'USTASI BUYSA.. YAZIKLAR OLSUN!'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bate Borisov maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, bir gazetede hakkında yapılan yoruma oldukça sert bir tepki gösterdi.

15 Şubat 2013 Cuma 10:28
'USTASI BUYSA.. YAZIKLAR OLSUN!'

 Basın toplantısının ardından özel bir açıklama yapma gereği duyduğunu belirten Kocaman, bugüne dek genel olarak hakkındaki eleştirilere çok fazla yanıt verme eğiliminde olmadığını belirterek özetle şunları söyledi: 

"Bizim işimiz performans işi, eleştiriye açık, saygı duyuyorum herkese, özellikle gazetecilere, beni tanıyanlar da bu konuda bana hak veriyordur. Kimseye bugüne kadar yan bile bakmadım. Bir gazetede çıkan, terbiye sınırlarını aşan haberle ilgili olarak içimdekileri söylemek zorundayım. 'Hıncal Uluç'tan en kısa Kocaman yorumu biiip' diye bir haber var. Halil Özer'den 'Biiip'in ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Beni seyrediyorsa da ona haber gönderiyorum. Güzel bir şeyse bileyim, değilse de sahibine iade ediyorum. Usta demiş. Ustalar böyle olursa zaten geldiğimiz hali başka türlü anlatmanın mümkünü yok. Allah müstahakını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Antrenörlük kötü olabilir hepsi hikaye ama seviye maalesef bu. Yazıklar olsun." 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol