yuzdeyuzhaber

KAPI KAPI DOLAŞIYOR...

POLİTİKA (EGE)

İZMİR'in Konak İlçesi Turgut Reis Mahallesi muhtar adayı Filiz Sezer, kapı kapı dolaşıp dağıttığı seçim bildirisinde, yapacağı hizmetleri taahhüt etti.

 İki çocuk annesi Filiz Sezer, seçilmesi halinde yapacağı hizmetler arasına mahallenin dik yokuşlu sokaklarını da koydu. Mahallelinin bu yokuşlardan çıkarken zorlandığını belirten Sezer, "Bu sebepten dolayı mahallemize yürüyen merdiven ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Muhtar olarak ilk hedefim yürüyen merdiven yaptırmak olacak. Mahallemizde bulunan kent değerlerinden tarihi Asönsörün bulunduğu sokakların araç trafiğine kapatılması, sokaklarımızın, parklarımızın temizliğine özen gösterilmesi için çalışacağım, belediye ile mahalle arasında ileşetim kuracağım. 7 gün 24 saat hizmete açık olacağım. Sokakta yaşayan kedi ve köpek dostlarımız için, belirli yerlere mama kapları ve su kapları temin edeceğim. Mahallemizin belirli bölgelerine kameralı güvenlik sistemi kurulması için elimden geleni yapacağım" dedi.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

Semra Durmaz Önal 10 Yıl Önce

Ben tahhütlerinizi yerine getirmek icin canla , basla calısacsginızdan adim gibi eminim Filiz hanim...Yolunuz aciı olsun..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.