TRANSFERİ AÇIKLANDI, AÇIKLANACAK!

378 gün sonra direksiyona geçen Başkan Aziz Yıldırım sahalara müthiş bir dönüş hazırlığında.

19 Temmuz 2012 Perşembe 10:25
TRANSFERİ AÇIKLANDI, AÇIKLANACAK!

 Benfica'nın yıldızı Cardozo yıllık 2.4 milyon Euro'yu kabul etti. Lyon'un yıldızı Gomis de Fener'den haber bekliyor. Taraftar hazır kıta, 378 gün sonra direksiyona geçen Başkan Aziz Yıldırım sahalara müthiş bir dönüş hazırlığında. Benfica'nın yıldızı Cardozo yıllık 2.4 milyon Euro'yu kabul etti. Lyon'un yıldızı Gomis de Fener'den haber bekliyor. Taraftar hazır kıta, transferin açıklanması an meselesi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yorgun geçen günlerin ardından müthiş bir enerjiyle geri dönüş yaptı. Evinde dinlenerek geçirdiği günler sonrası önceki akşam yönetim kurulu toplantısına başkanlık yapan Yıldırım, dün de Mehmet Ağar’ı ziyaret etti. Ancak Fener’in patronunun asıl mesaisi yurt dışında... Bugün Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde taraftarla buluşacak Aziz Yıldırım, birkaç güne kadar transfer müjdesi vermeyi kafasına koydu. Yönetimin önceki gün gercekleştirdiği toplantıya rağmen asbaşkan Ali Yıldırım’ı Portekiz’e gönderen başkan, Benfica’nın Paraguaylı forveti Oscar Cardozo’yu imza atma aşamasına getirdi. Benfica’ya 11 milyon Euro’luk bir teklif yapıp, sınırları zorlayacağının sinyallerini veren Fener’in patronu, Cardozo’ya da baş döndürücü bir teklif iletti. Ali Yıldırım, Benfica’dan yıllık 1.1 milyon Euro kazanan Güney Amerikalı’ya 2.4 milyon Euro artı maç başı ücret teklif etti. Paraguaylı forvet teklife olumlu yanıt verdi. Fenerbahçe cephesi bu gelişmenin ardından Benfica’nın kararını beklemeye geçti.
‘Başkan 19.07’de açıklar mı?’
Sarı-Lacivertliler’in ikinci durağı ise Fransa’ydı. İdari menacer Hasan Çetinkaya, ‘alternatif golcü’ için Lyon’la son görüşmeyi yaptı. “Daha önce Fenerbahçe’nin teklifi var. Düşünüyoruz” diyen Lyon’un Başkanı Aulas’ın, 10 milyon Euro’luk teklif mektubu masaya konunca, siyahi golcünün transferine vize verdiği öğrenildi. Fenerbahçe’nin her iki oyuncu için de karar verme noktasında olduğu bildirildi. Golcü transferi için geri sayıma geçen 12. adamın da nabzı yükseldi. Aziz Yıldırım’ın bugün yapılacak kutlamalara geleceğini duyan taraftarların aklında tek bir soru var: “Başkan, müjdeyi 19.07’de verir mi?”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol