'TEŞEBBÜS VAR AMA ŞİKE SÖZKONUSU DEĞİL'

Etik Kurulu Başkanı Oğuz Atalay, Telegol'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Atalay'ın açıklamaları adeta şike ve teşvikle ilgili bugüne kadan yapılanların özeti gibiydi. İşte o mesajlar:

01 Mayıs 2012 Salı 10:50
'TEŞEBBÜS VAR AMA ŞİKE SÖZKONUSU DEĞİL'

 İlk oluşturduğumuz rapor, savcılıktan bize gelen 26 klasörle ilgiliydi ve savunmalar daha bize ulaşmamıştı. O zamanki mütalaamız 26 klasör üzerindendi. Şimdi elimizde savunmalar var ve kanaatimizde değişiklikler oldu.

5-6 maçta şike ve teşvik primi şüphesi vardı ancak iddiaları doğrulayacak kanaat ya da yeterli delil bulunmamaktadır. Bir kez daha belirteyim. 'Şike ve teşvik yapılmıştır' diyemeyiz. Sadece teşebbüs yapılmıştır kanaatine varabiliriz.
AZİZ YILDIRIM SUÇLU DİYEMEM
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili 'Suçludur' diyemem. Şike ve teşvik yaptığını söylemek net olarak mümkün değil. Elimizdeki kanıtları inceledikten sonra Aziz Yıldırım'ın suçlu olduğu kanaati bizde oluşmadı. 
İncelediğimiz kanıtlara göre kusurlu bulduğumuz kişiler de var. Mesela ismini veremem ancak bir yönetici ve bir menajer arasındaki diyaloğu baz alarak kusurlu oldukları kanaatine vardık.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol