabımdır... Saygıdeğer emek komutanımızın yazdığı bu güzel ve yapıcı yazıya bile; inadına başka yeriyle bakmaktan utanmalısınız kardeşim... Bu yazıda gayet güzel tespitler varken siz daha neyin inadındasınız ınu anlamak mümkün değil. Allah akıl versin sizlere...

Vahap yayla 8 Yıl Önce

Çok yerinde bir tespit ama ne kadar dikkate alınır bilinmez

Bigali alman 8 Yıl Önce

Erol ismindeki arkadasa cevabimdir.Sayin emekli komutanimiz ,gereksiz yere hapis yatmis ve beraat etmis bu ülkeye hizmetler vermis degerli bir kisidir.Tesbitleride bana gere dogrudur.Sayin Cumhurbaskanimizada hic bir hakaret icermiyen gayet samimi tesbitlerini ortaya koymustur. Siz hangi gerekce ve dusunceyle yorumunuzu yazdiniz anlamakta gucluk cekiyorum.Bu ülke sizin ve sizin gibi düsünmeden konusan yazan insanlar yuzunden bu durumdadir

mahoni 8 Yıl Önce

Cok dogru ve yerinde bir tespit sayin komutana tamamen katiliyorum Arinc ve diger 2 gavatin yargilanmasi gerek laf orospularinin ulkeyi ne hale getirdiklerini gorsun picler

Nail 8 Yıl Önce

Böyle Satılmış Amerika'nın evlatları olduğu sürece işimiz sor şu devirde Tayyip'i kötülemek Amerikan Uşaklı ondan farklı bir şey değildir ve Satılmış köpek neredeydin o kadar fetocu askeriyeye girerken hangisini ispiyon ettin şimdi Satılmış aşağılık köpekler askeriyeden temizlenirken Zoruna mı gidiyor Biz Abdal değiliz Tayyip İyi de biliyoruz Onun karşıtı alçak köpekleri de Satılmış alçak köpek Senin ve senin gibiler vatanımızda işi yok

Muharrem Civan 8 Yıl Önce

Sayın komutanımın her cumlesine katılıyorum... Özellikle de son görevlendirilen asker emeklisi danışmanı (Em.Tug. Tanriverdi) nasıl bir katkıda bulunacak merak ediyorum hatta dehşete düşüyorum...

Abdullah 8 Yıl Önce

Tesbite katılan veya katılmayan ve ayrıca okuyupta kendinde yorum yapma cesareti bulamayan herkese söylüyorum asıl tehlike vatanımızla milletimizle ilgili sorunlarda yazmama,

Özgür 8 Yıl Önce

İlk altında kalan sayın Cumhurbaşkanı'mız değilde vatan hainleri olacaktır ülkeyi bölmeye kalkan şerefsizler olacaktır Türkiye şimdi pisliklerini temizliyor!...

yıldız olgun 8 Yıl Önce

15 temmuzdan berı kıme sesımı duyura bılırım derken karsıma çıkan bu mektup benı zıyadesı ıle mutlu ettı eger ımkanım olsaydı ayaklarının altını öpmek ısterdım Allah uzun omurler versı gönlüne elıne sağlık saygılar sunarım

Erdal 8 Yıl Önce

Adi nail olan insan kilikli kopek.sen bence acilen s.tir git bu ulkeden. Asil satilmis kopekoglu kopek sensin. Asil vatanin cokmesini isteyen kopek sensin. Osmanli kurulsun gibiucube orumcek kafali fikirlerin sizin gibi zavallilarda kalacak. Sen kari a hala carsafi giydir elalemin kizina bak pis kopek

Aysel 8 Yıl Önce

Bıgalı Ayhan bu ülke 15 sene öncesine kadar sızın elınızdeydı.Tası tas uzerıne koymadınız...Devletın Ingılız projesıydı.Kaptan koltugunda aynı sıstem vardı.Ilk defa devlet ıçıne secılenler sızıyor anlayışıyla bakmalısınız.Konuşan her yerde var.Secılmışlerının karşısına getıre bılecegınız ne vekılınız ne lıderlerınız var.Kuru soylemlerle kulak trmalayan nesıllerınız ne yaptı bu sure ıçınde hıçbır şeyyy.Hıçbır seyken çok şeymış edasıyla yurumenız konuşmanız oldukça duşundurucu.Pkk kol kola gezen pıçler önce sorgulansın ne dersınız ?

Serhat 8 Yıl Önce

Uygun uslüb ile yazılmış ve iletilmiş bir mektup ama bu yazıdan bile rahatsız olan anlayışı kıt, analiz etmekte zorlanan geri zekalı ilerilerin olduğu aşikar, komutan haklı

yüksel çelikli 8 Yıl Önce

ağzına diline gönlüne yüreğine kalemine sağlık komutanım önünde saygıyla eğiliyorum.ülkemizin sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var.

Ahmet Varol 8 Yıl Önce

Hele şükür son zamanlarda aklı başında bir yazı okuyabildim. Kalemine, yüreğine sağlık.

Seyma Tikir 8 Yıl Önce

FIKIRLERINIZE VE DUSUNCELERINIZE TAMAMEN KATILIYORUM.Elinize kaleminize yureginize saglik.cesaretinizden

Hakan Etkar 8 Yıl Önce

TSK mensubu bir dangalak daha.. Saraydaki bölücüden, böyle yaparsanız devlet bölünür ve çöker diye aklınca doğruları yapmasını bekliyor ve istiyor. Ortada gerçekten bir sorun var, doğrudur ! O da saraydaki oryantal kalpazanın bu angutların ortasında kahpe ve alçakça hedeflerine adım adım ilerlerken, generallik rütbesine ulaştığı ve bu yetmiyor gibi O rütbede suçsuz günahsız hücrelerde çürütüldüğü halde, hala Türkiye'nin ve düşmanlarının profilini ve büyük resmi okuyamayan duygusal omzu kalabalıklar gerçeği... Yazıklar olsun sizin 'Sayın Cumhurbaşkanım' hitabıyla başlayan ölümcül gafletinize !

Zeynrp cicek arinik 8 Yıl Önce

Sayin c.b ......gelecegi goremediniz.evet bivtakim kitleye lider oldunyz,ama ulkenin bir kidmina lidervolmak,devlet adamligi icin yeterli olamiyor.devlet liderivolnak baska bi kulvar.....artik goremediginuzi,dusunemediginuzi,bilemediginuzi kabul ediniz.kabullenmrk size iyi gelecek ve,gelecek icin tecrube kazandiracaktir.hic kimse herseyde basarili olamaz....yarini goremeyen ,3 sene,10 sene sonrayi hic goremezler....oysa devlet adamligi,en az 20 sene sonrwyi gorebilmektir....evet istsnbuldaki bazi girisimleriniz,dunya gozunde cok takdir edilmus olsbilir....ama o yollar,kopruler,kisa durelerde hayata gecmis olmasina ragmen sotunu cozmemistir,kentsel fonusumde ayni...su an depremvolsav2 milyon insanvevsiz kslacaktirvdeniyosa,ysptiklariniz coxum kokenli degildir.yazik yapilan masraflara,tabiki etrafinizda size bunlari cozum diye sunanlar,yetersizdir.basaramadiniz ,olmadi....kabullenip,cekiliniz.....

turan 8 Yıl Önce

10 sene önce söyledim fetö ülkeden temizlenmeden bu ülke rahata kavuşmaz. Herkes siz gibi gülmmüştü. haklı olmaktan gene nefret ediyorum. Şimdi ayıkla pirincin taşını.

nurten akar 8 Yıl Önce

helal olsun sana.

Serdar Ekiz 8 Yıl Önce

Sayın komutanım ne yapsaydı. Cumhur'un reisi her kapıyı caldi kimse yanında yer almadı. Bu haşhaşilere mecbur kaldı. Feto kendi ağzıyla soyledi. Tayyip Erdoğan'ın ak partiyi ilk kurduğu Zaman yanina geldiginde ilk once bizi yok etmek istemiş bunu görüşmeden cikinca yanındaki kişiye söylediğini..

Ali Cinar 8 Yıl Önce

BU SORUNU BUGUNE KADAR KIMSE BU KADAR USLUPLU,ACIK VE COZUMCU ANLATAMAMISTI.ELINIZE SAGLIK KOMUTANIM.

LB 8 Yıl Önce

Ülkenin geleceği için acil olarak kabinenin CHP-AKP koalisyonu sonucu oluşturulmuş yeni bakanlar kurulu ile yeniden düzenlenmesi ve AKP nin ülkeyi CHP ile berber yönetmesi gerekir. MHP de sistemde yerini alabilir isterse eğer...Bu sayede dosta düşmana birlik ve beraberlik, AKP nin de samimiyeti net bir şekilde ortaya çıkar. Zira ülkenin ileride bir de partiler arası kaosa tahammülü olmayacaktır...Üç parti iş başında olmalı...sadece miting alanlarında boy göstermek yetmez...

nureddin yallazan 8 Yıl Önce

Sayin komutanim size sonuna kadar katiliyorum cumhurbaskaninin umarim sizin bu mektubunuzu dikkate alip okur yoksa felakete ilk adimi atar.

