yuzdeyuzhaber

YILIN EN İĞRENÇ YAZISI...

GÜNDEM

Ülkenin kurucusuna, annesine ve onu sevenlere öyle sözler söyledi ki, her ifadesi yılın iğrençliğine aday olur...

İnternethaber Yazarı Süleyman Özışık, Atatürk sevdalısı Sanatcı Gülriz Sururi'nin sözü üzerinden Ata'ya nefret kustu. Ulu Önder'in merhum annesine de saygı sınırlarını zorlayan ifadeler kullanan Özışık, Ata'yı yedi füvelin yokedemediği Osmanlı'yı yıkmakla itham etti.

İşte her satırı ile mide bulandırıcı o yazı:


"Cumhuriyet Balosu’nda gözümün önüne hep Atatürk gelir. Ya fraklı ya da smokinli... Gözümün önünden gitmeyen bir kahraman. Zaman zaman uzaydan geldiğini de düşünürüm. Çünkü benzeri dahi gelmedi."

Şaşırdığınızı biliyorum ama sakin olun, bu tuhaf sözler bana değil, 87 yaşındaki ünlü sanatçı Gülriz Sururi'ye ait..

Hatırlar mısınız bilmem...

Bu hanımefendi daha önce de Atatürk'e olan hayranlığını anlatırken Nutuk'un dünyaya inen son kitap olduğunu söylemişti.

Nutuk'a yazının sonlarına doğru değineceğim ama izin verirseniz şu uzaylı meselesine biraz değinmek istiyor ve bodoslama soruyorum:

Lan hani bu adam çocukken dayısının çiftliğinde karga kovalamıştı? Selanik, melanik dümen miydi yoksa? Lan yoksa bizi yıllardır keklediniz mi be vicdansızlar?

Zübeyde hanım Uranüs'te doğururken, uzay boşluğundan mı düşürdü bu çocuğu?

Yahu biz şimdi Yılmaz Özdil'e ne diyeceğiz? Yıllardır Atatürk'ün içtiği rakıyla övünüp duruyordu. Ufo gören masum köylüden sonra, rakı içen uzaylı hikayesine nasıl inandıracağız adamı? İşin yoksa, "Senin atan bir uzaylıymış yavrum" diye adamı ikna et şimdi!

Lan yoksa?...

Yoksa, Atatürk'e "Atam" diyen Kemalist CHP'liler de mi aynı gezegenden? Yıllardır Atatürk'ün silüetini dağda görüp ağlamaları bundan mıydı?

Kemal Kılıçdaroğlu da mı? 

Vallahi olur mu olur!

Yıllardır ülkeyi bölünme ve yıkılma pahasına ele geçirme çabalarının başka bir nedeni olamaz ki! İçimizden biri çıkıp, "Bir cisim yaklaşıyor efendim" diye uyarmadığı için farkına varamamışız iyi mi?

Kılıçdaroğlu bizden aldığı bilgileri dış güçlere ilettiğine göre... 

Dış güçler Nasa'ya... 

Nasa uzaya! 

Vay anasını...

Şimdi Türklerin 90 yıldır neden uzaya gidemediği daha iyi anlaşılıyor! 

*****

Kusura bakmayın.

Basit ve uçuk sözler ettim, farkındayım. Ancak Gülriz Sururi ve onun gibiler de anlayabilsin diye onların zeka seviyesine göre yazdım. 

Onun gibiler diyorum çünkü; Kemalistin 87 yaş halidir Gülriz Sururi... Kılları kadayıf olmuş pek çok Kemalist onun gibi düşünüyor ömrünün son demlerinde...

Geç karşısına, "Doğru söylüyorsun. Atatürk Samanyolu'ndan geldi.Yere inerken gördüm üzerinde saman kırıntıları vardı" de, inanmazsa ben de ne olayım.

Yemin ediyorum Atatürk vakti zamanında bu tipleri görse, devlet işlerine hiç bulaşmazdı. "Bunlar için ülke kurup, ülke kurtarmaya değmez" diyerek arkasına bakmadan kaçıp giderdi. 

