yuzdeyuzhaber

'CHP İKTİDARINDA BİLE BÖYLE OLMAZDI'

GÜNDEM

‘CHP iktidarda olsa, Müslümanlar bu kadar yozlaşmazdı; başı kapalı, kıçı açık ahlaksızlar türedi’ diyen Akit yazarı Faruk Köse, 'Erdoğan Kabataş tacizi için yarı özür dilemeli' ifadesiyle şaşırtan bir açıklamaya imza attı.

 İslamcı kimliğiyle tanınan Yeni Akit yazarı Faruk Köse, T24'ten Hazal Özvarış'a verdiği röportajda, AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, çok konuşulacak eleştirilerde bulundu. Köse, Erdoğan'ın, 'Kabataş tacizi' iddialarına ilişkin 'yarı özür' niteliğinde bir açıklama yapması ve 'olayı yanlış anladığını' ifade etmesi gerektiğini söyledi.
 
AK Parti oylarının 7 Haziran seçimlerindeki ciddi düşüşünü ve Köse'nin de içinde bulunduğu muhafazakar medyanın durumunu ve Köse'nin İslamcı bir yazar olmasına rağmen 'iktidarla sınavı'na ilişkin çarpıcı açıklamaların yer aldığı röportajda, Köse, AK Parti'ye yönelik eleştirilerini "Onlar anlar" diyerek ifade etti. 
 
"ERDOĞAN KABATAŞ İÇİN "YARI ÖZÜR" DİLEMELİ"
 
Faruk Köse, "darbe girişimi" olarak nitelediği Gezi Parkı eylemleri sürecinde ileri sürülen Dolmabahçe Camii’nde içki içildiği ve Kabataş’ta toplu taciz iddialarının ispatlanmadığını hatırlatarak yönelttiğimiz soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan için şöyle bir özür parantezi açıyor:
 
“Erdoğan özür dilemeli ama, ‘Beni yanılttılar’ tarzında. Sonuçta bizzat gidip görmüş değil. Kendisine güvendiği kadrolar tarafından getirilen bilgi olmadan öyle bir açıklama yapmazdı herhalde. Bu yüzden, özürden ziyade, ‘Beni yanılttılar’ türünden bir yarı özür gibi olabilir... Eğer bu bilgiler yanlışsa özür dilemesi daha faziletli olur.”
 
"CHP İKTİDARDA OLSAYDI MÜSLÜMANLAR BU KADAR YOZLAŞMAZDI"
 
Köse, "AK Parti döneminde AK Parti tabanında nelerin değiştiği"ne yönelik soruya, "İslami duygular son derece zayıfladı" yanıtını vererek; "Örneğin CHP iktidarda olsaydı, bizlere bu kadar hak vermeyebilirdi ama Müslümanların hayatında da bu kadar yozlaşma olmazdı. AKP’yle birlikte bizim kitle bir rehavete kapıldı." diye konuştu.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (22)

Mustafa köylüoğlu 9 Yıl Önce

Faruk köse okumuşsun gazeteci olmuşsun ama adam olamamışsanız. Daha doğrusu Satılmış birisin. Kimin havucunu evinedekine götürdüğünde belli değil. hangi iktidar halkın giyimine karışabilir yada karıştı.chp de bile bu kadar olmaz diyorsun o zaman kalesi izmire Yön ver. Yakın tarihte doğum Kontrolü için bir laf çıktı bütün kadınlar sokağa dökülmedimi "vücut bizim sizene" diye harfi hükümet halka giyim konusunda dayatma yaptı. Camide içki içilip içilmediğini sen gördünmü, gezi olaylarında Kabataş tacizinde sen oradamıydın. Yada senin heryerde bilği aktaran ekibin mi vardı var dersen senin ıspatlaman gerek ıspatlıyamazsan sen bir O...çocuğu şerefsizsin. Sen kimsin ki devlete Yön vermeye devleti temsil eden bir makamı yada Kişiyi terör estirenlere özür dilemeye çağırıyorsun. Sözde islâmcı yazarsın mutlak radikalsin yönün belli ama gazetecilik ayağına yazıların fikrinde bağdaşmıyor. Beyinsiz.

suleyman soylu 9 Yıl Önce

Yeni akit yazari Allah icin dogrularin ozetini yazmis. Tesbitleri realiteyle ortusuyor. Oyle bas ortenler var ki dar pantalonlar giyen mi, kicinda mayosu beliren mi? O gunah dedikleri gavur icatlari ellerinde, belli ki birileri kapattirmis basini... ne namaz ne niyaz..ahlaki erozyona ugramis ucube kiyafetler icat olunmus....!

m.g 9 Yıl Önce

ne güzel diyosun bak ıspatlaman gerek diye peki içildiğine dair ispat var mı yok taciz olayıyla ilgili ispatın var mı yok bu suçun işlendiğini iddaa ettiğinize göre ispatlandırın ki bizde yapana sövelim bunu ortaya atıpta susana değil...