Ali 8 Yıl Önce

Özal Feto'yu anladı, Kendisini houston'da ziyarete gelen Feto'dan korktuğunu söyledi, Erbakan anladı, bunlara hizmet siyonizme hizmettir dedi. Feto diyorki RTE yanıma geldi benimle konuştu asansörden inerken ilk bunları bitirmemiz lazım dedi. Devlet bu adamları bilmiyormuydu biliyordu. Ama onlara el uzatan ya suikaste kurban gidiyordu. (ÖZAL) ya da darbeler, parti kapatmalarla sindiriliyordu. (Erbakan, Tayyip Erdoğan) ya da hapse atılıyordu. (Ergenekon,Balyoz, Gazeteciler, Tayyip Erdoğan) Bu ortamda devletin bütün askeri sivil kadroları ele geçirilmişken yargı ele geçirilmişken isterseniz bir dikiz aynasına bakında onlara laf söyleyenlere neler olmuş bir görün. Tayyip Erdoğan 3 senedir onlarla uğraşıyor ama kimse tınlamıyordu onları görün. Size darbe yapanlar Atatürkçü, laik askerler onları birlikte alt edelim derkenki illüzyonlarını görün. Ölümü gösterip sıtmaya nasıl razı edildiklerini görün. Sonra vitesi yavaş yavaş artırın ve önünüze bakın...

altun, f. 8 Yıl Önce

Guzel bir yazi kaleminize.ve yureginize saglik. Umarim.mesajlariniz degerlendirilir. Saygilar.

kıbrıs gazisi ibrahim. 8 Yıl Önce

mesaj iletilmiştir sayın komutanım gereğinin yapılması gerekir ..........................................ibrahim

Aziz şahin 8 Yıl Önce

Komutanım sonuna kadar katılıyorum ve inanmak istiyorum artık.ama darbeden sonra bi programda topçu kışlası dan bahsetti sayın cumhurbaşkanımız bu konuya türkiyemiz bu kadar dar boğazdan geçerken neden bu kadar takıntı olarak algıladım yoksa bilmediğimiz konular mı vardır altında.

saadet Yazıcıoğlu 8 Yıl Önce

Lütfen cumhurbaşkanım çok rica ediyorum milletim çok rica ediyorum ülkem çok güzel dışardaki ve içerdeki hainleri fırsat vermeyin Allah yardım eder inşAllah

MAŞ 8 Yıl Önce

YORUMUNUZ İÇİN YANLIŞLIKLA BEĞENMEDİME BASTIM

TİMUR 8 Yıl Önce

SAYIN CUMHURBAŞKANIM DÜŞÜNÜPTE SÖZLERİ BİRARAYA GETİREMEDİĞİM NE VARSA KOMUTAN SÖYLEMİŞ.LÜTFEN DEĞERLENDİRİN.SİZ BU MİLLETTİN CUMHURBAŞKANISINIZ .

Zafer durak 8 Yıl Önce

Hastalıkta teşhis çok önemlidir. Tıbbi cihazların %90'ı teşhis amaçlı üretilmiştir. Fakat asıl hayat kurtaran tedavidir. Ama onun için sadece %5'lik bir teknoloji vardır. Diğer bir ifade ile herkes bir teşhis koyuyor. Ama tedavi için bir önerisi olan yok. Yine önceden denenmiş ve olumlu sonuçlar vermiş tedaviyi bulmak da yok. Eğitim eğitim eğitim ve kadına önem verilmeli. Ailenin ve toplumun temeli olan Annelere sahip çıkılmalı. Bırakın savaşı tankı topu tüfeği EĞİTİM seferberliği başlatalım. Ahlaklı nesil yetiştirelim. Yalandan ve hırsızlıktan uzak. Çalışkan be saygılı. Herkes arabasının bir önüne bir arkasına bakarken arada bir yanlarına da baksın. Hassas toplum olalım. Dünya yanarken çırası tutuşmayan nesiller yetiştirmişiz. Bana ne diyen tembel bir millet olmuşuz. Kimse kimseye saygı duymaz olmuş. Kutuplaşma ve ötekileştirme uzmanı olmuşuz. Ehil olmayanlara memleketin en önemli işlerini vermişiz. Adaletten uzaklaşmışız. Herkes hukukun üstünlüğüne değil üstünlerin hukukuna inanır oldu. Eğitim eğitim eğitim.

Metin Aşar 8 Yıl Önce

Komutanın yazısın dan cımbızlayarak çıkardığım kelime,FERASET.. Malesef Cumhurbaşkanı nda Bu olgu yok.Etrafındaki danışmanları da bu konuda fakir..Kendi aklı bu Ülkeyi yönetmeye yetmiyor.Bunu artık görmek lazım.Tamam adam güzel Şiir okuyorgüzel laf ebeliği yapıyor da,kardeşim bu bir şirket değil ki;battığında yalnızca zararı sen çekesin. Bu bir Ülke..Vebal seni götürdüğü gibi hepimizi ğötürür.

Süleyman Bacınoğlu 8 Yıl Önce

Behemehal İmam Hatip Okulları Lise düzeyine çıkarılmalı ve adı gibi sadece imam yetiştirmelidir...!

Aliye cevap 8 Yıl Önce

Yorum yazanlardan Ali diye biri, Recep Tayyip Erdoğan'ı savunuyor. Feto'ya karisan kimse suikaste kurban gitmis diyor, Rte'de ilk Fetoyu bitirmeye calismis ama korkmus diyor gel de simdi bu adami samarlama.. Yahu gecen gun cemaatin eskiden onde gelen isimlerinden Latif Erdoğan demedi mi cemaatin akp iktidarı döneminde devlet içindeki yapılanması eski iktidarlara nazaran 15 kat arttı diye ? Çok değil birkaç sene önce yine akp iktidarı döneminde cemaati deșifre etmek için hayatlarını ortaya koyan vatan evlatlarının nasıl tasfiye edildiğini çok iyi gördük o zamanlar Rte, Bülent Arınç'la Feto'ya bi emri var mıdır diye haber yolluyordu ve sen de yine muhtemelen Tayyip'i destekliyordun. Yahu nasil kör insanlarsınız șu emekli komutanın yazdığı yazıdan bile rahatsız olup, Tayyip'i savunmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bunu da yaparken milleti aptal yerine koymaya çalıșıyorsunuz yavrum, siz șunu unutmayın

Aliye cevap devamı 8 Yıl Önce

Akpliler Fetoșa Hoca Hazretleri derken, biz o zamanlarda Feto için vatan haini diyorduk. Siz daha yeni uyandınız.

levent 8 Yıl Önce

komutanıma katılıyorum ve devleti yönetmede laikliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. dünyada gelişmiş ülkelere baktığımızda ve yöneticilerine dikkat ettiğimizde görebileceğimiz tek bişey var o da liyakat. Yani sadece alnı secdeye varıyor diye yönetici olunmuyor. Almanya yı İngiltere yi Amerika yı Japonya yı Rusya yı Fransa yı alnı secdeye varanlar yönetmiyor.Evet sonuna kadar Müslümanım ama devleti yönetmek başka

Emir 8 Yıl Önce

Insanlar gerçek İslam ile kendini Islama nispet eden sahtekarlari birbirine karıştırıyor. Bi arkadaş laiklik öncesi ve laiklik sonrası karsilastirmasini yapmadan müslümanın ama diyerek dayanıksız bir savunmaya gidiyor. Esasında büyük fotoğrafta balık baştan koktugu çok açık zira Allah benim hukumlerimle hukmetmeyenler kâfirlerin-zalimlerin-fasiklarin ta kendisidir diyor. Müslümanların kanıyla beslenen bati Müslümanların birleşmesinden ve umarsız kalmasına geliştirdiği metodu yalancı bir iki fotoğrafla adalet adına ilke edinirken onlar işlerine bakıyor. Yaratanin mükemmel kanunları varken adaleti ona karşı gelerek Allaha ben senden daha iyisini yapacağım demek ülkenin bugünkü duruma gelmesinin asıl sebebidir. Ama bu karar bir kaç kişiyle değil ülke genelinde gerçek bilinci oluşturarak ve öncelikle kimligimizi kaziyan TV programlarını faydalı şeylerle değiştirmek lazım zira içi boşalmış bir toplumdan mükemmel insanlar çıkması beklenemez. Sonrasında nasıl layiksaniz öyle yonetilirsiniz...

Sinasi Gumus 8 Yıl Önce

Sagol Pasam, daha guzel anlatilamazdi,

VATAN 8 Yıl Önce

TÜM ZALİMLER BİRLEŞMİŞ YAKIYORLAR HER YANI KARŞISINA DİKİLMİŞ BİR OSMANLI EVLADI DÜŞMANIN OKLARI KİMİ GÖSTERİYORSA O DOĞRU YOLDADIR... İŞTE ABD, İSRAİL, İRAN, ALMANYA, İNGİLTERE.... DİK DUR REİS ÖLÜME GÜLEREK GİDEN İMAN EHLİ ARKANDA(DARBE GECESİ BANKAMATİKLERE KOŞANLAR TANKLARIN ALTINA YATAN RUHU ANLAYAMAZLAR.) vs.

sami hakan guzelipek 8 Yıl Önce

Komutana tebrikler,durum daha iyi izah edilemezdi

Yalan dolan 8 Yıl Önce

Haber %100 yalan

Şakir Şen 8 Yıl Önce

Hepsi doğru da bunu bilen sayısı esas sorunumuz. Türkiye, tarikatları yeniden sorgulamaz ise önümüzde yeni bataklıklar bizi bekliyor demektir.