Hepsini alıp doktora götürsen, "Maldorudas Kepojermi" teşhisi koyar. 

Türkçesi, beyin kepçiklemesi oluyor! 

Çünkü bu tür uzaylı yorumlarını ancak organları yer değiştirenler yapabilir. 

Hani birine TIR çarpsa, boku burnundan çıkar, o derece yani!

Sonunda gelecekleri nokta bu olacaktı zaten. İnançla ideolojiyi karıştıracak kadar zelil hale geldiklerine göre artık iflah olmazlar! 

Atatürk dönüp gelse, bunlara emanet etsen huzurevine bırakıp kaçarlar. Ama kimi nemalanmak için, kimi gündeme gelmek için, kimi ise zırvaladığının farkında olmadan methiyeler dizip duruyor.

Özetle....

"Atatürk'ün uzaydan geldiğini zaman zaman düşünürüm. Nutuk da indirilen son kitaptır" diyen Gülriz Sururi hanımefendi için söylenecek şey şudur:

İngiliz lordları o dönemde ne giyiyordu ise Atatürk de onu giydi, uzayı falan karıştırmayın hanımefendi. Doğrusunu söylemek gerekirse, büyük komutandı. 7 düvelin yapamadığını yaptı Osmanlı'ya. Uzaylılar istila etse, onun başardığı mucizeyi başaramazdı!

Nutuk kısmına gelince...

Bakın orada haklısınız işte. Zaten öteki alemde de sorular genelde Nutuk'tan geliyor. İlk soruyu boş bırakın. İkinci soruya Atatürk, üçüncü soruya Nutuk cevabı verince büyük ödülü kapıyorsunuz!

Sahi aklıma gelmişken, sormadan edemeyeceğim.
Siz gökten indiğine inandığınız dogmalarla ülkenin yönetileceğine ne zaman inanmaya başladınız kuzum? 
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (59)

Ahmet 8 Yıl Önce

Lan Musa'nın Kızıldenizi yardığına inanıyorsun da Atatürk'ün uzaydan geldiğine mi inamıyorsun?

oktay 8 Yıl Önce

Sahibinden sıfır kilometre öz kaynaklı pür ışıklı ooo....ros bu çocuğu.

demir 8 Yıl Önce

yorumlara baktımda kızgınlık bir tarflarından çıkmış hani siz full medeniydiniz hani düşünce özgürlğüydü Allahtan ülke sizin gibilerin elinde değil dktatörlğün ağa babasını yaşatırdınız.

halil 8 Yıl Önce

ülkeyi Atatürkün kurtardığını satır arasında sende kabul ediyorsun saman kafalı

Tahir fatih 8 Yıl Önce

Bu yazıyı yazı diye yazan mankafanın beynini z.kecem ama var mı ki

Erkan Konuralp 8 Yıl Önce

Ne işin varTanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın Hakikaten gözün yoksa haramda Baş açığa niye türban sorarsın. Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararım içerim, İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem, sarhoşken de geçerim. Sakal, şalvar, gümüş, sarık iş değil İbadetin reklamına sığınma İnanç varsa inandığına eğil Her tayinde bir camiye sığınma. Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk’e dil uzatma şerefsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz. Riyakarsın sakal gizlemez seni Haram ile doldurmuşsun keseni Dokunulmaz sanırsın sana amma, Dokunursa bu millet ……… seni. 1994-Ankara Mutlu Çelik

Şenay BURSA 8 Yıl Önce

Tebrikler Erkan bey çok güzel ifade etmişsiniz.

Atasayar 8 Yıl Önce

mağarada tanrının ulak vasıtası ile kitap indirdiğine inanıyor, burak diye acayip bir binek hayvanı ile evrenleri yaratanın katına çıktığına inanıyor, İsa'nın göğe yükseldiğine de inanıyor, Musa'nın kızıl denizi yardığını tur dağında taş tablete tanrının yazdığı emirleri aldığına da inanıyor işine gelen kullanabileceği her hikaye ve masala inanıyor....işine gelmeyene inanmıyor....bir kadıncağazın akıl zorlayan açıklamasını diline pelesenk ederek ülkenin kurucusu ile dalga geçiyor...işte son dönem Ali Kemalleri bunlar,.bunları görerek büyüyün gençler.

