yuzdeyuzhaber

MİLLETİN KANALINDA MİLLETE HAKARET...

GÜNDEM

TRT 1'de yayınlanan Ramazan Sevinci programında konuşan Prof. Mustafa Aşkar, namaz kılmayanlara alenen 'hayvan' dedi. Kendisi ise bakın kim çıktı?

 TRT 1’de yayınlanan Serdar Tuncer’in sunduğu “Ramazan Sevinci” programında konuşan Prof. Dr. Mustafa Aşkar, namaz kılmayanlara “hayvan” dedi.
Mustafa Aşkar, “Alnı secdeye gelen bir varlık var mı insanın dışında? Yok. Secde eden tek varlık insan. O zaman ben düz söyleyeyim. Ayette de bunu söylüyor, ağır gelmesin. Yani namazı hayvanlar kılmaz. Namaz kılmayan da hayvandır.”


Namaz kılmayanlara “hayvan” diyen Prof. Dr. Mustafa Aşkar çocuk tecavüzleriyle gündeme gelen Ensar vakfına yakın biri çıktı.






Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (10)

Size göre allahsız 8 Yıl Önce

Vicdanıma ve ınancıma göre yararanın kuluyum. Yaptıklarımda benşm yapmadıklarımda. Yani her koyun kendi bacağından asılacak. Siz hangi. bacağınızdan asılacaksınız ? Bize dini öğretmek istiyen sayın makam teşkil eden kişiler ?

Sadi yağal 8 Yıl Önce

Ben namaz kılıyorum bu dangalakca birşey

Senay Arikan 8 Yıl Önce

Hac da gittimNamazda kiliyorum Ama çalmiyorum komşum açken gozume uyku girmiyor çocuk okutuyorum devamli yardim yapiyorum yalan Soglemiyorum Nokta

dd 8 Yıl Önce

Adam dogru soyluyor namaz kilmayan hayvandir yani hayvan namaz kilmaz ama burdan mantikla baktiginda her namaz kilmayan hayvandir cikmazki

Münevver Altok 8 Yıl Önce

Sizler namaz kılıyorsunuzda ne oluyor.Her türlü pislik sizde ülke çalkalanıyor yaptıklarınızla.İnsanlara alenen hakaret ediyorsunuz nerden alıyorsunuz bu gücü .İnsan olun ahlaklı olun.Bizim yüce dinimizi kirletmeyin.

Mutlulugun. Sırrı 8 Yıl Önce

Aşkar hoca önce fikir beyan edenler bu fikrinin sahibi ve kendini işaret eder bikere herkezin kendine göre bir namazı ve ibadeti var. İllada bunun adının. Namaz olması senin için maddeye tapanlara önemli sen namazını kıl doğru ol yeter fikir beyan etme. Senin gibi elinde şarap şişesiyle namaz kıldıranlardansın biz hakkı doğru görenlerdeniz ALLAH IN KULU PEYGAMBER. İN ÜMMETİ EHLİBEYTİYİZ namazda kılsan yezitle haşrolunacaksın bunuda unutma

Karafi 8 Yıl Önce

Bu herifler işidci vahabi yobaz zihniyet Asil kizdugim sey bu domuz bi profesormus yani devletten maas aliyor yani bu şeytani biz besliyoruz.

musa karaman 8 Yıl Önce

Olur olmaz söyleyip; arkasından tepki alınca özür dilemekle prof.olunmaz.O sözlerinle kaç insana haksızlık edip kul hakkını gasp ettin.Kul hakkıyla bana gelmeyin diyen ALLAH 'a ne diyeceksin yalaka profesör.

şükran guler 8 Yıl Önce

Allah sizi ıslah etsin alnı secdeden kalkmayanlarıda biliyoruz biz siz kim oluyorsunuzda insanları yargıliyorsunuz hadi ordan

Turan Sır 8 Yıl Önce

Bütün kitaplar tek bir kitabın daha iyi anlaşılması için okunur. Kuran’daki İslam https://t.co/4lfOnk8EBg

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.