edp 8 Yıl Önce

caba beğenmedim diyenler neyi beğenmedi yoksa provatörmü

Mehmet 8 Yıl Önce

Heryorumcuya teşekkür ediyorum komutanımız da dahil ben naçizane kendi üslubuyla bir şeyleryazmaya çalışacağım komutanımız hariç hiç bir yorumcunun kendinden ve mesleğinden bahsetmemiş benim mesleğim uluslararası tır şöförüyüm işim gereği otuzyıldır görmediğim ülke az kalmıştır neden bunlara deyindigimi şöyle izah edeyim ben ülkedışına çıkıp geldiğimde ülkedeki gelişmeleri dahaiyi gözlemleme şansına sahibim ondandırki bugüne kadar hangi siyasi parti iktidar olursa olsun sadece iktidar olmuştur hiçbir zaman muktedir olamamıştır ne zaman muktedir olmaya çalışsa birşekilde alasagiedilmiştir ondandırki komutanımız soruyorum görevinin başındayken bu askeriyenin içindeki oluşumu fark edemeyip emekli olduktan sonra ahkam kesip o öyle yanlış bu böyle yanlış demesi bence çok tutarsız ve şuanda görevinin başındakilere saygısızlıktır haşimdi kendi içgüdülerine haklılık arz ediyorlar ama unutmamamız gereken cumhuriyet tarihinden itibaren bu ülkede ihtilalmı dersin darbemi dersin muhturamı dersin bunları sokaktaki ayakkabıboyacıları yapmadı

ayhan 8 Yıl Önce

Bizler ve yahut bizim gibi düşünen insanlar bu ülkede hep sıkıntı çektik 2sınıf olduk ulusalcılardan azmı sıkıntı çektikhatırlayalım annesinin başı kapalı diye yemin törenine alınmadılar babası namaz kılıyor diye kişi askeriyeden ilişkisi kesiliyor kız kardeşim başı kapalı İstanbul ünüvsiteye giremiyor bakımı hüngür hüngür anlatıyorlar Ankara da tankları yürütüyorlar balans ayarları veriyorlar biz bunları unutmadık bizderken bu ölkenin yüzde elli iki oyu olan biz sorarım sizlere neden ozaman yanımızda olmadınız biz ozaman bu vatanın üvey evlatlarımıyız ve sonuç onların yanlış idolojleri bugün kü geldiğimiz tabloda hicmi suçları yok

bekir 8 Yıl Önce

Saçma sapan bir yazı.

arzu kutlu 8 Yıl Önce

Her aklı başında eli kalem tutan vatandaşımızın Cumhur Başkanı' mıza seslenmesi belki fayda sağlar ne dersiniz? Ellerinize, cesaretinize, yüreğinize sağlık Paşam!

Oktay aktuna 8 Yıl Önce

tam devletçi. dost.du düşmanı iyi bilen,hainlerin çirkefligini 2 yüzlülügünü seçen .her şeyi sadece devletin bekası için ele alan böle kıymetli diplomat .askerler. varken ne yaradıgı belli olmayan 30 dan fazla ayda 26 bin dolar ödenen C:B. danışmanlarınıa ne gerek var.C:B böle insanlardan seçsin kurmay heyetini

Sıddık kalaycı 8 Yıl Önce

Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han a demişlerki senin nazır paşalarından biri casustur düşmanla işbirliği yapıyor demişler. Neden onu cezalandırmıyorsun diye sormuşlar oda size soruyorum gördüğünüz bildiğiniz düşmana karşımı daha iyi önlem alırsınız yoksa görmediğiniz ne yapacağını bilmidiğiniz düşmana karşımı bu yazıyı yazan emekli tümgeneral Ahmet Yavuz komutanıma soruyorum doğru değilmi istihbaratı ve bilgi nasıl elde ediyorsunuz erdoğan bop başkanlığı sırasında düşmanların niyetlerini anladı ve onlara karşı koz olarak kullanmaya başladı

MTO 8 Yıl Önce

Birkaç sene önce sana "kendini formatlaman lazım.." demiştim RTE. Yoksa birileri mutlaka format atmaya kalkışacaktır senin yerine.

Ayse 8 Yıl Önce

En aklı selim yorumu, tır şoförüyüm diyen yorumcu yapmış, sizi tebrik ve takdir ediyorum.. emekli tuğgeneralimiz, cumhurbaşkanımızın herkesi kucaklamasını istediğine göre basını takip etmiyor sanırım..zira, tüm parti genel başkanlarını davet edip, dil, din, mezhep, etnik köken vs hiçbir ayrım yapmadan Türkiye topraklarında yaşayan tüm milletimizi kucaklayan sayın cumhurbaşkanımızdır.. Kendisine , ailesine, milletimize kastedilmesine rağmen... yanındaymış gibi görünüp, özünde provake etmek isteyenler de avucunu yalayacak bu böyle biline..bizler millet olarak ülkemize sahip çıkacağız inşAllah ve inşAllah da emekli olup köşesine çekildikten sonra ahkam kesenlere de prim vermeyeceğiz..zira bugün bu ülke, koltuğundan ayrıldıktan sonra oturduğu yerden laf edenler değil, görevi başında toprak uğruna canını feda edenler ve yine canını vermeye hazır milletimizin birliği sayesinde darbe girişimini geri püskürtmüştür.. Saygılarımla

meliha mutlu 8 Yıl Önce

evet...zamanımızda herkesin yapamıyacağı gercekleri yazmış...müthiş bir özgüven...bunca yalakalar kol gezerken...inşAllah ses getirir ...ülkenın selameti açısından

samil recep tayyip 8 Yıl Önce

Adam kısaca 1980 lere dönelim diyor.Ordu olarak biz her yeri yönetelim.Muslumanlar ibadetlerini yapsınlar hiç bir şeye karışmasinlar.Guclu ordu(!)her şeyi halleder kafasında...

halil çebi 8 Yıl Önce

Daha operasyonlar bitmeden ve sn.cumhurbaşkanımïzın yapacaklarını tamamlamadan böyle bir mektubun geresiz olduğunu düşünüyorum.Bende sivil liseden hv.harp okuluna girenlerdenim,ancak askeri liselerden gelenler sivil liseden gelenlere karşı bir gruplanma içinde olduguda unutulmamalı.

Vatan sevdalısı 8 Yıl Önce

Aynen katılıyorum altına imzamı atarım

SADIK CEYLAN 8 Yıl Önce

Sen imamhatiplileri orduya almaz kat sayi sorunuyla engellersen, zabitan dinini fetöcülerden öğrenir sonrada Amerikaya uşaklik eder. Aşirı solcu ve kemalistlerinde yahudiye hizmet ettigi gibi. Bizler unutmadik 160 tankin israile gönderilip tamir edilmedigini buna ragmen yenisinin fiyati kadar para ödendiğini.. Heronları unutmadık. 28 şubatı 27 Nisanı, 2008 kapatma davasini unutmadik. Ordu mensuplarina namaz ve başörtüsü sebebiyle zulmeden Kemalist kafalari unutmadik.. Şimdi tutmuş akıl veriyor.. Zaten darbeye karişanlarin yarısı kemalist..biz bunu icinden gelerek gördük.. Dışardan gözlemlerimiz degil..

Vatan 1 8 Yıl Önce

Ne dikiz aynasiymis kendini hiç gördün mü sen

gürbüz kaplan 8 Yıl Önce

evet bu düşüncenin altına tıpkı ben kaleme almışı gibi imzamı atabilirim.

SADIK CEYLAN 8 Yıl Önce

Bizler 28 Şubat mimarlarından güya Kemalist, bana göre yahudi dölü İsmail Hakkı Karadayının Gen.Kur. karargahında FETÖ cüleri ağirladını unutmadık. 28 şubat bin yil sürecek diyen Kıvrıkoğlunu, Ben Fetöcülerin okullarını gezdim onlar hizmet ediyor diyen Eceviti, ve Şefaat yetkim olursa ilk Ecevit icin kullanırım diyen Fetöyü, Seçimde Fetö ile işbirliği yaptık diyen ve partiden ihrac Chp milletvekili Birgül Ayman Güleride unutmadık..Unutmadığımız çok sey varda.. Buraya sığmaz.. Selahattin Demirtaşla bile ittifak yapan Beraber nasıl salladık diyen Şafak Paveyi, 17-25 Fetö operasyonunda nasil Fetöyü desteklediğinizide unutmadık.. Erdoğana düşmanlikta birleşen Fetöcü ve Kemalist kafalar.. Siz farkında bile olmadan vatana ihanette birleştiniz..

Can ciğer 8 Yıl Önce

Sen oda tv de açıklıyosan yazdıklarının alayı sansasyonu geçmiyor sadece algı oluşturmuş dikiz aynasında bende seni görüyorum

sadi özzeybek 8 Yıl Önce

Neden illede askeri lise diye tuturuluyor anlamak mümkün değil.Doğru dürüst analiz yapılırsa hiçde masum bir eğitim verildiği söylenemez.Daha ilk günden bu çocukların beyin yıkama ameliyelerine başlanarak onların erişilmez kişiler olduğu taze beyinlere pompalanır.Devamı harp okullarındada cilası tamamlanır.Bu sistemin içinde olmuyanların yorumlarına elbette iyi niyetlerine diyeceğim yok ama gerçek sevimsizde olsa gerçektir.

Bülent uzm 8 Yıl Önce

Bende bir TSK mensubuyum sayın emekli Albayim ve daha emekli olmadım uzm cvs um ..Artık ölüp gideceksin hala subayları savunma ve aklama cabasindasin nere mezunu olursa olsun hain işte...Evet bende katılıyorum bazı eleştirilerinize..hükümet konusunda ama yine bu hükümet soktu çoğu yere çomağı..Sayın Recep Tayip bey olmasaydı size güçmu yetiyordu...