Aydın ay 8 Yıl Önce

Din,ini,vatanı,bayragını,hürriyetini,ingiliz,fransız,yunan,ın ayakları altında çiğnenmekten yok olmaktan kurtaran şahsiyete bu kadar alenen hakeret eden,den ne,müslüman nede insan denir..... Dense dense vahani bedevi döl israfı denir..

halit becene 8 Yıl Önce

senin yazar oldugundan supheliyim.bir kisiyi sevmiyebilirsin,bu sana onun hakkinda abiuk subuk konusma hakki vermez.acaba sen turk`musun ? suphelyim.

ertan 8 Yıl Önce

Şimdi yalakalık yaptığın insanlar için yakın gelecekte sende kandırıldım diyeceksin,kemalistim ve gurur duyuyorum

Doğan: 8 Yıl Önce

Bu konuda bu gibi kişi demeyeceğim uzaydan gelen yaratık ne hikmetse gelirken gördüğü halinasyondan dolayı sçmalıyan zavallı ☹️ yaratık fecbuka bunu koyanda anı konumda zavallılar. !

Nimet 8 Yıl Önce

Tek kelime ŞEREFSİZSİN....

Ali Sariata 8 Yıl Önce

Folkarttaki daire 240 olursa 4 tane alayim!

Çay 8 Yıl Önce

Tek kelime ile mide bbulandırıyorun. Sen bir pisliksin.

güliz 8 Yıl Önce

Bu yazıyı anca sivilceli henüz ergen kişiliği tam oturmamış biri yazar diye düşündüm fotoğrafı görünce koca adam !!! Akıl yaşta değil başta dememişler boşuna

özen seğmen 8 Yıl Önce

Son zamanlarda okuduğum en sevıyesız, en saçma sapan yazı.Uzerınde konumaya bıle değmez.

Mehmet 8 Yıl Önce

Bu kendini bu yaşta böyle bir teknoloji de yazmasını o kıt aklı ile düşünebilir mi bilmiyorum ama Atatürk sayesinde olduğunu kabul etmek zorunda

Mehmet 8 Yıl Önce

Bu kendini bu yaşta böyle bir teknoloji de yazmasını o kıt aklı ile düşünebilir mi bilmiyorum ama Atatürk sayesinde olduğunu kabul etmek zorunda

zehra 8 Yıl Önce

Allah seni en sevdiklerinden ciğerinden yaksın çünkü bir ölünün arkasından konuşulmayacağını bile bilmiyorsun

osman 8 Yıl Önce

bu göt suratlıda Atatürk laf atan şöhret oluyor modasına uyup prim yapmak istiyor sen o miik zekanla tuvalet bile işletemezsin adını bile bilmiyorum gerek te yok dümbük sen fazla şansını zorlama senden bir b..k olmaz hehehehe

Necip Yarpuzlu 8 Yıl Önce

Tukurugun 1 metreye dustu ama ruzgar suratina carpti.

Avni 8 Yıl Önce

Sana bir laf demicem sadece piç oldugun belli.cahil sin..osmanlı da fes yunan Padişah da giyiyor du.abdülhamit rom içiyordu.osmanlı zaten savaşı kaybet di. Enver kaç dı.sen türk degilsin.

manki 8 Yıl Önce

Bu adi vatan haini cemaatin adamıydı döndü iktidarın adamı oldu yarın parayı kim verirse onun adamı olur, parayı verir kemalist yaparız iti...

gulseren onay 8 Yıl Önce

Allah senin belanı versin kendince güzel bir yazı mı aldın kaleme zavallı acıyorum sana ve senin gibilere yazabildiğin yazıyı acaba ataların yabancılarla oynaşırken yazabilecek sen olacak mıydın ? var olmanı borçlu olduğun insan için yazdıklarını okudukça Allah sana akıl fikir versin diyorum... yazık zavallıcık..