Mark Avro 9 Yıl Önce

müftü bile çıktı yok öyle bir şey görmedim dedi. adamı bile sürdünüz. sizler hak yiyen insanlarsınız. önce insan diyemeyen canilersiniz. tek bir terör var o da devlet terörü. yine diyorum Allah gün gelir size de bu zulmü yaşatırsa biz bakalım o gün ne diyeceğiz.

reis 9 Yıl Önce

Mustafa koyluoglu sen uzaydabyasiyosun galiba ses yapma uzayda takil sen

mustafa gönül 9 Yıl Önce

evet hicbir zaman ramazan ayında lokantalarda böyle aleni yemek yenmezdi lokantaların camına perde veya gazete çekilirdi. Parklarda aleni sigara içmezdi. Oruç tutanlara saygı olsun diye. Devlet dairelerinde çalışanlara, hükümete yakın kişilerin yanında çalışanlara baskı uygulanırsa olcağı böyle olur. Bunlar sahte, baskı yapanlarda sahte müslümanlar. Allah dinimizi böylelerinden korusun.

bilen adam 9 Yıl Önce

Mustafa köylüoğlu gibi ak-trol beyinsizleri olduğu sürece doğruyu bulmak, barışa ve huzura ulaşmak mümkün değil.

Nahide Koral 8 Yıl Önce

Bütün onu yaparsam orucum bozulurmu bunu yaparsam bozulurmu? Bozuldu arkadaşım orucun. Küfür ettin ağzını bozdun nefsine hakim olamadın Mustafa bey.

Cenabettin 8 Yıl Önce

Chp belediyesinde insanlar 3 aydır eylem yapıyor

İbrahim 8 Yıl Önce

Ulan şerefsiz köpek chp yi siz ne sandız yavşaklar siz olmadan önce memleket namuzsuzmuydu ipnlere ne zaman akape geldi ustu mekke altı kahpe faişeler çoğaldı

HakKan 8 Yıl Önce

bir kerede memleket hayrına bir eleştiri yapın. nerde boş beleş iş var onun peşinden koşuyorsunuz ...

dkapkiner 8 Yıl Önce

nasıl olsa"aldatildim"demeye alıştı değil mi?

ersin 8 Yıl Önce

biri şuna bizim yıllardır bunu söylediğimizi söyleyebilirmi yenimi uyanmış sorabilirmi

Kamil kamilanze 8 Yıl Önce

Kamil

Ertan Gündoğdu 8 Yıl Önce

Sen nasıl bir şerefsiz nasıl bir edepsiz nasıl bir hayasız sefil zavallisin mustafa köylüoğlu. Belliki sağlam bir munafiksın. Allah seni ıslah etsin bile diyemiyorum. Beter ol cehennem kütüğü.

Cengiz Tayfur 8 Yıl Önce

bakın yorum yazımı tamamlatmıyorlar. ama ben düşüncelerimi yazacağım.

Cengiz Tayfur 8 Yıl Önce

sayın faruk köse, gördüğünüz gibi en ufak bir eleştiriye bile açık olmayan, hemen hakaretlere başlayan bir toplumla karşı karşıyasınız. sosyal medyada gördüğümüz paylaşımlarda islamiyete tamamen ters paylaşıımlar arttı. cocuk tacizleri, '' evliyim ama reis istesin onun cariyesi olur, kocama bile vermediklerimi ona veririm'' mealinde paylaşımlar, 6 yaşındaki çocuklarla evlenile bilir fetvaları, ölen karısıyla koca cinsel ilişkiye gire bilir şeklindeki hadiler var diyen sözde din adamları var.

fakih eşref 8 Yıl Önce

AKPnin çıkardığı a.b yasalarını chp çıkarsaydı hepsini taksimde sallandırırdık.idamı sırf bu yüzden geri gelirdi.Zina eşcinsellik ve domuz eti müslüman ülkede serbest olacak bunu yüzde50 savunacak özellikle çarşaflı şalvarlılar.Allah bu dırumda ülkemize rahmetmi eder azap müssibetmi yağdırır.yağıyor da herşey zıvanadan çıkmış ülke kafir ülkesine dönmüş.

Muharrem altay 8 Yıl Önce

Bakın arkadaşlar gerçeğe dönmek erdemliktir zaten bu arkadaşlar yaptıkları suçları örtebilmek için bukadar bataklığa battı şimdi düşünün bir şeyh akp ye oy vermeyen cehenneme gider dedi şimdi akp nin çirkin işleri ispat olsa ne olur hali ve bir. Çok üst düzey insan itibarları yerle bir olur suçlu suçunu il har eder tevbe ederse kurtulur aksi takdirde bataklıkta. Kendini ölürken bulur inşaAllah suçlarını il har edip tövbe ederler onların azap görmesi bizi memnun mu edecek hayır

İbrahimTemel 8 Yıl Önce

Kendini islama hizmet ediyormus gibi sanan sozde muslumanlara Allah hidayet versin goz gore gore bu siyonist usaklarina destek verenlerin akibeti agir olacaktir . Tek care Milli Gorustur batila hizmet etmeyi kesin musluman gorusunuzu takinin

Fatih 8 Yıl Önce

Akp nin bu millete faizi mübah gibi gösterip çeşitli kredilerle milleti pisliğe bulaştırdılar

Cem çatık 8 Yıl Önce

Bu toplum sizlerin sayesinde akıl sağlığını yitirdi değerlerini yitirdi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.