Mehmet Nuri sezer 8 Yıl Önce

Tez'e çözüm mü bu durum şimdi.Askeri liseler öyle sivil liseler böyle imam hatip liseleri hem öyle hem böyle. Anlamıyorum başka bir yol varmı? Bizim bir şekilde orduya asker yetistirmemiz gerekmiyor mu? Bu nasıl nereden olacaksa bir çare bulacak olan devlettir yoksa birileri her yerden orduya asker diye robut yerleştirir. Eğitim sistemi denetlense devlet eliyle ve gozetimiyle çözüm olmaz mı? O zaman her okul bizim olur yetişen gençlerde bizim olur.Arti bu nato bize ne gibi bir yarar sağladı 1953ten bugüne. Saygılar

Mehmet Nuri sezer 8 Yıl Önce

Tez'e çözüm mü bu durum şimdi.Askeri liseler öyle sivil liseler böyle imam hatip liseleri hem öyle hem böyle. Anlamıyorum başka bir yol varmı? Bizim bir şekilde orduya asker yetistirmemiz gerekmiyor mu? Bu nasıl nereden olacaksa bir çare bulacak olan devlettir yoksa birileri her yerden orduya asker diye robut yerleştirir. Eğitim sistemi denetlense devlet eliyle ve gozetimiyle çözüm olmaz mı? O zaman her okul bizim olur yetişen gençlerde bizim olur.Arti bu nato bize ne gibi bir yarar sağladı 1953ten bugüne. Saygılar

Mehmet şahin 8 Yıl Önce

Size zerre kadar katılmıyorum fırsatını bulsaydınız daha beterini yapardınız geçmişte yaptığınız gibi geç bu kuru gürültü sözleri

İSMAİL HARTAMACI 8 Yıl Önce

MÜKEMMEL VE OBJEKTİF BİR YAZI.... PİRE İÇİN YORGAN YAKMAK DEYİMİNİN TAŞ GEDİK MİSALİ OLUŞTUĞU ÇOK HOŞ BİR MAKALE... ELERİNİZE SAĞLIK

Lütfiye 8 Yıl Önce

Adı Erol, Nail olan ve benzeri yazılar yazan kişilere sesleniyorum "Hiçbir hayranlık ve hiçbir nefret Vatan sevgisinden üstün değildir, böyle bir zamanda bile ağzınızdan pislik akıtıyorsunuz.Siz yatağınızda mışıl mışıl uyurken ömrü dağda bayırda kışladageçmiş olan yetmedi haksız yere yıllarca hapiste yatan bir kişi ülkenin bulunduğu durum karşısında "bana ne "dememiş sorunları ve çözüm önerilerini kendi düşünceleri doğrultusunda Cumhurbaşkanına aktarmış bundan size ne?Yazım dilinizden anladığım kadarıylahayatınızda bir gazete bir kitap bile okumadığınız belli ,o zaman konuşmayın karışmayın bir ülkeyi yıkabilecek en büyük güç cehalettir bunu da unutmayın ve bir iyilik yapın bu ülkeye çocuklarınızı bari çok iyi yetiştirin ve lütfen ağzınızı düzeltin!

Gokhan Caner 8 Yıl Önce

Koltuk uğruna o cemaatlere gösterilen iltimas eğer gerçek vatan severlere gösterilmedi bugün böyle olmazdı seçim uğruna koltuk uğruna açılım süreci olmamış olsaydı bugün burada şehidimiz olmazdı sosyal hak ve her türlü özgürlükten hangisinden mahrum bırakıldı güneydoğu doguanadolu ve diğerleri ama sadece seçim kazanmak için şirin görünmek için maalesef bu ülkede kürt sorunu var dersen baba oğul koyun koyuna koyarsın mezara ama bu ülkede Kurt sorunu yok terör sorunu var deseydi herşey farklı olurdu ah o koltuk ah kimlerin ocağını söndürdü yapılan her iyide hükümetimizin yanındayım ama yapılan her yanlışta elif gibi dimdik karşında duracağım ha birde şu var esas 28 Şubat mağduru benim gibi mühendislik fakültesini kazanıp meslek liseli olduğu için gidemeyenlerdir.

ayla demir 8 Yıl Önce

ülke yönetiminde sizler gibi düşünen vatan sevdalılarını görmek istiyoruz.

Sinan Berkdemir 8 Yıl Önce

Tayyip i muhatap almasi ve bu kadar kibar hitap etmesi nedeniyle yazıyı sevmedim. Yetkisi olmadigi halde yurutmeye müdahale eden, Orduyu yok etmek üzere askeri okulları kapatan bir CB, eninde sonunda bunun bedelini ödeyecektir.

ZEKİ KARA 8 Yıl Önce

SON DERECE GERÇEKÇİ YAZILMIŞ, GERÇEKLERİ GÖRMEYEN YA DA KABUL ETMEYEN KİŞİLER, " BU NE BİÇİM MEKTUP" DİYEBİLİRLER. O KÖRLER YÜZÜNDEN ÜLKE BU HALE GELDİ. BUNU DA BİLSİNLER...!!

Yılmaz turpcu 8 Yıl Önce

Katılıp katılmamak bizim elimizde ancak cemaatlerin renkleri değişik olanları devreye giriyor ve dediği gibi her okul imamhatip düzeyine indi..Bilimin olmadığı yer Elarabiya fdiyarlarına dönerki zaten bilime uzanamamış olan biz geri vitesle çöplüğe döneriz..Gelişen ulkelerin silah çöplüğü ve teknoloji çöpĺüğü gibiyiz..

Yusuf 8 Yıl Önce

Nail denen şerefsiz onunbunun çocuğu at gözlüğünü çıkar gerçi at bile senden zekidir paşa doğru söylüyor bu coğrafyada Ordu'n güçlü değilse senin ananı bellerler seni türk olmadığın belli uahudi veya ermeni olabilirsin şerefsiz seni

Dundar buyukhan 8 Yıl Önce

Yüreğine sağlık inşAllah dikkate alışırsın zira biz de Ergenekon ile askeriyenin genetiginin bozulduğunu darbe ile yok edilmek istendiğine inanıyoruz. Siyasiler hele de Bekir bozdag a dokunulmamasi Melih gokcekin kilisede günah çıkaranlar gibi günah çıkarmaya çalışması Kayseri eski belediye başkanının sanki Amerika'ya hemde başkasının parası ile gitmemiş gibi davranması manidar. Güney doğudan gelen şehitlere kulak tikanmasi uzsede bizi biz dün olduğu gibi bugüne bugün olduğu gibi yarına ve Yarınların yılmaz savaşçısı Türk ordusuna inanıyor ve guveniyoruz. Bu ülkeye hainlik yapan herkes bu toprakların ürettiği ekmeği yediği yerden bu milletin kursunlarini da yer. Allah birdir Allah bu milleti boş yere yaratmamistir. Adı TURK OLAN BU MILLET YUCEDIR KUTSALDIR

Mehmet bayraktar 8 Yıl Önce

Vatan sevdalıları çıktı daha önce bu vatan sevdalıların biti gözlerini kapamış kulak larına da kendi ellerin le kapamış galiba burda emekli olupta nutuk atmayın sizin icratınızı yazın ben bunu ettim deyim okuyan bunu okusun gerçi yalanada vergi almıyor devletimlz

Gızem 8 Yıl Önce

Tayyıbe karsı olacagım diye pkk da oy verdınız Fetocularada Sız göz yumdunuz. sımdı kalkmış konuşuyorlar.. Ada'm olaylınızda tankların önüne cıksaydınız o gece..bu ülkede konuşacak en son ınsanlarsınız...

Celal Çetin 8 Yıl Önce

Kutlarım komutanım sizi, çok güzel bir yazı dizini olmuş. Bu gibi paylaşımlara en fazla muhtaç olduğumuz günlerdeyiz.Allaha emanet olunuz.

Ömer DEMİRPOLAT 8 Yıl Önce

Komutana katılmamak mümkün değil,yalniz,bu ülkede ,60 darbesini yapan,menderesi aşan kimdi, 80 de darbe yapan kimdi? Emuhtira veren,tanklari sincanda gezdiren bu kahraman ordu içindeki faşistler değil miydi? R,t Erdoğan,durduk yeremi kapattı askeri liseyi,ordu milletin hizmetinde olmaktan çok,ordu herkesin masası olmuşken,gencecik fidanlar toprağa düşerken nerede idi anlı şanlı komutanimiz?o gece millet tanklarıaltinda paramparça olrken nerde idi Atatürk cu gençlik yada emekli ordu mensubu general ler? Mutlak güç halk tir bu recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir olmak yada olmamak mevzusudur,siz buz yoktur vatan vardır,birde vatan haini vardır,bu devleti laik lik ve irtica safsatası ile 70 yıldır uyuyan aklievvwl komutan lara selam olsun,biz vatanı bekleriz evelAllah

Ali Ruzgar 8 Yıl Önce

Bu günlere nasıl gelindiği sorgulanirken laik Kemalistler nedense hükümetin  camaata verdiği desteği  temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp  gündeme getiriyorlar sanki kendileri sütten çıkmış  ak kaşık  gibi. Zamaninda sizden olmayan lara yapmış olduğunuz  zulumleri hiç gündeme getirmiyorsunuz.adam şiir okudu diye  mapus damina atıldı kadın başı kapalı diye oğlunun yemin törenine  gidemedi. memur namaz kılıyor diye surusturma geçirdi. vel hasıl müslümanların  kafasında poz pisirdiniz. onlarda yağmurdan kacarken doluya tutuldular. onun için herkes  şapkasını önüne  koyup düşünecek .farkliliklarimiz zenginligimiz olacak. birbirimize tahammül edeceğiz. fanatizmden ve bütün izm lerden vazgeçcegiz vesselam. .

yobazsavar 8 Yıl Önce

imam-hatipliler askeri okullara sızmadığı sürece oradan hain çıkmaz. vatana ihanet edenler, darbeye teşebbüs edenler hep İslamcılardan çıkar.

birisi 8 Yıl Önce

burda bile birileri bölücülük peşinde biri birine sövüyo biri birini beyenmio... arkadaş ülke bi tane bu ülke giderse beyenmediğin adamı kesiceklerde seni valimi yapacaklar.. bak irana ırak a mısır libya ve suriye ye... ülke gittimi kerkesle gider çooooooookkk parası olanlar kalır ki zaten onlarında çoğu bunlara çalışır.. gerisi sende bende akp mhp chp de ne varsa gider... zannetmeki akp liderlerini yada yandaşlarını asıp ailelerine işkence yaparken chp lileri mhp lileri Atatürk çü islamcı şeriatçı artık ne kaldıysa geriye ayıracaklarını.. aynı mezarda gömülürüz. o zaman aramızda çok fark olmadığını anlarsın ama iş işten geçmiş olur...