ömer konuk 8 Yıl Önce

Bence sen beyin kepçiklemesi değil beyin a....klaması geçiriyorsun,beyinsiz bugün burada yazı yazıyorsan O yüve insan sayesinde

Aydın Uçar 8 Yıl Önce

Sana küfür etsem küfüre yazık,hakaret etsem hakarete yazık.Kuş beyinli desem kuşlara hakaret olur.Seni Allaha havale edeyim o bildiği gibi yapsın.

Turgut Güven 8 Yıl Önce

Birgün senide indiriler şerefsiz

Aylin 8 Yıl Önce

Kimin köpeği olduğun bellide kimin piçisin acaba orası muamma...

1905 8 Yıl Önce

küfür eğer yerinde ve yerine gidiyorsa ayıp ve günah değildir bu şerefsize her türlü küfür ve hakaret mübahtır

Kemal Kaptan 8 Yıl Önce

.......................................................................!..............................................!.......................... nokta! O mükemmel! yazina verilebilecek cevabimi oku, nokta nokta oku.... Bos beyninin algilayabilecegini umuyorum...!!!!

Şule 8 Yıl Önce

Bence hiç küfür etmeyin birakin bu ucuz tabirlerini kendi bir kez daha okusun ve kendini ne duruma düşürmüş anlasın hani derler ya cahil dostun olacagina

Veysi şitilci 8 Yıl Önce

BAKTI ÜLKEDE NE KADAR ÇOK BAĞIRIRSAN KÜFÜR EDERSEN O KADAR PRİM YAPIYORSUN,O DA BİR UCUNDAN BAŞLAMIŞ,TABİİ BUNUN YETERLİ OLMADIĞINI,ABD NİN DE KUCAĞINA OTURMASI GEREKTİĞİNİ BİRİLERİNİN HATIRLATMASI GEREKİR.

kadayıf kılı 8 Yıl Önce

Adam olup Kadayıf gibi kıl kıl olsun sorun yok got kılı değil ya senin gibi süleyman ozisik

cengiz kilic 8 Yıl Önce

Kufurden yargilanan adam savunmasini yparken iceriye kosarak giren biri "Hakim bey Babam oldu uvey annem bana duser mi?" diye sorar.Savunmasini yapan kufurbaz dam hakime "Iste hakim ben boylelerinin anasina avradina kufur ediyorum" der. Dava duser.Bir savci ve hakim in bu adami sorgulayip yargilmasi lazim .Yada Dunya ulkelerinin %70 Turk halkinin %80 nin kuffur hakki sakli tutulactir.

cengiz kilic 8 Yıl Önce

Seni hangi boslukta dusurduyse beynine yeterince oksijen gitmedigi kesin

cengiz kilic 8 Yıl Önce

Demi;Biz medeni olanla medeni olduk .Medeni olmyn medeniyetten anlamadigi icin zorunlu durumlarda seviyenize inme zorunda birakiliyoruz

Yaşar guzelyazici 8 Yıl Önce

Atatürk u biliyoruz fakat seni annen dogururken bok çukuruna dusurmus bayağı yutmussun şimdide konuştukça ağzında fiskiriyor

Ahmet duran 8 Yıl Önce

Bunun gibi ingiliz pici daha çok..bunların anasını evreninin altından aldığı için ATATÜRK E düşmanlar

Atilla 8 Yıl Önce

Atatürk'e yüklenirken giyiminden,kıyafetlerinden bahsetmiş..İngiliz lordlarının modasını takip ettiğíni ima ederek hakaretlerini sürdürmüş..Önce kendi şekline şemaline bakacaksın..Üzerine giydiğin "oduncu gömleğinin" hakkını vermişsin..buna bir sözüm yok..! Yanlız Kanada'lı oduncular bile ağacı kesmeden önce yerine bir tane yetiştiriyorlar..Ama senin kafan o kadar karışmış ki,Fransız usulü gömleğini de altına giymişsin şuursuz kimlik..!

ali sakin kutlu 8 Yıl Önce

bu soytarı yazarmımış.. ve yazmış.. bir yerlere kemik kapmak için mesaj vermiş.. siktiredin.

alpago 8 Yıl Önce

şerefsiz....

