yuzdeyuzhaber

“HAZIR HALE GETİRİN' TALİMATI...

DÜNYA

Ortadoğu’da gerilimin günden güne artması nedeniyle Rusya’nın hazırlıklarını artırdığı iddia edildi

 İngiliz gazetesi Daily Mirror, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nükleer bir savaş durumunda havalanacak tam donanımlı bir uçağın hazır hale getirilmesi için talimat verdiğini yazdı.
Rusya’nın askeri envanterinde bulunan Ilyushin Il-80 modelinin modifiye edilmiş versiyonu olan uçağın radar sistemleri tarafından neredeyse görünmez özelliğe sahip olacağı belirtiliyor. Uçak, Rusya’nın yerdeki komuta merkezinin tehdit altında olması durumunda gelişmiş bir komuta merkezi olarak işlev görmek üzere dizayn edilecek.

Nükleer başlıklı füzelerin de bulunacağı uçağın savaş durumunda tüm üst düzey askeri görevlileri taşıyabilecek özelliğe sahip olması hedefleniyor.
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!

Yorumlar (6)

rasim korkmaz 8 Yıl Önce

Rusyas savasa kalkarsa kendini yok eder onumuzdeki 20 yil icerisindebutun super guc dedigimiz devletler silahlanmayla bir yere varamazlar eger tarima dayali elbirligi olmazsa biterler nuklere cesaret edemez ettikleri halde kendilerinide bitirirler dunya devletleri tarima dayali ekonomi izlemelidirler silahlanma olum getirir nukleerde dunya tarimini bitrir buda insanligin sonu demektir

metin kol 8 Yıl Önce

Bildiğiniz den aşağı kalır sanız sizde zaten hiç bir şey yok tamamen karıları gönderin

haydarist 8 Yıl Önce

Bizim de tezeğimiz var..bir fırlattık mı..,.ohoooo

haydarist 8 Yıl Önce

Rasim korkmaz, iyi okumamışsın, saldırma planı yok rusyanın müdaafa halinden anlatıyor makale. Parayonaklık kanımıza işlemiş abd beynimizi sistematik yıkarsa olacağı bu.

Emre kaya 8 Yıl Önce

Rusya eninde sonunda nukleer silah kullanacak çünki amerika ve kopekleri çok kötü bastiriyor rusyanin tek cikis yolu bu. InsAllah turkiyede degil amerikada kullanirlar.

yusuf serdar 8 Yıl Önce

ingilizler her zamanki gibi felaket tellalligi yapiyor.. Boyle birsey aleni yapiliyorsa sadece goz korkutmak icin yapilir..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.