Ismail oygut 8 Yıl Önce

Keske dikiz aynasindan kendisine de bakip igneyi kendine cuvaldizi baskasina batirsaydi. Fikirleri ve mektubu daha degerli olurdu. Emekli pasa daha simdiden ilk alttinda kalan oldu malesef

Belgin 8 Yıl Önce

Din ve devlet işlerini birbirinin içine bu kadar sokarsanız.Geçmişteki baskıların öcünü bu şekilde almaya çalışırsanız. Eğitim sistemini 2 yılda bir değiştirirseniz.Dindar bir nesil yetiştireceğiz derdiyle bilimden uzaklaşırsanız.Bu sorgulamayan araştırmadan nesil

serap gökalp 8 Yıl Önce

çok güzel. durumu saptayan, her yöne eşit mesafede tam da "danışman" tanımına uygun. duygularımıza tercüman. teşekkürler, teşekkürler, izninizle paylaşıyorum.

sinan 8 Yıl Önce

İmam hatiplilere kurban ol yobazsavar 12 eylul ihtikalini yaoanlar imam hatiplimiydi yada 15 temmuz darbe girisimini yapanlar.... islami gercekten yasayanlar ulkeye asla ihanet etmezler

Mustafa Durmuş 8 Yıl Önce

Yazının içinde haklı olduğunuz yerler muhakkaki var.Askeri liselerin kaldırılması,Cumguriyetin kuruluşünün öncesi ve sonrasında,Malesef subay üniformasına sahip ordu mensuplarının,sivilleri devlet yönetmede liyakatsiz ve aciz göstermesi ve kendilerini Askeri müdahale icin yetkili görmesidir.Devleti yönetmek için kendini hazır gören genci buna yönlendiren malesef Askeri liselerdi,içlerinden birilerinin bu kalkısmada,darbecılere karşı hükümetin yanında olması bu gerçeği değiştirmez.Bu darbe fetöcüler tarafından yapilmasa idi,Bu arkadaşlar yakın tarihlerde bizzat aşadığımız Aşâğılık darbe girişiminden uzak duracaklardı.12eylül,28 şubat ve 27 nisan ihaneti ,henuz yaş itibari ile en azından benim hafizamdan silinmedi.İmam hatiplerle ilgili yorumunuz bilinç altınızın durumunu acık ediyor.Malesef buda sizin aldığız eğitımin,sizi inançlı topluma karşı nasıl önyargılı yaptığının göstergesidir.Yaşadığınız toplumun duygularını hissetmez,sadece ait oldugunuz muhite hapsolursanız, malesef onları hizaya getirmek için her an darbeye hazır hale gelirsiniz.Burdaki yazınizda en cok sırıtan Imam hatiplerle ilgili bolümdü.Oranı varsayım olarak veriyorsunuz,% 80 aslında bildiginiz gibi imam hatip mezunları Harp okullarına alınmiyor ve darbeci Askerlerin içinda hic imam hatipli yok.Asgari imam hatip egitimi almış olan bir vatandaş,hurafelere en az inanan insan olmustur.Fetonün egittigi bu cahiller ordusu ićinde islami eģitim alan insan sayısı oran olarak azdır.Kısayoldan cennet,ancak bu islami eğitimi,en azalan insanlara pazarlanabilir.Devletimiz ,insanların dini eğitim ihtiyacını, meşru yollardan en iyi şekilde almanın yollarinı cogaltmalıdır.

Murat Akay 8 Yıl Önce

Dinci yobaz kafanın, her satırı ders niteliğindeki bu mektuba bile saldırması, din ve imam-hatip savunmasına girişmesi, toplumun zavallı halini ortaya seriyor!

ismail ersarol 8 Yıl Önce

Teşekürler paşam , hakikaten sizin dediğinz gibi deniz bitti.

ismail ersarol 8 Yıl Önce

Teşekürler paşam , hakikaten sizin dediğinz gibi deniz bitti.

Vural 8 Yıl Önce

Fetocu millet vekililene dokunulmuyor bagirsaklarda enfeksiyon var millet yazıyor bir kenara adam yıllardır fetocu darbe sabahi öğreniyor kirli işlerini ergonokon balyoz davaları ile ülke için can verecek subayları bitirdiniz fetoculari askeriyenin içine alarak cunta yaptınız sonrası darbe 250 tane insan şehit bir cokta yaralı sakat ben halka soruyorum fetocularin yanında bir suçlu daha var kimdir bilen yazsin

Demet Özbaykal 8 Yıl Önce

Sağolun komutanım..

Ünal akyüz 8 Yıl Önce

Yazınızı çok beğendim fakat bir tez diğer bir tezi çürütmeli ve çok hızlı değişen dengelere göre alınan kararları anlayabilmeliyiz.burada yok dinci yobaz diye yazan insanlar var dinini gerçek manada yaşayan insanlar bilime daha yakındır ve bir insana yobaz diyebilmek dinini bilmeyi gerektirir .. Bu yazıda benim gördüğüm yine ben demiştim uyarıyorum vs gibi seyler..bunları bırakıp birlikte calışma yapılsa kutuplaşmış bir ortam halk tarafından daha çabuk bertaraf edilir çünki siyasilerin verdiği kararı halk yasıyor ve çoğunu halk istemiyor mecbur yasıyor buda Meclis'teki partilerin hepsinin biz biliriz kavgası yüzünden.iktidarın kendini yanlışsız görmesi yüksekte görmesi muhalefetin becerikliği

Vehbi UYSAL 8 Yıl Önce

1-istatistiği 15 Temmuz ile sınırlı tutmayız Objektif değil. 1960 dan beri yapılan darbelerde askeri Lise mezunu komutanlardan darbeyi Önleme adına kaç kişiyi sayabilirsiniz.Ben hiç bulamadım. 2-şu An nu darbeye karışıkların sayısının, (Darbeyi önleyemlet diye saygının

Vehbi UYSAL 8 Yıl Önce

1) 15 Temmuz darbesinde darbeyi önlediğini bahsettiğiniz birkaç generali dikkate alıyorsunuz ama darbeye neden olan ve şu anda kaçak durumda bulunan kaç komutan olduğundan bahsetmiyorsunuz 2) Bugüne kadar sadece 1960 yılından bu yana defalarca darbe yaşayan Türk milletinin bu darbeleri yapan komutanların tamamının darbeye karıştığını ve bunların sayısının kaç olduğunu biliyor musunuz yada bunca darbeyi önlemek için askeri lise mezunu olan komutanlardan kaç kişi halkın yanında yer almıştır? demokrasinin yanında yer almıştır? cumhuriyetin yanında yer almıştır? bunları bir sayabilir misiniz?sayamazsınız çünkü bulamazsınız 4)Askeri liselerin kapanmasına niçin bu kadar karşısınız bu millet çağ açıp çağ kapatan İstanbul'u Feth eden yeniçeri ocağını kapattı ondan sonra zafer kazanmadık mı? Çanakkale'de büyük zafer kazandık ve bugün çok daha büyük bir zaferi kazanmak için yeni bir sisteme geçilmesine neden karşı çıkıyorsunuz? 5) imam hatiplerle askeri liseleri kıyaslıyorsunuz ben 29 sene imam hatip liselerinde fizik kimya biyoloji öğretmenliği yaptım harp okullarına yıllarca imam hatip öğrencileri alınmadı ve komutanların içersinde imam hatip lisesi mezunu olduğunu da pek sanmıyorum. Askeri liselerin tamamında Fetullahçı terör örgütü köklü bir örgütlenme yapmış bunu niçin görmek istemiyorsunuz? Kuleli askeri lisesi'nde şu anda okuyan çocukların %90'ı belki daha fazlası Fetullahçı terör örgütü mensubu ama bunu görmezlikten gelerek sözü neden imam hatip 'lere getiriyorsunuz? imam hatiplerle ilgili olarak hakimlerden ve savcılardan bahsediyorsunuz siz fetullah gülenin imam hatipleri kapatmamız lazım dediğini biliyor musunuz? 28 Şubat'ta komutanlara giderek bu imam hatip 'ler kapatın dediğini biliyor musunuz?Fetullahçı terör örgütü yamanlar başta olmak üzere türkiye'deki bütün kolejlerinde ülkemizin En zeki çocuklarını alarak okuttu ve 40 yıl bu çocukları devleti ele geçirmek için motive etti örgütledi kişiliklerini saptırdığı memleket ve millet sevgisini köreltti ana babasına dahi düşman etti . Varsa yoksa fetullah gülen'in devleti ele geçirmesi. Siz neden bunları görmüyorsunuz sığ düşünüyorsunuz ve başkomutanımız cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan'ı hala anlamadığınızı görüyorum Çok fazla uzatmak istemiyorum size tavsiyem bir objektif düşünün iki artık Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayın üç milli birlik ve beraberliğin tesis edildiği bu ortamda niçin ayrıştırıcı üslup kullanıyorsunuz? ve bir gün gelecek sizde altında kalacaksınız modundaki tavrınızdan vazgeçin bana göre Recep Tayyip Erdoğan'dan önce sizin gibi düşünenler bu yaptıklarının altında kalabilir.