Deniz 8 Yıl Önce

Yazının hepsini okumaya bile kayda değer bulmadım bu insana benzemez zavallı içinin çirkinliği yüzüne vurmuş her satırında yılmaz özdilin o nakışlı yazılarına özenip (lan)diye başlayan özenti kültürün neki yazar oldun kimsin tanımıyorum zavallı seni

Daphne 8 Yıl Önce

Neydi ha Maldorudas kepojermi olmuş bu adamda yani beyin kapcuklanmasi. Ciddiye almayın.

1ol1 8 Yıl Önce

Ben buna bok demem, boklar duyar ar eder, Bir zerresi düşse boka onu da mundar eder, Tanrı bunun hamurunu necasetle yoğurmuş, Anası bunu sıçar iken yanlışlıkla doğurmuş.

Yaşı yazar 8 Yıl Önce

Terbiyesiz!hadsiz!

Gülümser 7 Yıl Önce

hahahah Allah iste söyletirde yazdirirda, fark etmeden ülkeyi Atatürkün kurtardigini ve ülkenin mimari oldugunu kacirmis agzindan :) sen kesin kömür yiyip, makarna yakiyorsun, yalakaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hilal 7 Yıl Önce

Bu sacmaliklari yazmak icin kac tane kemik attilar onune cirkin yuzlu embesil .Ataturk'u kiskanmaktan catliycaksiniz valla. Zavalli YALAKA !!!....

Tincir 7 Yıl Önce

Yazdığı bu yazıyla kendi zeka seviyesini ifşa eden bu yalaka yandaş için söylüyorum.Yazıklar olsun sana.

Efkan ÖTGÜN 7 Yıl Önce

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyelere aittir. Peki bu durumda bunun yaptığı suç değil mi? Siz birilerinin dinine küfrederseniz, birileri de kalkar sizin peygamberine küfreder! Yapmayın bu iğrençliği! Milli değerlerinize sahip çıkın ki yücelesiniz!

trakyalı 7 Yıl Önce

sana tır carpsa senın dedığin gib bokun burnundan değil ama bokun kulağından çıkar çünki sen hayvan bile değilsin

1234 7 Yıl Önce

Soylediklerin saçma olduğu için inanmadık. Ohalde en top soyundan gelen bir yaratıksın.

akılversinancakçaresiyok 7 Yıl Önce

süleyman oğlan ne yapsın tarikat tezgahında buruşturmuşlar daha kimbilir ne yaptılar beyinini de halletmişler yazdığında ne mantık ne de bilgi var ingilizi bilmez osmanlıyı bilmez Ouchy anlaşmasından haberi yok Çanakkale geçilse ne olurdu bilmez işte süleyman özışık bu tanıyın

kamil 7 Yıl Önce

ibne tipi var zaten bu makaleyi yazanda nonoş kılıklı ibne

abidinkoroturtur 7 Yıl Önce

Ataturk'un elbisesindeki toz olamaz bir adam Gulriz Sururi hanimefendinin ismi uzerinden cahilce nemalanmaya calismis. O da hakli ne yapsin Akil hastasi Maras dondurmacilari tarih anlatiyorsa bu hikaye anlatmis az mi. Konusa degil konustura bakacaksin.

LANCIGELDI HANIIIIIM 7 Yıl Önce

Lan Muhammedin Ay'i ikiye boldugune inaniyorsun da..neyse

Ersen 7 Yıl Önce

Dedelerimiz düşmanla savaşırken nineleri düşmanla oynaşan oruspu evlatlarının Varlığımızı,özgürlüğümüzü,vatanımızı borçlu olduğumuz Atatürk'e dil uzatmalarına şaşırmayın bozuk kanlarının gereğini yerine getiriyorlar

Ersen 7 Yıl Önce

Din iman denildiğinde mangalda kül bırakmayan din bezirganlarına lanet olsun

Mehmet Altınışık 7 Yıl Önce

Özışık sahibinin sesi...bu Türk düşmanı yaratık gene kin kusmuş Allah belasını versin...keşke bir yerde karşıma çıksa o zaman belayıda görür....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.