yuzdeyuzhaber

DÜNYACA ÜNLÜ İSLAM ALİMİ GELİYOR!

GÜNDEM

Dünyaca Ünlü İslam Alimi Şeyh Khalid Yasin, bakın ne için İstanbul'a geliyor.

 Suriye ve Türkiye'de yaşayan muhacir ve mültecilere yönelik eğitim barınma, sağlık hizmetleri alanlarında faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, faaliyetlerini daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla düzenleyeceği açılış töreni etkinliği, 21 Eylül Cumartesi Günü, Haliç Kongre Merkezi'nde birçok sivil toplum kuruluşu ve yardım derneklerinin temsilcilerini buluşturacak.
Sosyal yardımlaşma konusunda konuşmaların yapılacağı etkinliliğin ev sahipliğini Muhacirler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sami Dağistanlı yapacak. Etkinliğin en önemli konuğu ise Sosyal Yardımlaşma konulu bir konferans verecek olan Dünyaca Ünlü İslam Alimi Şeyh Khalid Yasin olacak. Yasin, İslam'da yardımlaşmanın önemini Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatından örneklerle katılımcılara aktaracak. Yasin'in, Türkiye'ye gelecek olması, tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'deki hayranlarınca da sevinçle karşılandı.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (1)

ERGIN ETIK 11 Yıl Önce

bu kisinin mal varligi hayatinda hic denetlenmismi? denetlebdigini sanmiyorum;tipki bizdekiler gibi; sen ver parayi mallarin cebi dolsun!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.