Vehbi UYSAL 8 Yıl Önce

1) 15 Temmuz darbesinde darbeyi önlediğini bahsettiğiniz birkaç generali dikkate alıyorsunuz ama darbeye neden olan ve şu anda kaçak durumda bulunan kaç komutan olduğundan bahsetmiyorsunuz 2) Bugüne kadar sadece 1960 yılından bu yana defalarca darbe yaşayan Türk milletinin bu darbeleri yapan komutanların tamamının darbeye karıştığını ve bunların sayısının kaç olduğunu biliyor musunuz yada bunca darbeyi önlemek için askeri lise mezunu olan komutanlardan kaç kişi halkın yanında yer almıştır? demokrasinin yanında yer almıştır? cumhuriyetin yanında yer almıştır? bunları bir sayabilir misiniz?sayamazsınız çünkü bulamazsınız 4)Askeri liselerin kapanmasına niçin bu kadar karşısınız bu millet çağ açıp çağ kapatan İstanbul'u Feth eden yeniçeri ocağını kapattı ondan sonra zafer kazanmadık mı? Çanakkale'de büyük zafer kazandık ve bugün çok daha büyük bir zaferi kazanmak için yeni bir sisteme geçilmesine neden karşı çıkıyorsunuz? 5) imam hatiplerle askeri liseleri kıyaslıyorsunuz ben 29 sene imam hatip liselerinde fizik kimya biyoloji öğretmenliği yaptım harp okullarına yıllarca imam hatip öğrencileri alınmadı ve komutanların içersinde imam hatip lisesi mezunu olduğunu da pek sanmıyorum. Askeri liselerin tamamında Fetullahçı terör örgütü köklü bir örgütlenme yapmış bunu niçin görmek istemiyorsunuz? Kuleli askeri lisesi'nde şu anda okuyan çocukların %90'ı belki daha fazlası Fetullahçı terör örgütü mensubu ama bunu görmezlikten gelerek sözü neden imam hatip 'lere getiriyorsunuz? imam hatiplerle ilgili olarak hakimlerden ve savcılardan bahsediyorsunuz siz fetullah gülenin imam hatipleri kapatmamız lazım dediğini biliyor musunuz? 28 Şubat'ta komutanlara giderek bu imam hatip 'ler kapatın dediğini biliyor musunuz?Fetullahçı terör örgütü yamanlar başta olmak üzere türkiye'deki bütün kolejlerinde ülkemizin En zeki çocuklarını alarak okuttu ve 40 yıl bu çocukları devleti ele geçirmek için motive etti örgütledi kişiliklerini saptırdığı memleket ve millet sevgisini köreltti ana babasına dahi düşman etti . Varsa yoksa fetullah gülen'in devleti ele geçirmesi. Siz neden bunları görmüyorsunuz sığ düşünüyorsunuz ve başkomutanımız cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan'ı hala anlamadığınızı görüyorum Çok fazla uzatmak istemiyorum size tavsiyem bir objektif düşünün iki artık Recep Tayyip Erdoğan'ı anlayın üç milli birlik ve beraberliğin tesis edildiği bu ortamda niçin ayrıştırıcı üslup kullanıyorsunuz? ve bir gün gelecek sizde altında kalacaksınız modundaki tavrınızdan vazgeçin bana göre Recep Tayyip Erdoğan'dan önce sizin gibi düşünenler bu yaptıklarının altında kalabilir.

ERHAN 8 Yıl Önce

HELAL OLSUN KOMUTANIM AYNEN İMZAMI ATIYORUM İMAM HATİBEDE KARŞI DEĞİLİZ AMA ASKERİ OKULLARINDA VATAN SEVGİSİNİN VE ASKERİ İDEOLOJİNİN TAM AŞILANMASI İÇİN DÜZGÜN BİR SİSTEMLE ORTA OKULDAN BAŞLAMASINI CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM.

M.Metin Evler 8 Yıl Önce

Malesef ki çok doğru teşhişler bunlar, kibir insani yok ,gözleri kör ediyor ülkemiz şaha kalkmaya başlamişken ayağı kirik bir yariş atina döndü.Lutfen hizli bir şekilde tedavi edeniz,vatandaş olarak bize duşen gorev neyse seve seve yapmaya hazirim.

doğan özkurt 8 Yıl Önce

Komutanım.ağzınıza sağlık.helal olsun.

Zehra Nur Yıldırım 8 Yıl Önce

http://www.haberyuzdeyuz.com/m/?id=16846 ... ... Tümgeneralin mektubuna Benim kızımdan cevap... ... ... Cümlelerinizin Altında İlk Siz Kalacaksınız... Sayın Tümgeneralim... Zatınızın, Cumhurbaşkanımıza yazdığı süslü kurmaca cümlelerle dolu o mektuba cevaben, bu ülkenin bir ferdi olarak yazıyorum bu satırları... Dilerim, çok değerli vaktinizi işgal etmem de, siz de bu yazıyı okursunuz. ... Eğer, "beslemek zorunda kaldığımız" Suriye'lilerin bedeninizde yarattığı bulantı geçtiyse buyrun biraz da bizim dikiz aynamızdan bakalım olaylara. Zira, yalnızca bir tarafa bakan ve o tarafı gösteren aynayla hayatı geçirmek ne kadar doğru ?!... Buyrun şimdi... Biz de aracımızın başındayız. Yol ortak, biz de gidiyoruz. Ama sizin gibi biz de bakalım istiyoruz dikiz aynasına. Arasıra !!! Çünkü biliyoruz ki sürekli arkana dönersen önünü göremez düşersin. Dönelim dikiz aynasına... O da ne ?!... Adnan Menderes orada. Sağ ve sol kolunda omuzu rütbelerle dolu olanlar... Yürüyorlar darağacına... Kanımız donuyor o manzara karşısında. Sonra yola geri dönüyor bakışlarımız. Ve tekrar dönüyoruz dikiz aynasına. Bu sefer de cami avlusunda, elleri tetikte askerler. Minarede türkçe ezan. Ve bir yiğit çıkıyor sonra. Allahu Ekber !... O anda çeneye bir dipçik. Askeri müdahale ! Gözlerimiz doluyor bunun karşısında. Bakamıyoruz daha çok. Çekiyoruz gözlerimizi yine yola... Tekrar bakasımız geliyor o aynaya... Ne görelim ?... Üniversite kapısında, aslında hakkı içeride olmak ve ders dinlemek olan o başörtülü kızların soğuk kaldırım taşlarında ağladığını görüyoruz. Ve tüm bunlara sessiz kalan subayları, albayları, generalleri !... Koca bir sis kaplıyor etrafımızı, göremiyoruz önümüzü... ... Evet şimdi sorarım size... Geçmişi böyle olanlara mı güvenseydi Erdoğan ?... Güvenecek ne verdiniz ki yıllarca ?... ... Haklısınız... Onca zaman dost bilindi hain. Ama dost olması gerekenler el olunca, yok olunca sesler... İnsan ne yapsın, aldanıyor işte... ... BOP'a gelirsek... Bakın bu siyasettir. Ve asker siyaset yapmaz ! Dilerseniz, böyle süslü cümlelerle kalemi yoracağınıza buyrun siyasete kelamlarınız konuşsun kürsülerde... ... Eğer bunu yapmadığınız takdirde, ne yazarsanız yazın benim gibi düşünen milyonları ikna edemeyeceksiniz. Ve tüm hainliklere karşı dimdik duran bu ülkem aldanmayacak. Ve bu kurmaca, hayli süslü cümlelerinizin altında ilk siz kalacaksınız. Çünkü bu millet uyandı... Saygılarımla... Zehra Nur Yıldırım

faruk 8 Yıl Önce

Yavuz paşa iyi bilirim sizi size sadece birşey sorucam edirne merkezisulogluna.suloglunu Kırklareli ne birliği neden tasidiniz.devlete tasinmanin maliyeti neydi.s sadece buna cevap bekliyorum.daha sorulacak çok şey var ama neyse

Akıllı adam 8 Yıl Önce

Bu arkadaş askeri lise takıntısından kurtulamamış diğer zatı muhteremler gibi! Bir şeye ederinden fazla değer vermeyi bıraksalar adam olacaklar ama nerdeeee......

mmy 8 Yıl Önce

bütün kansızlar buralara kaçmış yorumlara bak sen. reis bide sizin ininize girse.

Erenimu 8 Yıl Önce

Hahhah kızın mektubunu kimse okumamış

AyYıldız 8 Yıl Önce

Arkadaslar relax birbirinize dusmeyin istedikleride bu zaten darbecilerin

Gazi 8 Yıl Önce

Evet nur Zehra yıldırım hanım doğrudur başı örtülmüş kadınlar OGRENCİLERİMİZİN maduruiyeti doğrudur ama şu anda kahrolasi feto destekçileri başı ortulu hain değillerdi bu generaller bunun için demiş olamazlarmi bu kızlardan hic porof doçent bilim adamı akademisyen ileri düşünce gordunuzmu din yaşamak için ben kullananlara karşıyım intikam kotudur her zaman kişinin başını devletin başını belaya sokar akıllı dusunup davranmalıyız bu ülke hepimizin başka Türkiye yok

Çiğdem Yasemin Tekdemir 8 Yıl Önce

Yazılan yorum haklıdır. Devlet herşeyin yani kişilerin ya da kişiselleştirip içselleştirdiklerinizn de üstündedir. Laf kalabalığına ajitasyona gerek yok: 14 senedir iktidarda olup da bütün bu olup bitenlerden / yanlışlardan sorumlu olmadığını / kandırıldığını söylemek ne derece doğru olabilir? Herkes ihmali/ sorumluluğu oranında yargılanmalı; hesabı hukuk devletine vermelidir. Yoksa be adalet tesis edilebilir ne de demokratik yapı korunabilir.

