yuzdeyuzhaber

AKP İle İttifak Yapmadık Çünkü...

POLİTİKA

SP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, partisinin Diyarbakır'da düzenlediği mitinge katıldı.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, ülkenin çığ gibi büyüyen promlemlerle karşı karşıya kaldığını belirterek, "Ekonomide dibe vurdu bu iktidar, ülkenin problemlerini artık çözemiyor. İşsizlik zirve yaptı, dolar aldı başını gidiyor. İnsanlar geçimlerini sağlayamıyor. Dış politikada, adalette, eğitimde, her yerde sıkıntı var. 15.5 yıldır iktidarda bulunan bu parti, bugünkü sıkıntıları hazırladı. Artık bu iktidarın ülkemizin problemlerini çözemeyeceğini gördük" dedi.


Diyarbakır'da güzel bir aday listeleri olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, "25 Haziran sabahı güneş burada bir farklı doğacak. Bu bölgede, barışın ve huzurun sağlanması, bir takım adımların atılmasına da bağlı. Biz bundan dolayı ana dilde eğitime önem veriyoruz. Bu konunun burada Kürtçe konuşan kardeşlerimiz için bir hak olduğunu biliyoruz ve idrak ediyoruz. Bu konuyu siyaset sahnesine ilk taşıyan lider Erbakan hocamız olmuştu. Bundan dolayı, o ifadelerin bedelini ona ödetttiler. Biz şimdi yeniden ayağa kalkacak, Erbakan hocamızın ruhunu şad edecek bir neticeyi burada tarihe not düşüreceğiz. Herkes şunu bilsin ki, bir dip dalga geliyor. Bu dip dalga 24 Haziran'da seçim sandığına yansıyacak. Herkes bilsin ki, sandıktan Saadet Partimiz bir bomba gibi patlayarak, çıkacak. İnsanımız 'artık yeter demeye başladı, ama konuşmaktan çekiniyor. Saadet Partimiz, en büyük patlamayı Diyarbakır'da gerçekleştirecek ve tarih yazacak" diye konuştu.

Karamollaoğlu, bugünkü başkanlık sisteminin endişe verici olduğu kanaatinde olduklarını da belirterek şunları söyledi:

'NEDEN CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILMADIĞIMIZI SORUYORLAR?'

"Başkanlık sisteminde, başkanı denetleyecek hiçbir müessese kurulmadı. Meclis, Başkanı denetleyemiyor, hakimler denetleyemiyor. Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki; '5 senede bir gideriz, millete hesap veririz' Peki, arada yaşanan zulümler, baskılar, haksızlıklar ne olacak? Kim bunun hesabını verecek? Biz, CHP ve İYİ Parti ile ittifak yaptık. Yüzde 10 barajı önümüze engel olarak çıkarıldığı için. Neden Cumhur ittifakına katılmadığımızı, bu ittifaka katıldığımızı soruyorlar. Eğer iktidarda bulunan arkadaşlar, deminden beri tenkit ettiğim politakalarını değiştirirlerse, o zaman onlarla beraber olabilir. Ama 'Gelin teslim olun' derlerse, biz bu vebalin altına girmeyiz. Az oy alırsak, bu başkalarına yarar tereddütü var. Sen milli görüşe gönül verirsen, gel beraber çalışalım, en güçlü olarak Saadet Partisi sandıktan çıksın. Biz onların tkereddüt göstermesine rağmen, sandiktan en güçlü parti olarak çıkacağız. Bu seçim, belki 90 yıllık tarihimizde en kritik seçim. Eğer bir değişim meydana gelmezse, sıkıntılarımız artacak. Artık kimsenin tahammülü kalmadı. Bıçak kemiğe dayandı. Bunun üstesinden el birliğiyle geleceğiz."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

dr ameer 6 Yıl Önce

Hala mali krizden geçiyor musunuz? Sana para verdiğimiz ve hala sağlıklı olduğumuz için size şunu söyleyeceğim. KIDNEY'imi fortis hastanesine 180.000 ABD Doları karşılığında satıyorum, şimdi hayatımdan memnun olduğum için hala çok sağlıklıyım, eğer satmak istersen böbrek, e-posta ile hastane ile irtibata geçebilirsiniz [ fortis.hospital.in@gmail.com] size paranın bir kısmını bile ödüyoruz vize işleminizi ameliyat için geldiğinizde ve hemen ameliyat size denge para vermek onlar Endonezya, ben olursam ilgilenen hastane ile iletişime geçebilirsiniz                    fortis.hospital.in@gmail.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.