Hahaa 8 Yıl Önce

Neye uyanmis bu millet acaba? Gercege uyanmadigi yukaridai sacma cevap mektubundan asikar. Basortusunden baska argumani olmayana ne ne kadar anlatilabilir ki... basortu intikamindan dolayi din tuccari vatan hainleriyle isbirligi yapmislar.. ee aferin size.. baska isbirlikcileri de rahat bulursunuz amerika emrinizde.

Fahri 8 Yıl Önce

60-71-80 darbelerini yapanların hangi liseden mezun olduğunu da lütfedip yazar mı sayın tümgeneralimiz?

Namik Tas 8 Yıl Önce

Ilk cumhurbaskanligi secimlerinde, her onemli sorun sonucunda "ben yanildim" "bizi aldattilar" "milletim bizi affetsin" diyen cumhurbaskanina bu milletin, "BIZ YANILDIK, BIZ ALDATILDIK, SN.CUMHURBASKANIM BIZI AFFEDIN" demesi artik sart oldu......

Muhlis 8 Yıl Önce

Sen tumgeneralken ne yaptın ondan bahset. Sadece gunahsizlar taş atsın. Hadı bakalım . Dikiş aynasına bakıyorum 36000 şehit var. Sen nerdeydin müdür. İşin gücün dikizlemek

Yilmaź 8 Yıl Önce

Evet Tümgeneral Ahmet beyin yorumuna katılıyorum.bence bu kadar imam hatip yeter.imam hatip denilince gerçekten artık o kadar soğudum ki gerçek insan,doğru bireyler yetiştirmeleri doğruları göstermeleri gerekmezmi bu okullarda,kindar bi nesil yetişiyor,

Adam 8 Yıl Önce

Siz hemen savunun bakalım

Sadettin çil 8 Yıl Önce

Çok doğru adam ziraat lisesinde tapu Kadastro lisesinde sağlık lisesinde Diğerine imam hatip lisesinde okumuş Bunlar kendi mesleğinde ilgili alanlarda Faydalı olsunlar subay olacaksa düz liseyi Bilirsin. Ozaman ziraat fakültesini bitiren baş tabip yapalım tipi bitirenler orman Müdürü Yapalım Zaten yapılıyorsa işte olan bugünkü gibi Olur ve içinden çıkılmaz bir hal alir

Harun Kuruoğlu 8 Yıl Önce

Söylediklerinizin çoğunluğuna katılıyorum.

Ad yok 8 Yıl Önce

Sen nerelisin, anlamadım, topu hem karşı takıma hemde kendi kalene atıyorsun, ikili oynuyorsun. Ve sizin gibilere asla güvenilmez bence, tıpkı darbe günü darbeden 3-4 gün sonra ortaya çıkanlar gibisiniz. Tarafınız belli değil,

MUSTAFA 8 Yıl Önce

ADAM OLSANIZ ORDUNUN İÇİNE OROSPU ÇOCUKLARINI SOKMAZDINIZ SAGA SOLA ÇAMUR ATMA ADİ HERİF

karşıyakalı 8 Yıl Önce

şimdiye kadar en az 10 sefer darbe yapan laik-kamalist darbecileri ne yaptıysak imam hatiplileride oraya koyacağız.imam hatiplerin darbecilerle beraber olduğunu sanacak kadar cahil bir insan general olmuş.ağzı olan konuşuyor.konuşmadan önce arkana hatta aynaya bak.ondan sonra eleştir.

Recep 8 Yıl Önce

Paşam aynaya iyi bakin saksakci ve liyakatsiz siz astlariniza caka satarken elin terörist boş durmadı Hiç astlariniza danistinizmi sorunlarıyla ilgilendinizmi Öyle cevherler varki aralarında ve kendinizi öyle yükselerek gördünüz aşağıya bakmak sizlere zul geldi yani dikiz aynasıdır sizin gözleriniz kamasitigindan görmediğiniz çok şeyler var. BİZ ANDİMİZDA BÜYÜKLERİ SAYMAK KÜÇÜKLERİN SEVMEYİ ÖĞRENDİK. SAYGILAR.

Halil Aydın 8 Yıl Önce

İki defadan beri yazdığım yorum sansürlenip siliniyor ama yine de yazacağım. Ülkemizin iç ve dış müttefik düşmanlarının tehdidi altında bulunduğu bu dönemde devleti yönetenlere "kıral çıplak" dercesine akıl vermek her zaman kolaycılıktır. Bu ülkeyi asker, polis, yargı, sağlık, eğitim gibi ana arterlerinden girerek sarmış bir ihanet örgütünün yaptığı darbe denemesinden sonra milletin tek yürek halinde birleşmesi sonucu kriz yaşamadan atlatılmıştır. İçerde ve dışarıda hainler ve dost görünen müttefiklerimizin tehditlerine karşı verilen verilen mücadelede istihbaratımız, ordumuz ve polisimizle üstün başarılar elde edilirken, olası risklerede dikkat edilmektedir. Siyasi görüşümüz farklı da olsa birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu dönemdeyiz. Mutlaka bu dönemleri de aşacağız.

Yetkin 8 Yıl Önce

Sağ gösterip sol vurmaya çalışmış. İyi niyetli değil. Katşı tarafta durup 'ben senin dostunum, iyiliğini istiyorum' kurnazlığı yapıyor. Farklı bir probaganda şekli. Ben böyle şöforun arabasına binmem, dikiz aynalarına fazla takılıyor. Öyle ki önüne dikkatini veremiyor, hedefi unutuyor.

zubeyde 8 Yıl Önce

Oy veren destek veren yanlışını söylemeyen herkes suçlu ama söyleyeni susturanlar ise en büyük suçludur Yalakalar dost değil düşmandır

Ahmet Karabıyık 8 Yıl Önce

Emekli generalin tabiiki haklı yönleride var. Generale Eleştirilerimizde insaflı olmalıyız.tabiiki iş yapanlar daima hatada yaparlar.iş yoksa yanlışda yoktur.üst yönetim böyle eleştirileri de değerlendirecek daha da doğrulara varacaktır.generalimizi tebrik ediyor üst yönetiminde daha dengeli,ölçülü,sihhatli titiz başarılara götürecek kararlar almasını temenni ediyoruz.

fulden 8 Yıl Önce

aslında okyanus dahi kurudu.!Hepimiz biliyoruz.

İbrahim 8 Yıl Önce

Ey General 1960/1971/1980/ 28 Şubat Darbelerini kimler yaptı. O zamanlar Ülke yönetiminde Erdoğan mı vardı. Askeriyenin işi gücü Darbe yapmak. Ülkeyi batırmak. Talan etmek. En güzel yerlerden beslenmek.. Mafyayla beraber Faali mechullerle kol kola olmak. Köylüyü dövmek. Doğu halkına Bok yedirmek. General ne çabuk unuttun. Askeri düzenini iyi kurmuşsunuz. Suç işleyin Sizi yargılayan yok. Sizin astınız Binbaşı Albay Askeri mahkemelerde Üst rütbeliyi affetsin Bizde Dikiz aynasına baktığımızda bunları görüyoruz. Daha yazmakla bitmez. Tayyipten evvel Pkk niye bitiremediniz. Amerikanın bizim çocuklar dediği sizler değilmisiniz. Yapılanları görmüyormusunuz. İnsansız Hava aracı, gemiLbüs Tank TüfekYerli Yazılım. Denizaltılar.Uydu.Roketler.. Daha neler neler. Tayyipten evvel neden bunları yapamadınız. Amerika, İsraile , İngilize ,Almana Tık diyemediniz. Hemde 50 sene sesiniz çıkmadı. Şimdi gelmiş ötüyorsunuz. Hadi ordan. Erdoğan yedi düvelle çarpışıyor. Pkk ile mücadele edilirken sizin Generalleriniz GOLF oynıyorlardı Unutmayın bunları. Şimdi Generaller Kışlada yatıyor. Ne anlatayım ben sana Dikiz Aynasında da biz bu olumsuzlukları görüyoruz. Askeri öğrenciler tamamen temizlenmeli doğrusu yapılıyor. Çok konuşulscak konular var. Bu sayfalar yetmez. Ülkemizi yçurumdan Tayyip ve onu sevev Muhafazakar , Milliyetçi Allah korkusu olan Halk kurtardı..Golf oynayanlar değil. Senin örnek verdiğin General ve Albaylar Yunanistan, Almanya ve Amerikaya kaçtı.. Bunlarda Asketi liselerden yetişmişti. Hadi ordan Dikiz aynasına bakamayan Komutan.

Ümit 8 Yıl Önce

DARBELER BİRER DEVRİMDİR...ÇÜNKÜ SİYASİLER DAİMA ÜLKEMİZİ UÇURUMA GÖTÜRMÜŞLERDİR...15 TEMMUZ BAŞARISIZ OLDU DA NE OLDU.?. ÜLKENİN BELKEMİĞİ OLAN ASKERİ LİSELER KAPATILDI...BU DAHA BİR TANESİ...SUÇSUZ GÜNAHSIZ MEHMETÇİK YOBAZ UCUBELER TARAFINDAN KATLEDİLDİ...ZATEN DÜŞÜNCEM O Kİ BU BİR DANIŞIKLI DÖĞÜŞTÜ...BU UYGULAMALAR İÇİN BAHANE YARATILMIŞTI...

Murat aslanoğlu 8 Yıl Önce

Paşanın tespitleri doğru ama aynı paşaya şunuda sormak istiyorum.Askeri Liseler ve Harbiyeden Atatürkçü, milliyetçi yada fetöcü olmayan yüzlerce öğrenci şok mangaları ile atılırkrn nerdeydi?

fatos as 8 Yıl Önce

Anasi aglamis ...babasi gebermis bir ülkeye dönmüs ..polisi .askeri rezil olmus ..birbirini dövüp jop sokuyorlar ..100 yildir TC bu kadar rezil olmamisti

Mustafa 8 Yıl Önce

Askeri liseler ananı bacınımı sikinti ibrahim,onlar en büyüğü 18'inde olan çocuklar,bunlar sümüklü fetö den ne anlar,senin götünü yaladığın partinin içi köpek sürüsü gibi fetöcü yle dolu embesil !

İlker Baykuter 8 Yıl Önce

Sayın Yavuz Sizi Takipten Vaz Geçmeyen, fırsat Buldukça Kepçesini Vuran Dikiz Aynasında Sürekli Gördüğünüz Exkavatörden Kurtulmak İçin Önünüzde Yapacağınız Ölümcül Kazaya Sürüklenişinizi Hissedemiyor Boş Yere Ümitleniyorsunuz ... ARACINIZI KENARA ÇEKİN ÜSTÜNE ÇIKIN ORADAN BAKIN HEM GEÇMİŞİ HEM GELECEĞİ ÇOK DAHA RAHAT GÖRECEKSİNİZ.... Onların Tank Birliğinin Önüne Şov İçin Koydukları Belediyelerin İş Makinaları , Çöp Kamyonlarını ÖRNEK ALIP HERKES ARACINI EXKAVATOR'ün ÖNÜNE KOYUP İçindeki Ucuz Kahraman Şoförünü Al Aşağı Etmekten Başka Çare Yoktur

Yvzselim 8 Yıl Önce

Ulan ibrahim bey kaç tane askeri öğrenci tanıyorsun. Kaç oyun var akp ye. Benim evimde akp ye 5 oy var biride askeri öğrenci idi. Benim babam çaycı. Kardesimi ankaraya sınavlara tek başına gönderdik niye mi bulduğum ve hala ödeyemediğim 350 tl borç iki kisiye yetmezdide ondan. Ve simdi tüm ailenin hayalleri yıkıldı ama biz sokaklarda devletimin bekaası için hayırlısı bu olacaksa başımızla beraber varan sagolsun dedik. Sen simdi böyle düşünen bizlere temizlenmesi gereken pislik gòzüyle mi bakıyon.. ağir elestirilere elbette imza atamam biz fakirlikle büyüdük ama devleti hep baş bildik. Devletimize kırıldık evet ama küsmedik kinlenmedik çünkü biz devletimizin eninde sonunda bizi koruyup kollayacağını hakkı olana hakkini vereceği kanaatini taşıyoruz. Diyeceklerim bu kadar.ha unutmadan kardesim 15 temmuz gecesi babamla birlikte askerin karsina duran halkla beraberdi darbe gerceklesse sen bu sayfalarda gezmeye korkarken benim kardesim ve ailem darbeye karsi oldugumuz icin belkide asilacak veya zindanlarda curuyecektik.. senin gibilerle devlet askimizi tatismamaliyiz bile

bayram özcan hışım 7 Yıl Önce

helal olsun komutanım konuyu en uygun dille özetlemiş ve çok doğru öngörüde bulunmuş

Lmog 7 Yıl Önce

Uuiuu

MOE 7 Yıl Önce

İlk atında kalan sen olacaksın demiyor "siz olacaksınız" diyor... İçerik ile manşet bir değil işini düzgün yap cahil haberci !

Ali 7 Yıl Önce

Dangalak İbrahim biraz kitap oku...

Yılmaz Bozkurt 7 Yıl Önce

Tayyip sayın komutanimizin bu yazdıklarının tek satırını bile okumaz.O herseyi en iyi bildiğini sanır ve başkalarını dinlemez.Bugune kadar hep böyle yaptığı icin ülkemiz maalesef uçurumun dibine kadar geldi.

Vahdeddin İplikci 7 Yıl Önce

Kendisini bu denli açık, başarı,doğru,dürüst,yol gösterip ne tarafa gidilmesi gerektiğini ifade eden bu komutana sonsuz teşekkürler

Vatandaş 7 Yıl Önce

Bu mektubun aynısını zamanında kenan evrene de yazsaymış.

cüneyt 7 Yıl Önce

deniz bittiyse karada bile devam eder ülkede hak hukuk savcı polis herşey onun egemanyasında ona birşey olcağını hiç sanmıyorum

Sündüz Türkileri 7 Yıl Önce

Hiçbir olumlu sonuç çıkacağını ummuyorum. Zira bu kişi, o kişi değil...

Kasım 7 Yıl Önce

yukarıdaki yazıyı Okuyunca yıllarca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin böylesi sığ düşünceli insanlar tarafından yönetildiğini düşündükçe insan Ah ve vah çekiyor Sayın Yavuz Siz dikiz aynasına bakmaktan önümüze bakmaya fırsat bulamayacak kadar olayları okuyamayan kör birisiniz Türkiye Cumhuriyeti Devleti hamdolsun artık kendi kararlarını verebilen dünyadaki hakim güçlere Kafa tutacak kadar kendi silah ve techizatı kendisi yapacak seviyeye gelmiştir bunları söylerken Amerika'nın�nter dolusu silah ve tesisatı PKK'ya vermesini hiç dile getirme nezaketini gösterme misiniz bugün PKK ile mücadele eden askerlerimiz artık öncesi gibi kalaşnikoflarla filan değil resmen Amerikan malı füzelerle Şehid ediliyorlar gerçekten dürüst biri iseniz bunları dile getirirsiniz Ayrıca yukarıda ismini saydığımız 3 saat siyaseten hata yapmış olabilir Truck elinizde belge varsa bunların aleyhinde fetö ile ilgili götürürsünüz Cumhuriyet savcılarına teslim ederseniz yenileri belki güvenmeye bilirsiniz ancak Mehmet moğultay zamanında Seyfi Oktay zamanında alınan savcılaradamı güveniniz yok Siz ancak televizyon kanallarında şovmenlik yapmayı vatanseverlik olarak gören düşünceli bir insansınız bop eşbaşkanlığı meselesine gelince o dediğiniz o zamanki dönemde kalmış içeriğinin boş olduğu görüldüğü için terk edilmiş bir yapıdır bunu ikiye bir gündeme getirmek ancak Müflis tüccarların işidir sizde ve zihniyetiniz de Müflis birer Tüccar sınız toplumdan hiçbir karşılık göremeyecek sadece kendi iç dünyasında ve kendisi gibi Seçkin sıkıntı çekmeyen topluluk tarafından itibar görecek kadar azınlıkta sınız hamdolsun Türkiye Cumhuriyeti'nin 80 milyon nun en az 55 milyonu Recep Tayyip Erdoğan ve onun read partisine güveniyor Çünkü Bizler 2002 öncesini de 28 Şubat sürecindeki zulümleri de yaşayan jenerasyonuz sizin bu saçma sapan sözleriniz bizim için herhangi bir hikmeti harbiyesi yoktur yalnız bizim için değil Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan kahir ekseriyeti Çin'de hiçbir değeri harbiyesi yoktur ama siz bu saçmalıkları tekrar etmeye devam edin ne de olsa bu toplumda sizin gibi tiplere de ihtiyaç var

Savaş somuncu 7 Yıl Önce

Mektubu okuyup anlamayanlar yorumları ince hakaretlerle dolu kişiler..ama cehalet en üst seviyede.yapılan silahlar gelişmiş ülkelerin ürettiği silahların yanında mujayese edilmeyecek kadar demode..tıpkı osmanlının son zamanlarında olduğu gibi kendilerini dev aynasında gören cahiller ordusu.yapılan montaj silahların en elzem bölümleri dahi ithal edilirken yaptığınızı iddia ettiğiniz silahların fabrikalarının yerini dahi açıklıyamıyorsunuz.yıllarca din elden gidiyor yaygarası ile modern fen ve bilimden uzaklaşıp dinimizi öğreniyoruz kılıfı ile ilkel kabilelerin bilim seviyesine indiğimizi göremeyecek kadar ya sığsınız ya cahil yada görüpte görmemezlikten gelen hainlersiniz..kendim 25 sene hv.kuvvetlerinde aktif savaşçı olarak görev yaptım.20 yıldır emekliyim.ben emekli olana kadar tdk envarterinde kalan halen uçan aslında taa o zamanlar demode olan f-4 fhantom ve f-16 falkon uçakları ile dünyaya meydan okuyan siz cahiller ordusu..dönüp bir bakın gelişmiş ülkelerin elindeki uçaklara ve susun..ve düşünün.radara yakalanmayan uçakları nasıl düşürürüm diye....

ABDULLAH PAYIR 6 Yıl Önce

Gecen hafta boğaz vapurunda kanlıcaya arkadaşımla giderken paşama benzettim ve merhabalaştık vapurdan inince iskelenin yanındaki kafede bişeyler icelim diye davet ettik kendisi torunuma şarj bakıp gelirim dedi ve geldi cok şaşırdık arkadaşım böğrek almıştı kırmadı bir parca aldı cok mutlu olduk tam atatürk laik cumhuriyet paşası entellektüel kendisini tanıdığımıza cok mutlu olduk teşekkür ederim saygılar sunarım

munur buyukpinar 5 Yıl Önce

tebrik ediyorum olaylara sag duyulu yaklasimi takdire sayan dir.askeri liselerin bu gunde tezi yok faliyetlerine baslamasi gerektigini bir kez daha hatirlatmayiz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.